Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 2 oktober

Judas-Iscariot

Judas Iskariot

Fredag 2 oktober 2015

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas Iskariot och jag hälsar Er alla från ovan. Idag är det en vacker dag på Jorden. Solen lyser och fåglarna kvittrar. De har återfått hoppet i sina hjärtan tillsammans med sina artfränder i naturen. Hela Moder Jords natur befinner sig i en andäktig förväntan. En förvandling håller på att äga rum. Mycket som var stelnat håller på att få liv igen. Glädjen sprider sig från rot till topp och vidare ut i atmosfären.

I era meditationer kan ni känna att det sprider sig från jorden upp i fötterna och ut i hela kroppen. Det är nu det börjar att hända saker, gott folk på Jorden. Nu påverkar energierna allt som lever på Jorden. Allt kommer att rensas ut nu. Det finns ingen pardon längre. Alla kommer att påverkas av dessa energier. Släpp mörkret inom er och låt det fara sin kos. Ta in ljuset och låt det hela och läka er. Det finns ingen annan väg. Motståndet gör det bara så mycket svårare. Förstå att ni är älskade, att vi och era familjer stöttar er så mycket som vi kan. Det finns inget fördömande, det finns bara förlåtelse och kärlek.

Förlåt och älska er själva, kära barn. Förlåt och älska även dem som har drabbat er på något sätt. Det fanns ett skäl till det. Ett lärorikt skäl för att ni skulle upptäcka och finna er själva och lösa det karma som höll er fast här på jorden. Det är dags att flyga nu, kära barn och släppa de bojor som håller er fast här i den tyngre energin.

Den högre energin är på frammarsch och kommer sakteliga att ta över livet här på jordens yta. Ingen återvändo finns längre till att leva i den lägre energinivån. Moder Jord (Gaia) är på väg upp i den högre energinivån. Därför Kära barn på Jorden kan ni bara arbeta för en högre energinivå i era kroppar. Detta gör ni bäst genom förlåtelse till er själva och andra. Med förlåtelse kommer glädje och kärlek. Alla hjälper alla genom att det är det här (förlåtelse och kärlek) som samlas i det kollektiva nu. Det negativa kan inte riktigt få fäste där längre. Det har kraftigt försvagats och har inte makt att ytterligare stärka sin position, då det ljusa trycker på med all sin kraft.

Förstå att under kan inträffa kära barn och att det är ni själva som utför dem med era ljusa tankar och kärlek. Vi står er bi med all kärlek vi kan omge er med, men det är ni som utför dem med era fysiska kroppar på jorden. Detta gäller såväl med ert sinne som med er kropp och själ.

Om ni hörde all lovsång som sjungs häruppe så skulle ni förstå hur älskade ni är. Det genljuder över hela universum nu. Det är en mångfald av toner och sånger uttryckta på många olika sätt, från många olika raser, men alla lika kärleksfullt samstämda. Triumfens tid är inne, så gläd er kära folk på Jorden. Det är dags att fira nu. Det dansas redan häruppe, då deras bild av vad som sker på Jorden är ljusare än den ni kanske upplever, beroende på var man befinner sig i världen.

Namaste

Med så mycket kärlek

Judas

Du gillar kanske också...