Rådet via Ron Head, 15 december

Ron Head

Rådet – Alla är en del av Ett Medvetande

 

Vi fortsätter.

Vi diskuterade enhet, enhet, tanken att ni alla är en del av Ett Medvetande. Många av er har ett problem med det. Ni har noggrant fått lära er under många livstider att ni är separata och unika. Och ni har också fått lära er att ni är separata på alla andra möjliga sätt. De som är över er är olycksbådande. De andra är verkligen farliga. Glöm bara inte de vi inte ens har nämnt.

Det fanns – nej, det finns – en orsak till detta. Ni vet mycket väl att det är en mekanism för söndra och härska. Ni kan inte motiveras att behandla någon som ni bryr er om, som en fiende. Vinst kräver fiender. Toppskiktets säkerhet kräver fiender bland de lägre skikten. Detta är konceptet, som er värld fungerar på. Det är inte sant, men man tror ​​och tro skapar. Tro skapar (Belief System), Trossystem.

Vad vi vill ersätta det med, som var och en av er mycket väl vet i ert hjärta, i mage, är inte precis en tro utan sanningen. Ni vet att grannen, man eller kvinna, är precis som er i sitt hjärta. Ni vet att de blöder rött. Ni vet att deras blod kan rädda ert liv. Varför? Eftersom det är detsamma, som ert blod. Ni vet att de vill ha samma saker, som ni vill. Problemet ligger i lögnerna. Era trossystem är inte tillräckliga för att gå runt lögnerna. Det är lätt att bevisa för dig om det du behöver hålls från er eller från honom. Det är allt som behöver göras för att det ska kunna visas för dig. Förstått? De svälter där borta! Strunt samma att det finns tillräckligt i era soptunnor för att föda världen. Men det är en annan historia.

Konceptet att ni är en del av en enhet är mycket lätt att se, om ni ser er omkring och skjuter upp era tvivel för ett ögonblick. Ni förstår det hos myror, bin, fågelflockar och fiskstim. Det behövs bara en liten förändring i perspektivet för att se att det finns många helheter som mänskligheten tillhör. Det finns olika kollektiv, kvinnoföreningar, studentföreningar, skolor, stater, länder, raser, religioner och många fler. I själva verket, själva existensen av dessa användas mot dig. Är det så svårt att se mänsklighetens enhet själv?  Nej det är det inte. I själva verket är det stora uppvaknandet, som det talas så mycket om, i mycket hög grad ett uppvaknande till detta faktum.  Nu, om detta är ett problem för er, då kommer ni verkligen att njuta av det när ni står inför att förstå enhet av allt liv. Men den lilla lektionen är fortfarande bara en bit bort på er väg. Ni kan göra det något lättare för er, om ni börjar ställa in er på enheten av olika livsformer på er egen planet. Det kommer att bli ett mindre hopp än att inkludera de från andra platser i universum.  Allt detta förstås av många i er värld. Detta har dock hållits utanför mainstream media, som ni kallar det. Ni är ständigt bombarderade med mantran söndra och härska. Varför hela tiden, tror ni? Vi är glada att kunna säga att anledningen är att ni verkligen vaknar upp och genomskådar detta spel, som spelas för er. I själva verket har ni nått en så kallad kritisk massa. Ni är på väg att bevittna hur otroligt snabbt en världsomfattande förändring i medvetandet kan manifesteras.  Detta händer nu. Ta er popcorn. Ta en öl och slå er ner i er favoritfåtölj och titta på showen. Naturligtvis kan ni välja att göra er del. Bra för er.  Vi kommer att tala snart igen. Frid vare med er i dag.

 

Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. Du får kopiera och distribuera detta material, så länge du inte ändrar det på något sätt, innehållet förblir klart och du inkluderar denna upphovsrätt Länk: http://ronahead.com/

 

 

Du gillar kanske också...