Lord Emanuel via Gillian Ruddy

Meditation 5/10

Lord Emanuel via Gillian Ruddy, September 21

 

Meddelande av Vishet och Inspiration

21 september 2015

Jag Är Guds Sol

 

Hälsningar Mina Kära!

Det är Jag, Lord Emanuel som kommer till er denna dag med mer kraft och auktoritet än som någonsin har varit möjligt innan denna stund. Andas in det med mig, Mina Kära, andas in den 5:e dimensionens energier som är här nu. Andas in dem i djupa, långa och sakta inandningar, och utandningar och vet att JAG ÄR med er Nu. Känn friden av den sippra genom ert Väsen och känn välbefinnandet genomdränka varje cell i er kropp, andas igen djupt med mig, låt de rika och vackra nektar av Gudomlig Kärlek sippra, sippra, sippra in i er kropp och rinna som honung in i varje cell av er kropp. Ah, nu känns det bra. Det finns mer tillgängligt för er, Mina Kära, det ögonblick som ni läser dessa ord, öppnar energin upp för er att ta emot, men ni kan bara ta emot det som ni ger er själva tillåtelse till, ni är det enda som begränsar er upplevelse, mer finns tillgängligt för er Mina Kära, och om ni så önskar, om det känns rätt för er, släpp, bara släpp lite mer, slappna av varje del av er kropp från toppen av huvudet till toppen på era tår, och jag menar från hårsäckarna på toppen av huvudet till tånaglarna på tårna, varje del, ingenting får utelämnas. Sjunk djupare och djupare in i vad som är tillgängligt för er. Känn den Gudomligheten, känn den kraften och auktoriteten, känn den styrka och fasthet, känn hur ni kan få allt detta av att vara i fullständigt avslappnat tillstånd av Varande, ingen spänning, ingen ansträngning från er sida, bara rena och intensiva naturliga attribut av Gud.

Mina Kära, även om JAG förmedlar detta budskap till er, är ni så mycket redo, inte bara att förstå, utan att fullt ut förverkliga inom er, och att helt leva den absoluta Sanningen att ni är Källan av allt som ni känner, inte mig. JAG ÄR här för att underlätta vad som är möjligt för er, JAG ÄR här för att skänka helande energier som rensar vägen för er, på nivåer som ni inte kan se, JAG ÄR här för att göra allt detta möjligt för er, men slutligen är det ni som gör det.

Hur långt vill ni ta detta? Hur djupt vill ni gå? Hur långt kan ni ta förståelsen, vilket kommer att bli vetskapen om att vi alla är En Intelligens? JAG ÄR i själva verket ni i en annan form, jag är inte större, jag är inte mindre än ni. Jag har lyfts upp som en Son av Gud, Den enda Guds Son. Detta är en osanning och den sanna meningen i mina ord har ändrats, omvandlats och vridits, för att hålla er från att veta och fullt integrera Sanningen att vi alla är söner och döttrar av Gud.

Jag önskar att förmedla här och nu, att att jag verkligen aldrig förklarade mig att vara Guds Son. Snarare var min proklamation detta:

JAG ÄR GUDS SOL

Solen, Källan av Ljus på denna planet, precis samma sol som strålar inom mitt bröst, precis samma sol som strålar i ert. Kan ni känna det Mina Kära? Många av er känner nu solen i ert eget bröst. Den omisskännliga strålningens kraft som pulserar inom er brösthåla, och känns som den mest kraftfulla Kärlekskraft, som går bortom allt som ni kan ha upplevt innan, eller som tillskrivs romantisk Kärlek. Detta är en kraft som delar atomer, detta är en kraft som kan skapa eller förstöra planeter, detta är en kraft som kan åstadkomma vad helst den önskar, och den finns inom var och en av er.

Ni har den här makten på ert kommando. Nu. Slösa inte bort er tid och ansträngning med att försöka ändra er planets externa olyckor. Slösa inte er tid med att försöka fixa problem som händer på andra sidan av er planet, slösa inte er känslomässiga energi, kollapsande inför smärta och lidande för andra.

Det är tid att ni vänder all er tid och energi på denna strålande sol inom, för det är där kraften att förändra hela er planet lever och andas. Hur kan ni utnyttja denna makt, när ni tittar dit bort? Hur kan ni lära er att styra denna makt när ni försöker att styra de externa händelser i ert liv? Hur kan ni fokusera denna kraft när ert sinne är berört av de svältande barnen? Hur kan ni andas in Frid i atmosfären, när ni är i krig med dem som är i krig?

Mina Kära, JAG ÄR Solen av Gud som Ni är. Fundera en stund på vad det egentligen betyder. Ta en stund för att förstå att ni har all makt i den Högsta Skaparen inuti er själva.

Bara En av er kan förändra bilden av er söta Jord. Men bara när Den inte längre önskar den förändringen som den söker. Det är inget fel med er planet. Den behöver inte bli fixad. Det är all Gudomlighet i handling, som sorterar sig själv ut på dess Gudomliga Öde, som den inte kan undvika; uppstigningen av den här planeten och alla levande själar på den.

Sluta försöka att förändra den, och i ögats blinkning kommer den att förändras. Himlen på Jorden kommer att framträda inför era ögon, så fort som ni tar er tid att stanna upp och se att den redan är här. Detta är mitt löfte till er. JAG ÄR Lord Emanuel och Jag Älskar er. Varenda en av er är lika stor som jag någonsin har varit, och mer. Ni tar andan ur mig.

Gud Välsigne Er

 

Översättning: Mie Fjällvide

 

Transmitted through Gillian Ruddy.

This message is a gift, please freely copy and share it. However, I claim the Universal copyright to this message in the name of the Ascended Master Lord Emanuel.

 

If this message is of value to you and you feel moved to give an exchange in return and contribute toward the maintenance of this service, it is possible by going to the website by clicking below:

Donations Gratefully Received Archives available at

 

www.lordemanuelmessages.com

 

Over-Lighted Art work available

 

HERE

 

Contact Us  / Heart Activations

info@lordemanuelmessages.com

 

Du gillar kanske också...