Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 21 maj, 2017

Judas Iskariot,

Söndag 21 maj 2017

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas Iskariot och jag är här idag för att hälsa överflödet i världen välkommen. Det har börjat regna ett överflöd i aldrig skådat mått över Er värld idag, kära Jordbor. Kan ni känna det? Kan ni förstå det? Likväl är det dock sant. Allt har satt i gång och alla era drömmar kan förverkligas, många andras drömmar likaså. Det är en speciell tid ni lever i, så ta vara på den, på det bästa sätt ni kan. Var ödmjuka i sinnet och givmilda i era hjärtan, så får ni allt ni behöver och mer därtill. Ja det är en sanslös tid med mycket glädje och många trumpeters fanfarer. Jorden har vänt riktning och går nu stadigt mot ljuset. Hennes barn gör allt de kan för att följa med henne nu. Det är en omtumlande tid men samtidigt så glädjefull.

Ja, kära barn på Jorden, erat arbete har börjat med att väcka de sovande och ge tröst åt de hungriga och fattiga. Tröst i form av att ge dem allt de behöver för att leva ett bra liv, samtidigt som ni visar att kärleken leder hem. Hem till den vackra planet som ni en gång lämnade men nu är beredda att återvända till. Ni tar åter på Er att vara vår kära Moder Jords beskyddare och väktare. Ni värnar åter igen om all hennes fantastiska rikedom i form av det ni kallar Moder Natur. Ja, det är en sann glädje att få vara med om och bevittna allt som händer på Jorden idag. Äntligen kan vi få skörda det som vi så länge har arbetat för. Vet att ni är älskade bortom allt förstånd och att ni är hjältarna för idag.

Moder Jord är en pärla i Universum och många har arbetat för att hon åter ska stiga in i ljuset där hon hör hemma. Hon är en efterlängtad juvel och mycket aktad och älskad långt bortom denna galax. Förstå att ni gör ett viktigt jobb kära Jordbor. Ett stort och viktigt arbete har lagts i era händer och det är därför ni har alla ögon på er nu och får all den hjälp som ni behöver. Gonggongen har gått och det finns ingen mer tid att spilla. Låt mannan regna ner från himlen och väck upp de återstående sovande människorna. Det är hög tid att vakna nu. Vår kära Moder ruskar på sig för hon vill att de sovande ska vakna och följa med henne på färden. Färden som går till den vackra ljusa värld som vi så länge drömt om och nästan glömt bort att den fanns. Nånstans långt inne i vårt hjärta höll vi drömmen levande och nu är det dags att få den manifesterad.

Tiden är här nu, kära barn på Jorden. Det har vi sagt så länge enligt erat sätt att se, men nu är den verkligen här. Det är nu som ni kan dra ert strå till stacken. Alla som är medvetna och vakna kan göra något. Vi kan gå samman och hjälpa varandra. Alla händer behövs i uppbyggnaden av vår kära Moder Jord. Hon är tacksam över att dagen äntligen är här, då överflöd av kärlek kan regna över hennes ytvärld och hjälpa allt liv som befinner sig där. Det är en underbar tid, en miraklernas tid, en kärlekens tid och mitt hjärta klappar av glädje och kärlek för vår Jord, för Er, för allt som sker på Jorden idag. Ta detta till Er i era hjärtan och var de ödmjuka, visa och sanna bärarna av det ljus som lyser på Jorden idag. Lyssna hela tiden in i era hjärtan, vilken väg ni ska gå, vilket arbete ni ska göra och hur ni bäst kan utföra det för allas bästa. Låt ditt överflöd regna överallt som kommer i din väg. Var modig och förstå att du har all hjälp du behöver nu, för det var detta du kom ner för. Detta var din gåva till Moder Jord och hon kommer att tacka dig tusenfalt.

Jag lämnar Er nu med vissheten om att ni är i trygga händer.

Stor kärlek

Judas

Du gillar kanske också...