Kollektivet av Guider via Caroline Oceana Ryan, 10 augusti 2018

Kollektivet av Guider via Caroline Oceana Ryan, 10 augusti 2018

Per Staffan 11 augusti 2018

Den senaste vägledningen från de Uppstigna Mästarna, Galaktikerna, Jordelementen, Älvornas Äldste, Änglarna och Ärkeänglarna, kända som Kollektivet:

Hälsningar, vänner! Vi är väldigt glada att få den här tiden för att prata med er igen.

Vi vill säga att om du känner dig utmattad, lite yr, som om klockan och kalendern saknar någon verklig relevans, ointresserad av mat eller lite för intresserad, eller om du vaknar på morgonen, och vet att du hade viktiga konversationer och upplevelser i sömnstadiet-då gör du det ganska bra.

Det skulle vara mer ovanligt att inte uppleva några av dessa situationer, med tanke på det kraftfulla omvandlingsskifte du befinner dig i för närvarande, mitt i astrologiska händelser och energivågor, som nu omvandlar din galax fysiskt såväl som energetiskt.

Låt oss titta på Tiden, för ett ögonblick.

När ni känner alltmer att klockor inte längre är nödvändiga beror det på att ni kommer att uppleva det nuvarande ögonblicket allt mer kraftfullt och inse att varje timme inte så mycket går in i eller följer på någon annan, utan står för sig själv som ett viktigt ögonblick i livet.

Som ni känner blir kalendrar också alltmer irrelevanta, ni kommer inse att det bara finns Nu – att varje dag är viktig men den behöver inte markeras och ges automatisk mening och att varje måndag eller lördag inte behöver tillbringas på samma sätt vecka in och veckan ut.

Varje timme eller dag i veckan kan vara en frigörande, kreativ, självuttryckande tid – inte bara den här dagen eller den där tiden.

På samma sätt kan vilken “veckodag” som helst användas för att göra något meningsfullt eller lära sig något nytt, och inte bara att uppfylla 9 till 5 schemat.

När du ser på mat annorlunda börjar du inse att din kropps behov förändras, ibland drastiskt.

Du har kanske redan har kommit att reflektera över rent vatten, den bästa och nyaste matgruppen, och en av de viktigaste, tillsammans med sol och luft.

Du kanske redan har insett att den mesta maten i din miljö inte bara är förorenad med kemikalier och föroreningar som inte du behöver, utan att det bara är en svag approximering av den näring som den en gång erbjöd.

Men bortom det ser du att din kropp i allt högre grad kan få det som behövs från att meditera på Ljus, absorbera solljus i rimliga mängder, och inta vilken frisk luft och vilket rent vatten som finns tillgängligt för dig.

Du är också alltmer medveten om att innehållet och fokuseringen i dina tankar informerar din kropp om hur den skall känna sig – hur nöjd, avslappnad, glad eller levande den kan vara.

Och när kvaliteten på dina tankar sjunker till ett tätare känsloläge, så gör också kvaliteten på din fysiska (och känslomässiga) upplevelse det.

Och så kommer du alltmer att se dig själv, sinne, kropp och ande – som det pågående resultatet av ett stort energiexperiment. Ett som du aldrig kunde ha föreställt dig som skolbarn i en naturvetenskapslektion.

Och detta energiexperiment är inte en ren tillfällighet eller resultatet av några otillbörliga men välmenade tankar och böner, affirmationer eller vädjanden till Universum.

Det är helt och hållet resultatet av majoriteten av det du avser, förväntar dig och beskriver som ditt liv – det du strålar ut – vid varje given tidpunkt.

Med tiden blir det som du utstrålar eller överför på ett löpande sätt till den mall som ditt dagliga liv går efter.

Och vi vill säga att mallen har förändrats kraftigt under den senaste månaden och är fortfarande i färd med att transformera och revidera sig själv.

Så snabbt och så konstigt, att många Ljusarbetare kommenterar till varandra, “Det är nästan för många energiskiften att ta på samma gång.”

Det är därför du sover, därför du mediterar eller lyssnar på musik, därför du sitter eller går eller simmar i Naturen – för utan de återställande stunderna skulle alla dessa skiften verkligen vara “för mycket”.

De är fortfarande för mycket för de på kanten, vars biokemiska make up redan var orolig, undernärd eller obalanserad, hormonellt eller på annat sätt, eller vars livserfarenhet fortfarande huvudsakligen påverkas av det trauma som de gått igenom i barndomen och andra liv.

Vissa dagar kanske du undrar, “Ska jag klara det? Kommer jag till den andra sidan av den här historien, där jag är ett femdimensionellt väsen med en fullt utvecklad Ljuskropp, och inte längre kämpar för att följa med de enorma skiften som upplevts av denna planet och galax?”

Och vi skulle vilja säga att frågan är en vacker början för att erkänna din egen sårbarhet, vilket storligen besparar dig besväret att bli svald av den.

Ingen behöver känna sig besegrad nu, om ni är villiga att inse storleken på vad ni går igenom, antingen intuitivt eller i vänster-hjärna bemärkelse.

Du hjälper dig själv vackert genom denna process om du förstår att det kommer att finnas dagar – många av dem – när du måste vila mer, när du måste vara snällare än du någonsin föreställt dig nödvändigt, och låta dig leka, läsa en tröstande boka, lyssna på musik eller att vara fysiskt aktiv istället för att “få saker gjorda”.

Dagar när du måste sträcka ut dig till dig själv, till de som finns omkring dig, och även de som är vid makten, den typen av tålamod som du en gång tillskrivit helgonen.

Och om du förstår att du inte längre kan vara otåligare i din tillväxtprocess (eller förakta den) än du skulle vara otålig över en liten baby som bildas i livmodern.

Alla saker har sin egen goda (Gudomliga) tid.

Och så, nu kommer du att säga, “Jag trodde att Tiden inte längre var relevant!”

Och du skulle vara korrekt på många sätt. Men du är ännu inte där du inte behöver referera till process och framsteg.

Allting inträffar inte i samma ögonblick som du tänker på det, som manifestation via projicerad tanke.

Process – de steg genom vilka du växer och flyttar framåt – är fortfarande en del av din väg, och det är en lika vacker och helig väg som någon av oss här i de högre världarna skulle kunna föreställa sig.

Och så -kan ni sträcka ut Kärlek och förlåtelse till er själva, kära ni (även om det inte finns något att förlåta), för alla djupt kända insikter, känslor och minnen som stiger upp inom er?

Kan du tillåta dig en vän, journal eller rådgivare att tala med när stunderna blir mer intensiva än du kan bekvämt integrera och leva med?

Kan du behandla dig själv som något dyrbart, sällsynt (helt unikt faktiskt), och helt oersättligt? En varelse att omhuldada, inte befalla eller behandla otåligt?

Om du kan producera former av Självkärlek vid den här tiden som tillåter dig denna transformationstid utan dömande eller förtvivlan, då har du flyttat till en nivå som aldrig tidigare upplevts i mänsklig erfarenhet, efter att Jorden föll till den tredje dimensionen.

En medveten Uppstigning, och en välkomnad av de som är mitt i alla dess krav.

Ingen liten sak! Ändå gör ni det, modiga Ljusbärare, just nu.

Namaste, kära ni! Vi är med er, i varje ögonblick.

 

 

Copyright 2018, Caroline Oceana Ryan

Om du repostar, behåll integriteten av denna information genom att skriva ut den exakt som du finner den här, inklusive länken the link to the original post. till det ursprungliga inlägget. Tack.

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...