Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 20 december

Judas-Iscariot

Judas Iskariot

Söndag 20 december 2015

Kanal Ann Dahlberg

Jag är Judas Iskariot och jag hälsar Er alla från ovan. Jag är glad för att kunna meddela att allt går framåt efter beräkningarna just nu. Inga förseningar har inträffat och det flyter på som planerat. Den nya valutan sprids nu över världen och välståndet kan börja byggas upp i en del särskilt utsatta områden. Det känns bra och änglaskarorna sjunger sin jubelsång. Allt som kan rädda liv och värna om det liv som finns är värt att sjunga för.

2016 kommer att bli ett år att minnas, kära barn på Jorden. Mycket kommer att hända som sätter spår i den framtid som ni går tillmötes. Det ser ut att bli ett ljust år med ljusa och positiva vibrationer. Vibrationer som ni sänder ut, kära ljusarbetare, det är er framtid som ni danar nu. Fyll den med allt ert ljus och all den kärlek som ni förmår att ge. Låt fantasin flöda utan gränser för hur ni vill att er värld ska se ut. Låt världen ta del av den visdom och teknologi som ni redan har och hela er själva och jorden med den. Låt en stark kärlek och gemenskap till varandra fylla era hjärtan och kroppar. Känn gemenskapen i arbetet med att bygga upp er nya värld i kärlek till allt som existerar på denna planet och låt er inre visdom och intuition leda er i arbetet.

Ni vaknar nu, kära barn på Jorden, ni vaknar upp nu och börjar förstå vilka ni verkligen är och varför ni är här. Det börjar bli dags att sätta igång och börja arbeta nu för den jord som ni alltid har älskat och återvänt till. Gaia har väntat länge nu och gör allt för att ni alla ska vakna och dra ert strå till stacken, om det så bara är er själva som ni bidrar med. Att vakna upp och hitta till sig själv är en bra bit på vägen. Den absolut viktigaste biten. Det är nämligen den biten som förändrar allt. Utan den biten går det ju knappast att förändra någonting. Sovande människor är svåra att förändra. En vaken och alert människa har lättare för att se saker i sitt rätta sammanhang. Dessutom kan det behövas lite mod för att våga se, så låt oss ge varandra det modet. Hjälp varandra att förstå och se saker i sitt rätta perspektiv där sanningen är ledordet.

Den nakna sanningen kan vara svår att bära men har en förmåga att hela och läka på djupet. Den står på säker grund så att säga. En värld som byggs på sanning blir en hållbar värld. En skön kärleksfull värld för alla att bo på. Det är den världen som ni står beredda att bygga upp nu. En sann kärleksfull värld för alla att leva i. Jag kan redan se allt liv som rör sig med en ny och friare energi. Den sanna friheten i er själ kan börja att ge nytt liv till den här planeten. Det kommer att vara en underbar plats att vara och bo på. Jag gläds med Er i djupet av mitt hjärta.

Med så mycket kärlek

Judas

Du gillar kanske också...