Kollektivet: Angående Nesara via Caroline Oceana Ryan, 16 september, 2023

Kollektivet: Angående Nesara

2023-09-16
Kanal: Caroline Oceana Ryan
KOLLEKTIVET: Hälsningar, vänner!
Den här veckan har vår författare en fråga till oss, och även till en vän som var och är en kraftfull Ljusbringare, som gick över och återvände till de högre världarna för några år sedan.
Då välkomnar vi alla frågor nu!
COR: Hej alla. Det är Caroline.
Och den här veckan frågar jag kollektivet hur NESARA ska kunna komma igång – kunna införas – när saker och ting är så upp och ner på vår planet just nu. Det är inte bara de många människor som går igenom så intensiva och svåra saker i så många delar av världen, utan de som är här för att förankra högre Ljus i Jordens liv och följa sin egen uppstigningsväg – vi känner oss också lite upp och ner!
Så många människor känner sig utmattade och förvirrade. Ibland kan vissa saker i livet kännas irrelevanta – inte i resonans med vibrationerna de nu bär på. Det känns bara konstigt att detta händer precis när detta kraftfulla solljus kommer in och transformerar så mycket.
Och ja – jag förstår att allt slagg, all gammalt trauma måste stiga upp till ytan för att healas, eller släppas och omvandlas. Inget konstigt där.
Men sedan undrar vi över vår förmåga att höja oss över de många svåra saker som sker nu, och vi tvivlar på vår förmåga att kunna motstå att må dåligt eller känna oss oroliga över vad som händer på planeten.
Många människor är oroade över att bankerna eller kreditbolagen kommer att krascha, att deras hälsa kommer att svikta, att fler medicinska ärenden kommer att pressas på oss och våra barn, som vi inte vill ha.
Så det är sant som man säger – mörkret har blivit mörkare, även om Ljuset har blivit ljusare.
Detta är, jag vet, en liknande fråga som jag ställde i förra veckans kanalisering, men med skillnaden att jag nu frågar hur NESARA passar in i allt detta? Hur ser vägen ut till en start av det – hur fortskrider det, i ljuset av allt detta? Så jag kommer nu att be er att komma in och svara på detta, och de kommer att erbjuda oss verkligt energetiskt stöd också, som alltid. . .
KOLLEKTIVET: Hälsningar, kära ni! Vi gör det du säger. Och vi vill försäkra er om att NESARA inte kunde ske i en ”business as usual”-miljö på er planet.
Anledningen till att den gamla maktens hop som du så träffande kallar dem (”gamla” som i nu nedlagd) – anledningen till att de har inlett alla dessa attacker, såsom extremväder och bränder, människohandel, politiska omvälvningar, ekonomisk osäkerhet, etc. — är att de ser NESARA hägra allt närmare vid horisonten, och det gör dem upprörda bortom allt förnuft. Därav deras extrema reaktion.
Naturligtvis hamnar de på en ännu tyngre lista över brott med dessa tilltag, som redan nu många av dem får stå till svars för i den Gudomliga rättvisans domstolar. Många av deras ledare har redan tagits bort från planeten och fängslats för att ställas inför rätta i galaktiska och intergalaktiska domstolar. Deras mänskliga aspekt har ersatts av kloner eller annan teknik som efterliknar deras fysiska utseende, så att allt ser ut som det var.
Dessa glömde för länge sedan att de är en del av Ljuset, och tog medvetna beslut om att skilja sina intressen och avsikter från de högre världarnas.
De fattade ett medvetet beslut att dra tillbaka sina själars närvaro från Ljuset, och medvetet dra in andra i detsamma.
De har ägnat sig åt mycket kortsiktiga materiella vinster, i utbyte mot själens essens och individualiserade medvetande – en mycket mörk verksamhet. Vi utvecklar inte detta, förutom att säga att de tillåts i dessa sista ögonblick av fritt uttryck, inte för att hålla Jorden och hennes folk i spänning och upprördhet, utan för att ge dessa som länge har flytt från kraften och närvaron av Ljuset en sista chans, att återförenas med närvaron och den överväldigande Kärlek från Hon som är livskraften för allt du ser omkring dig.
Och för att återställa de förlorade delarna av dem själva, som en gång överlämnades till mörka syften, men som nu till fullo står inför Ljuset, vilket vissa väljer att återförena sig med.
Men denna Ljusportal förblir inte öppen på obestämd tid.
De har informerats vid ett antal tillfällen av sändebud från Ljusets styrkor, och av Ärkeängel Mikael själv, att om de inte återvänder till Ljuset inom en viss tid på den aktuella tidslinjen, så kommer de att ha förlorat sin möjlighet.
Inte för att någon vill stänga dörren för dem, utan för att Jordens egen vibration snabbt stiger till där de inte längre kommer att vara en del av Hennes dagliga liv, och upplevelsemässiga verklighet.
Och den Universella Lagen, som du ofta refererar till som kvantfysik och dess vibrationella lagar, kommer också in i detta.
Även om den fysiska världen är ett hologram, är upplevelserna av sol- och planetariskt liv mycket verkliga, och de förändringar i medvetande som skapas där upplevs på själsnivå.
Det Anden och medvetandet upplever i ett Jordiskt liv, och i många andra dimensioner, har ofta stor komplexitet. Ändå har ni alla med öppna hjärtan kommit fram vid denna tid, redo för Transformation och Transmutation i vilken form den än må komma.
Ni kommer att förstå hur nära ni är NESARA, kära ni, inte bara genom dessa intensiva och svåra händelser som kommer att inträffa, utan även genom stora genombrott i massans medvetande.
Du är medveten om att många har förstått de arrangerade händelserna som har inträffat på sistone, som har inneburit att hela städer och samhällen förstörts i olika delar av världen.
Tanken på att så många miljoner skulle ifrågasätta den officiella berättelsen om orsaken till dessa händelser är häpnadsväckande, och skulle ha varit omöjlig för några år sedan.
Faktum är att så många barn kommer in nu och minns stjärnspråk, de talar lätt med naturen, inklusive kristaller och stenmineraler, och förstår det liv som finns i föda och vatten, de talar till familjen och med varandra om tidigare liv de levde, och liv i de högre världarna — Allt detta är ett mirakel jämfört med vad som en gång var ”normalt” i ett tredimensionellt liv!
Tvivla inte på att NESARAs ande föds i dessa, och i alla som väljer att vakna upp nu.
Och att deras och ditt Ljus är mycket kraftfullare än någon yttre händelse eller situation.
Den vägen leder direkt till NESARAs införande, lika mycket som alla handlingar vidtagna av Ljusets styrkor eller någon Ärkeängel.
Vi lånar ofta från Hopi-äldstes profetia, att det är NI ni har väntat på, och vi säger det nu också!
Och så skickar vi mycket kärlek! Allt vänder sig mot Ljuset nu. Namasté!
COR: Det är Caroline, igen. Tack så mycket till Kollektivet.
Jag känner att vi är i en hemsk position på den här planeten, men ni har rätt – inte i en fördömd! Och ni har bekräftat mycket som jag och andra också har känt. Så nu ska jag kalla in min underbara vän Shirley, som medan hon var på Jorden, och jag är säker på också i många andra liv, var en häpnadsväckande synsk, underbar energiarbetare som delade kraften genom siffror, heliga geometrier, en högre vision av matematik som inte var fast i 3D-begränsning. Jag kommer att fråga henne, fastän hon är i en andlig form nu, när hon har gått vidare från detta jordiska liv – jag kallar in henne för att fråga; Shirley, ser du att barriärerna mellan mänskligheten och NESARA lyfts nu? Jag skulle älska din speciella syn här. Så jag tar in Shirley nu. . .

SHIRLEY [i Anden]: Namasté, min syster! Och alla som läser eller hör detta. Ni är alla mina släktingar! Jag är glad över att vara här med dig.

Naturligtvis väntar ni alla otåligt på NESARA. Det är inte förvånande – det gjorde jag också under min sista tur på Jorden.
Det är lätt att tvivla på att det händer, eller att vägen kan skapas för det.
Men jag ska dela med mig av det jag kan, eftersom allt inte går att berätta om. Du har antagligen hört de Vita Riddarna från Ashtar-kommandot säga, att om de gav ett datum för NESARAs antagande, så skulle det påverka Jordens tidslinje mycket kraftfullt, på ett sätt som strider mot Universell Lag, till och med Universell Kärlek.
Du måste ha din frihet att skapa! Och alla vi hedrar det.
Men du är inte så långt borta som du kanske tror!
Kom ihåg att det är ditt eget Ljus, dina egna inre beslut, din egen vibration, som avgör så mycket.
Det är lätt att tänka när du är i en människokropp, att allt beror på vad som händer med och omkring dig.
Verkligen, ingenting händer med dig. Det händer på grund av dig och alla andra på planeten nu.
Men en fin sak är att det finns fler ljusbärare med inflytande nu på platser – de har inflytande på de gamla förtroendevalda i 3D, och de som arbetar med dem.
De vrider på hjulet på ett sätt som den gamla folkmassan tycker är oviktigt, så att dessa rörelser inte motarbetas eller förstörs.
Detta beror endast på Ljuset ni alla håller, när ni förbereder vägen till en Ny Jord. De kan bara göra det de gör för att hjälpa mänskligheten och Moder Gaia, eftersom ni alla håller tillräckligt med Ljus för att dessa händelser ska kunna ske naturligt och smidigt, utan problem.
En annan sak som händer som Kollektivet redan påpekat – är att massorna vaknar och ser den gamla skarans intriger och klurigheter.
Många ser nu igenom massmedias nyhetsrapportering.
Många skapar nu sina egna nyhetsrapporteringar över det som händer, och publicerar dem i sociala medier och på videoplattformar!
Det här är så kraftfullt! Vi är alla glada över att se detta – det hade slagit igenom lite när jag var på Jorden senast, men nu bara två år senare går det framåt på ett kraftfullt sätt.
Denna rörelse kommer att sätta fart. Om en plattform begränsas eller tystas, kommer 10 andra att dyka upp i dess ställe. Det har ni redan alla bestämt.
En annan sak som är fin och till stor hjälp, är att ET-engagemanget har ökat, och gått framåt på sätt som inte skulle kunna hänt för fem år sedan.
Farkoster landar på så många fler platser och pratar med lokalbefolkningen där, bjuder in dem ombord på skeppet, pratar med dem om vad som händer på Jorden nu.
Vissa [ETs] har bjudits in, andra har svarat på samtal på själsnivå av de som ser landningarna och denna mycket omedelbara form av kontakt.
Fullständigt avslöjande om ET-närvaron – ja, det håller också på att utvecklas! Du kan redan se det med dina egna ögon, med dessa utfrågningar i kongresser och liknande saker.
Allt detta, men eftersom de gamla slöjorna löses upp så snabbt, så kunde du inte hänga med ens om du försökte!
Den gamla fasaden som fanns framför regeringen med alla dess företag och förlängningar – allt detta håller på att upplösas nu.
Och ja, det är mycket desinformation på internet, och du måste kolla med dina guider och fråga om något är sant eller inte – fråga om det är rätt för din väg.
Om du ser saker som du vet är uppenbara lögner, stanna bara upp och se det som ”anti-etablering, insidersanning” – du behöver inte bli upprörd eller arg över det.
Släpp bara taget, och känn inget behov av att argumentera eller protestera mot det som sägs, som du innerst inne vet är helt fel.
Bara välsigna dem, skicka dem ljus och gå vidare!
Den gamla styrande strukturen har många skepnader, många ansikten att dra till sig människor med, för att människorna ska tro att de är fantastiska rebeller som är vakna och medvetna, när det i själva verket bara är ytterligare en fälla för det mänskliga medvetandet.
Återigen, skicka bara ljus till dem och gå vidare. Fastna inte i dramat! De människor som lägger ut de här videorna tjänar sina pengar på det sättet. De vill sänka människornas energi. Dumt! Håll bara ett öga på vägen och på priset. Det finns kvar!
Du vet att jag brukade kanalisera många historiska personer när jag fortfarande fanns i det jordiska livet, och jag har pratat här med själen som var Dr Martin Luther King Jr i hans sista jordeliv.
Han har påpekat för mig att även om ilska kan sporra någon att skapa förändring, så är det aldrig en bra idé att basera sina planer och avsikter i Affekt.
Det måste finnas ett högre värde, vilket verkligen är Högre Kärlek. Och på det baserar du din handlingsväg, speciellt om du önskar stor förändring i världen.
Jag tror att han gjorde det, och hans vackra exempel finns fortfarande kvar.
Jag ska nu säga en sista sak om NESARA. Och det är att ju mer Kärlek och Tacksamhet du känner för NESARA, vare sig det precis tillkännagavs eller om du fortfarande ser fram emot det – desto verkligare blir det!
Kom ihåg den heliga matematiken och geometrierna för denna Jord och detta Universum, är alltid med dig!
Och du känner mig – jag måste säga, Aktiv8!
Aktivera din eviga ”8” – siffran 8 horisontellt, symbolen för oändlig kärlek och oändligt medskapande.
Du är redan där – fira med oss, min familj! Vi skickar så mycket kärlek!
COR: Tack, mina vänner. Det betyder mycket. Och vi måste prata med Shirley igen.
Tills dess skickar jag mycket kärlek till alla. NESARA nu, och fred i världen nu! Namasté!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *