Kollektivet via Caroline Oceana Ryan, 27 september

Teamet

Kollektivet

27 september 2015

Kanal: Carline Oceana Ryan

 

 

De senaste riktlinjerna för Ljusarbetare, från våra vänner, de femte och sjätte dimensionella varelserna som kallas Kollektivet:

Hälsningar, vänner!

Vi är glada över att få möjlighet att tala med er i dag igen.

Och det är en gynnsam dag, som ni vet!

För ni kommer att märka, denna natten och nästa (måndag den 28: e), en Blodmåne som också är en Supermåne – en nära till Jorden fullmåne, rödfärgad av solens strålar, och även förmörkad av jordens skugga.

Förstå att många har och kommer att fortsätta att tala om betydelsen av denna händelse i form av astrologi,Jordens Uppstigning, och er egna Uppstigningsresa, och att alla dessa insikter kan vara värdefulla och fascinerande.

Vi vill uppmuntra er att gå bortom de definitionerna och observationerna, bortom skildringarna och förklaringarna, och koncentrera er på vad de flesta genljuder med på en hjärtnivå.

För dessa energier som når Jorden nu, kraftigt förstorade av renheten hos denna Fullmåne, även i dess förmörkelse, är här för att förändra och lyfta medvetenheten på den här planeten till ännu-outsägliga höjder.

Och även om vi ofta har talat om en höjning av jordens vibrationer, och en höjning av vibrationerna för Hennes folk (de mottagliga för sådana), talar vi till er i dag med energierna av den femte dimensionella Jorden ni bygger nu.

Dessa vibrationer är en sorts ”nya normala” att centralsolens gammastrålar och ökat Galaktiskt stöd hjälper er att skapa, på allt mer expansiva och synliga sätt.

Ni kommer att höra en del människor kommentera nu, att ”alla jag mötte i dag tycktes vara arga eller ur gängorna”, medan andra har dagar där alla ”verkar komma från en plats av Kärlek,” av ett mer expansivt utrymme från hjärtat.

Och vi skulle säga att båda synpunkter är tydliga och ärliga, och att förståeligt, kommer båda erfarenheter drabba de flesta av er nu.

Orsaken är, att ni är mitt i en tid av ”rensning”, en tid då den olösta smärtan, ilskan, eller brist på samvete över gamla livstider kommer att hälsa er runt varje hörn.

Ni märker också att smärtan, ilskan eller andra olösta delar av denna livstiden stiger också upp och hälsar er varje morgon, som om de bara hade dykt upp den dagen.

Och dessutom, kommer ni att ha hjärtevärmande stunder när ni och alla runt omkring er verkar bada i ett högre ljus, när livet flödar vackert och det finns inga frågor om hur det eller det kommer att lösa sig, – det är klart att allt är Kärlek, och allt är ett uttryck för Kärlek, och att det inte finns något behov av rädsla eller tvivel vid något tillfälle.

Ni kanske frågar, varför kan jag inte bara leva i en tid av växande hjärtan, av kärleksfullt samband med mitt högre jag och alla runt omkring mig?

Varför kan jag inte känna närheten av mina änglar och själsfamilj omkring mig hela tiden, och inte bara i snabba glimtar och passerande stunder av glädje och välbefinnande?

Och vi skulle säga att det är klart ni kommer att uppleva dessa och i växande grad.

Men ni är också här för att ”rena huset” nu – och ta bort falska föreställningar, olösta energiblockeringar, och gamla trauman av detta och andra liv, så att nya kan byggas utan fara för er energi att ännu en gång dras ned till de lägre vibrationerna.

Förstå att de dagar då ni känner en fysisk, emotionell eller psykisk störning, en smärta, en gammal chock eller ett trauma återvända, sömnlöshet, eller överaktiva drömmar på natten, att de förekommer så att ni i fullt medvetande kan begära hjälp av Änglar- och andliga vägledare med detta, så att dessa hjälpare och ert högre jag, som arbetar tillsammans, kan lösa dessa gamla mönster för gott.

Ni kan inte kliva in i Nya Jorden helt som ni bygger, där vikten av den gamla jordens liv drar ner er.

För att citera en sång från en gammal musikal [Pysar och sländor], ”Din själ är för tung-du kommer aldrig flyta!”

Eftersom, att flytta upp till där det finns minskande nivåer av densitet medan ni håller en rimlig grad av täthet i er egen energi skulle faktiskt vara en svår kamp.

Ni förlänger er växtvärk och fördröjer er Uppstigning när ni lever efter det gamla sättet att göra saker på.

För vissa kan det innebära att hålla agg, känna behov av att argumentera och ”ha rätt” i samtal, ha respektlöshet mot andras synpunkter, eller att tyst tro att tålamod (såsom vid bilkörning eller hantering av barn, äldre, eller kunder) är en svaghet .

Eller det kan vara att äta kött, fisk, eller mjölkprodukter, dricka vatten sällan, eller regelbundet inta alkohol, droger, raffinerat socker eller snabbmat.

Det kan innebära att ha liten eller ingen anslutning med Jorden-ingen tid att sitta på gräs eller stenar, eller med er hand på ett träd och be att få veta deras och Jordens visdom och historia.

Det kan innebära att välja att stödja företag som gärna sprider GMO-livsmedel över hela världen, hälla föroreningar i mark, luft och vatten, eller underbetalar sina anställda.

Det kan innebära bortse från de inre knuffar som visar er tydligt att det är dags att flytta till en ny plats, byta till ett nytt jobb eller ett helt nytt område av arbete, avsluta en relation som har gjort sitt, eller släppa taget och låta era barn leva sina egna liv, nu när de växer.

Det finns många sätt att börja leva mer medvetet utåt från hjärtat, snarare än att bara prenumerera på vissa New Age föreställningar som verkar lugnande, medan hela tiden, den inre verkligheten bara har förändrats lite.

För vänner, om ni känner obehag vid den nuvarande nivån av energi, förstå då att detta obehag bara kommer att växa sig allt starkare och svårare, ju mer ni håller fast vid de gamla sätten på en Ny Jord.

För Uppstiga ska ni, om det är vad ni har valt i detta liv.

Och så, ska ni Uppstiga med glädje, släppa allt som inte längre tjänar ert högsta bästa, och / eller högsta bästa för dem runt omkring er?

Kommer ni att börja med meditativa och hjärtbaserade övningar för ett medvetet liv?

Eller kommer dessa energier, understödda av dessa Änglar och guider ni engagerade för länge sedan att knuffa er när det är nödvändigt, stötta upp er till där ni knuffade bort sätet som ni vägrar att komma ut från nu?

Vi vet att vi talar mer rakt ut här än vad vi brukar göra i allmänhet.

Och ändå, förstå att tiden för självgodhet, för tystnad, för att rycka på axlarna över behovet av förändring, är nu förbi.

Ni lever i en tid av inre revolution, och det finns inte en armé eller en mörk teknik i detta Universum som kan att förhindra det kommande kraftfulla tidvattnet.

För det är här – ni är här!

Och vi välkomnar er och vi säger, ni kan mycket kunna klättra på denna uppstigning och se skönheten i livet som ni har byggt hela vägen.

Var villiga att existera i ett pågående, tyst tillstånd av förvåning av er egna beslutsamhet av att frigöra gifterna, de inre och yttre, av det gamla livet.

För de är inte längre där för att stödja er, inte heller är ni där för att stödja det.

Och detta-det är er dag, er nya verklighet där illusionen kan inte längre spela en roll.

Med varje stråle av högre Ljus som skiner på ert vackra hjärta och Jordiska hem från denna Supermåne, kommer ni veta i varje cell i er varelse, att morgonen kommit.

Namaste! Vi är med er, alltid.

Översättning: Helene Alexandersson, www.st-germain.se

Copyright 2015, Caroline Oceana Ryan

If you repost, please maintain the integrity of this information by reprinting it exactly as you find it here, and including the link to this original post. Thank you.

A Message to Lightworkers – Sept. 27, 2015

 

Du gillar kanske också...