Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 28 juli, 2017

Judas Iskariot 

Fredag 28 juli 2017

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas Iskariot och jag kommer idag för att gratulera Er till ert nya liv i överflöd och frihet. Frihetens timma är slagen och nu kan äntligen Jordens folk resa sig upp ur sitt slaveri som har varat i årtusenden. Det är en stor dag och väl värt att fira kära Jordbor. Jag älskar Er så mycket och jag har sett er strävan, ert hopp och er tro på det omöjliga. Det är en sann tid för människorna nu, en ny sann tid av ärlighet och uppriktighet, en ny tid av överflöd och rikedom, en ny tid av glädje och kärlek.

Det är en ära att få gå med Er på Jorden idag. En ära att få dela denna stora händelse med Er. Det har varit ett långt liv med mycket upp och nedgångar men nu är det äntligen över kära barn på Jorden. Nu är tiden här, den tid som ni så länge har väntat på och längtat så hett över. Den är här nu kära barn på Jorden. Låt överflödet sprida sig på vår Jord. Låt alla få del av detta överflöd. Visa överflödet med kärlek i era hjärtan. Det är med kärlek det ska delas ut kära barn på Jorden. Kärleken som styr ert hjärta och sinne idag. Jag älskar er så mycket och är så tacksam för den här dagen som idag är. Det är välsignelsens gåvor som nu rullar ut i världen så att alla kan ta del av den. Välsignelsen från vår Fader/Moder Gud och alla hans medhjälpare.

Halleluja, halleluja, halleluja

Ta det lugnt nu kära Jordbor, ta ett steg i taget. Låt allt sjunka in och ta små steg i början. Det kommer sedan att accelerera och ni får hela tiden mer hjälp, alltfler hjälpande händer kommer att finnas tillgängliga för dessa era gudomliga projekt. Allt som är för det goda för alla kommer att hamna i god jord och sprida sig ut i världen. Många bröder och systrar kommer att skynda till er hjälp, när de ser det goda ni gör och när de ser att välsignelsen gäller för er alla och inte endast för några få. Det blir en väldig rörelse på vår jord och allt kommer att gå fram med stormsteg. Det kommer att sprida sig kära Jordbor så ta ett steg i taget och ni får den hjälp och den energi ni behöver för att förvandla den här jorden till en mycket bättre och kärleksfullare plats att leva och bo på. Var i hjärtat och följ Er intuition nu, det är det viktigaste sen löser sig allt annat. Allt är perfekt och allt är precis som det ska vara. Ingenting är lämnat åt slumpen, allt är väl och minutiöst planerat.

Tiden är inne kära barn på Jorden. Ta hand om era gåvor och förvalta dem väl så kommer Moder Jord att ge Er tusenfalt tillbaka av det överflöd och den kärlek som ni ger ut. Det är för det goda för människorna, djuren och naturen som dessa välsignelser ska utföras och delas. Var varsamma, var kärleksfulla, var i hjärtat, det är viktigt nu. Känn efter, begrunda och handla kan vara bra att praktisera nu. Vi finns med Er och vi hjälper er allt vad vi kan nu. Kalla på oss – vi står på led för att hjälpa Er nu. Vi vill ingenting hellre än att stå er bi under denna viktiga tid på Vår Jord, så kalla på oss om vad helst ni behöver ha hjälp med eller om ni behöver ha svar på era frågor. Vi finns här för Er hela tiden och vi hjälper Er allt vad vi kan.

Det är en fantastisk, underbar och kärleksfull tid som nu har gjort sin entré på Jorden. Vi är så tacksamma och vi älskar er så mycket.

På snart återseende

Judas

Du gillar kanske också...