Kollektivet via Caroline Oceana Ryan, 3 maj

 

Teamet 

 

Caroline Oceana Ryan – Ett Meddelande till Ljusarbetare – 3 maj 2016

 

Denna vecka svarar Kollektivet på en fråga från en Ljusarbetare som skrev in med frågan:

Det finns många Ljusarbetare på Joden vid denna tid. Vissa vet att de är ljusarbetare, och några behöver en liten påminnelse då och då. Men vi kan alla ge och ta emot kärlek, och vi är alla kapabla att manifestera (även om jag kämpar mycket inom detta område).

 

Och kollektivet har sagt många gånger i sina böcker att vi alla är de modigaste själar som kommit till Jorden vid denna tid, för att hjälpa Jorden och Mänskligheten att stiga upp.

Är vi inte alla Ljusarbetare i någon grad? Några av oss kanske mer medvetna om det än andra?

 

Eller finns det människor på Jorden som inte är här för att hjälpa Jorden och mänskligheten att stiga upp, som bara är här för upplevelsen av ett liv på Jorden? Om så är fallet, vilken grupp är i majoritet?

 

Kollektivet: Hälsningar, kära ni! Vi tycker, denna vackra dag, på er fantastiskt vackra planet, att detta verkligen är en mycket viktig fråga.

Vi är mer än glada att ta oss an detta ämne, även om inget svar vi skulle kunna ge på så kort tid, bland ett folk och en planet som utvecklas så fort, någonsin skulle kunna vara definitivt.

Det finns mycket som ni måste svara på själva. Men vi ska erbjuda vårt eget Ljus i detta vitala ämne.

Först, förstå att inte alla varelser på Jorden är kapabla att ge och ta emot Kärlek på det sätt och till den grad som ni refererar till här.

 

Några är strikt uppfostrade, även om de verkligen är i minoritet, att leva utan medkänsla eller empati, för att uppfylla bara de roller de fått av sina överherrar (deras föräldrar, far/morföräldrar och andra) och uppfylla de rollerna med total lojalitet till deras klass av varande – det som tidigare kallades er styrande klass – utan att någonsin se åt höger eller vänster, och inte heller ifrågasätta sin plats i hierarkin under hela sitt liv på Jorden.

 

Dessa varelser är på en resa till Uppstigningen, precis som ni är, även om de aldrig skulle kalla det så.

 

För de, det gäller de flesta, väljer inte medvetet Uppstigning till den femte dimensionen vid denna tid, som ni redan har valt för er själva och er planet.

 

De är bedrövade bortom allt förstånd att deras tidigare odiskutabla plats i toppen av hierarkin nu störtar överallt runt dem, och att tänka i termer av Kärlek och generositet, medkänsla och Uppstigning till högre frekvenser är otänkbart för dem.

Nu är inte allt förlorat bland dessa varelser, som kom hit när karmacykeln fortfarande var på plats, för att fullfölja sin roll i Jordens experiment av liv i den tredje dimensionen, precis som ni har inkarnerat här, hundratals gånger, i olika Jordeliv, för att spela er roll i detta storslagna äventyr.

Till skillnad från er kom de in med intentionen att styra, krossa, äga och förtrycka, medan ni kom in med intentionen av exponentiellt växande och ökat medvetande om Livet och dess skiftande frekvenser på denna planet, vilket er själ önskade av sitt fullaste djup.

Dessa skuggvarelser kom in för att fortsätta ett mycket gammat arv som sträcker sig tusentals år tillbaka i Jordens historia på denna tidslinje.

 

Och ändå, många har nu beslutat att de inte ska förbli i samma strata de har innehaft, livstid efter livstid.

 

De väljer att släppa tyglarna runt sina halsar och att deklarera sitt eget oberoende från det som har hållit dem i tjänst till en ordning som hävdar att den är högre, och som faktiskt är bland de lägsta densitetsformerna i Universum.

Det är så att de mörkare varelserna i denna grupp har infiltrerat new age websidorna, gemenskapen, lärorna och kanaliseringarna för att framkalla mer separation bland Ljusarbetarna och bland Jordens folk, medan de lägger fram bara något förbättrade versioner av den tredje dimensionen, som om det skulle vara femte dimensionen.

Några som kom hit som Ljusarbetare har köpt in sig i dessa falska bilder och idéer, och vissa har inte det.

De som har köpt (ibland bokstavligt) systemen och löftena av dess falska new age läror och kanaliseringar är fortfarande Ljusarbetare. Men de lever på en mindre mogen nivå, och har ett mindre vaket medvetande, än de som inte har köpt dessa falska presentationer, eller som har vaknaat upp och brutit sig loss från dem.

 

De som inte har accepterat lögnerna som sin Sanning har mer sannolikhet att se genom dessa falska slöjor och representationer.

 

De har mycket mer chans att se genom de falska kanaliseringarna och falska lärorna som beskriver NESARA bara i termer av finansiell rikedom snarare än i termer av universell frihet, jämlikhet och rättvisa (av vilket ett världsomspännande Överflöd en del, men inte den mest vitala ingrediensen).

Och så, ja, det nya Ljuset som ännu är i utveckling, hos dem som fötts i hemskt mörker börjar att ses på denna planet, precis som starkare Ljus hos dem som inte är födda under så försvagande upplevelser lyser igenom mer och mer.

 

Det är så vi ser er alla, faktiskt.

 

För trots det faktum att de med det mörka sättet har misshandlat och vanstyrt planeten och Hennes befolkning under tusentals år, inte desto mindre, den största sprickan i mörkret, den tunga platta som har stått mellan er och öppningen i grottan är inte bara ert eget Ljus.

Den stora sprickan (”det är så ljuset kommer in”) är er egen förståelse av medkänsla för dem som till synes har valt den mörka vägen, men som faktiskt opererade under de strukturerna av rädsla för att förlora sina liv, under ett system av specifika DNA-förändringar och mental programmering.

Ni kanske vill tycka synd om dem, och det kan man förstå. Men gör inte det.

Se dem som om de kravlar ut underifrån mycket mörka, mycket tunga klippor, och som Gollum och ber om att se och leva i Ljuset, även om deras ögon är chockade och rädda för Solens egen närvaro.

 

”Majoriteten” på Jorden skiftar alltid, i termer av antalet Ljusarbetare mot antalet som inte har vaknat – ändå är detta inte kvantfältet som ni refererar till, i er fråga. Ni refererar till kraften hos Kärleken själv, och inom den stora expansionen som är er galax och Universum, finns inget starkare Ljus än det ni borde Älska och se det växande Ljuset i till och med den mörkaste av varelser och platser på er planet.

 

Om det bara vore tio eller tjugo Ljusarbetare som ni själva på planeten – skulle Hon ändå Stiga upp, när det är dags.

 

Ni har kommit i stora antal denna gång, för att Stiga upp med Henne, och hjälpa till i Hennes Uppstigning – men inte för att det finns många av er.

Ni har varit här förut, när det bara var några få av er, och ni -steg upp då, som ni planerat innan ni inkarnerade.

Det finns många av er här nu, för nu är det tid för Jorden Själv att Stiga upp – och ni skulle inte missa det häpnadsväckande och hisnande briljanta händelsen för något i Universum.

Vet att striden mellan mörkret och Ljuset inte längre är en strid, utan ett episkt poem om en planets Uppstigning till det Hon en gång var, och kommer bli igen.

Antal och majoriteter spelar ingen roll, då denna Ljusets väg sattes i rörelse för länge sedan, och växer in i sitt fullbordande mer varje sekund.

 

Ja, ni är de modigaste, ni har visat er denna gång!

 

För ni har länge mött ansenligt motstånd som först nu börjar att kunna besegras av vågorna av högre frekvenser och Sol-Ljus som når planeten och era egna energimeridianer, er egna cellsammansättning.

Så låt var och en ha sin väg, och fundera inte en sekund mer om den stora vågen visar en större vikt för dem som hör till Ljuset eller för dem som kämpar sig mot det.

Om det bara vore en handfull av er, i er nuvarande hastighet av växande kraft och medvetande, skulle ni och er kära planet fortfarande Stiga upp.

Ni är som den lilla bogserbåten som drar ett stort skepp – ni har den inre styrkan som behövs, i dessa exponentiellt expanderande högre energierna.

 

Och ja, ni är de mest strålande Ljusen vi vet.

 

Namaste, kära ni! Vet och kom ihåg Vilka ni är, och varför ni har kommit hit.

Vi är alltid med er.

 

Copyright 2016, Caroline Oceana Ryan

If you repost, please maintain the integrity of this information by reprinting it exactly as you find it here, and including the link to this original post. Thank you.

http://carolineoceanaryan.com/2016/05/03/message-to-lightworkers-may-3-2016/

 

 

Svensk översättning: Åsa Kock www.st-germain.se

Du gillar kanske också...