Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 7 april, 2018

Judas Iskariot

Lördag 7 april 2018

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas I. och jag en del nyheter till Er idag. Tiden som ska komma, den är här nu som ni säkert hört ett antal gånger. Vad ni inte vet är att tiden nu har stannat för att träda in i en ny dimension av ”ingen” tid. Det här kan kännas lite förvirrande för ibland går tiden jättefort och ni vet inte vart den tog vägen, däribland går den långsamt och ni har mer tid än ni behöver, för att slutföra det ni håller på med. Den största skillnaden märker ni av när ni är i ert ”nu”. Där upplever ni ingen tid och blir förvånade när ni märker att det redan har gått ett par timmar. För er känns det som om det bara rörde sig om några minuter.

Ni befinner er alla i ert ”nu” då och då och ni har alla upptäckt detta tidigare. Skillnaden är att tiden verkar gå fortare nu och detta kan bero på att du själv befinner dig i dina ”nu” – stunder under en längre tid. Energin som finns på Jorden idag hjälper er med att vara i ert hjärta och uppleva det ”nu” som är. Det är underbart mina vänner för under dessa längre stunder hinner ni manifestera en hel del på Jorden. Det gör ni under ert ”nu” – fokus. Det som fångar ert hjärta, fångar er själ och tillsammans är de ”ett”. Det är i ert ”nu” som ni har kontakt med er gudomliga källa. Källan som har outtömliga gåvor av kärlek och visdom. Tänk, vad ni förändrar nu kära barn på Jorden. Ni förändrar allt till kärlek. Kärleken lyser ut från era kroppar och ni trampar också ner mycket kärlek i jorden vart ni än gå fram.

Förändringens vindar har blåst en tid nu och det har också skett förändringar i er värld. Ljuset plöjer fram en våg av positiva förändringar och det sker på många olika plan nu. Det sker både inom och utom er. Ni är de frön som nu har blommat upp till sin fulla potential. Fler och fler blommor slår nu ut på Jorden. De har alla olika färger och egenskaper, de strålar alla utifrån sitt eget ljus. Det är en underbar syn att se och jag är så glad för er skull, kära Jordbor. Hade ni sett vad jag ser nu så hade era hjärtan tagit stora glädjeskutt. Det är med bävan i hjärtat som jag ser alla ansträngningar som görs nu för att Jorden ska få vara en fredad och kärleksfull plats för alla att bo på. Det är med glädje jag känner och upplever hur alla era ansträngningar av att vara de ljus i mörkret som ni kom ner för att vara börjar ge de resultat som ni längtar efter. Det är med stor kärlek och tacksamhet som jag ger er av all min kraft, energi och kärlek för att ni ska kunna fortsätta att vara de ljus som ni är.

Ni är mycket älskade kära barn på Jorden och ni är nu omringade av kärlek. Alla vill ge av allt de har för det stora under som ni nu är på väg att göra. Undrens och miraklens tid är inte över, de pågår nu för fullt på Jorden och ni är själva de största miraklen. Det är en ära för mig och många andra att få möjlighet att ledsaga er ut i ljuset, där ni hör hemma och där så många väntar på Er. Ni har haft en svår tid på Jorden men den tid som väntar kommer att ge er den belöning som ni såväl förtjänar. Ljuset lyser nu kraftfullt på Jorden och inget kan stoppa det längre. Ni har gett ljuset den kraft det behöver för att lysa upp er värld. Ljuset är förankrat på Jorden och har också börjat att få större fäste i era hjärtan. Människorna håller på att förvandlas till varma, kärleksfulla varelser och de fyller snart upp den större delen av Jordens yta.

Solsken i hjärta och sinne, fler och fler människor håller på att uppfyllas av solsken i hjärta och sinne.:)

Det är en underbar tid och vi skrattar och gläds med Er.

Jag älskar Er så mycket

Judas

Du gillar kanske också...