Kollektivet via Caroline Oceana Ryan, 21 April

 

 

Teamet

Caroline Oceana Ryan – Ett Meddelande till Ljusarbetare – 21 April 2016

Den senaste vägledningen från våra vänner, de Galaktiska och Änglalika varelserna kända som Kollektivet:

 

Hälsningar vänner! Vi är glada att ha möjlighet att tala med er igen idag. Och vi skulle säga att saker skiftar avsevärt i er värld, även om tider, visar sig att allt är ”business som vanligt”.

”Business” har ändrats från det av den tredje dimensionen till den femte, och det ”vanliga” är inte alls vad ni är vana vid.

Vi kommer att tala kort om dessa som tittar in i, eller som ni kanske kunde säga, ”ser ner på” er planet, ”från ovan” – de av det Galaktiska ursprunget, några av vilka är lika Änglalika och andra är högre varelser av detta Universum, när det gäller deras egna Uppstignings vägar, och vissa av dem är nätt och jämt över er egen station.

Dessa är inte, som man säger, er trädgårds-sort ET.

De kommer inte bara för att ”testa eller göra experiment” såsom era regeringar har lett er till att tro är deras intresse.

Det är i själva verket i huvudsak arbetet av de mörka hattarna, som förklätt sig själva som Ets, eller arbetat med dem från en lägre densitets vibration, och stort var jublet på vår sida av saken, när sanningen av detta förklarades ganska klart, i en ny sändning av er återuppståndna TV-serie The X-Files.

Ni har faktiskt reducerat och fjättrat genom experiment och negativt ET inflytande, men de är handlingar som vidtagits för många många tusen år sedan, av dem som sedan tagit upp rollen av era överherrar.

Där ni står nu är platsen för Uppstigning, mycket långt bortom vad de, i en mörkare era, överlämnat er till.

Ni står nu i Ljuset som de såg komma, men hoppades aldrig skulle komma fram.

Ändå har det kommit fram.

Och vågorna kommer till er planet nu, inleder i allt högre nivåer av detta Ljus, som inte bara har rasslat ner dem till sina tänder, utan har visat dem vad de hade antagit aldrig kunde inträffa, vilket har skett: mänskligheten, stiger till nästa nivå av medvetande – och ingen metod eller teknologi kan stoppa det.

Vi har talat om planetariska själar, och vad man kan kalla hela ”rörelser”, vilka liknar era sociala och spirituella rörelser – ett gemensamt beslut som involverar stora mängder av högre varelser och Galaktiska överenskommelser, för att bistå vissa planeter och stjärnsystem som har, på en högre nivå, ropat på hjälp på grund av viss tyngande kraft eller svårt evolutionärt steg.

Sådant var fallet med er Jord – Hon kallade och vi kom, alla av oss här på Ashtar Command, och många andra dessutom, som stödjer Lord Admiral Sananda och alla som tjänar under honom.  

Vi kom fram delvis för att hjälpa Lady Gaia, när Hon skrek ut för att få stöd för Hennes egen Uppstigning, Hennes egen befrielse.

Och vi kom fram för att bevittna och assistera er egen häpnadsväckande utveckling och genomförande från varelser gjorda för att tjäna enbart som ”kuggar i ett hjul” – individuella själar och själsgrupper fångade i det karmiska hjulet, och använda fysiskt och eteriskt för att tjäna maskinen av ett korrupt planetariskt system.

Vi har tittat med både förvåning och beundran – kan någonting vara modigare än att dra sig själv ut och upp ur den tredje dimensionen, och att samtidigt vara i en kropp? – när ni tog beslutet att återvända till Jorden för att uppleva Uppstigningen i det fysiska, samtidigt att bistå Jorden i Hennes egen Uppstigning.

Två mycket kraftfulla och komplexa åtaganden, som har tagits med extremt begränsad förståelse tillgänglig för människor – den tunga slöjan över det tredje ögat, upplevd av alla som kommer till den tredje dimensionella Jorden.

Och vad vi har sett när det gäller övertygelser om förekomsten av Galaktiker och någon hjälp de kan erbjuda Jorden och hennes folk, är en blandning av hopp och misstro, i termer av hur mänskligheten känner att Galaktiker borde uppträda. Vi har sagt tidigare att vi är inte här för att ”rädda”, och det är så.

Även om den nivån av ingripande var tillåten av Universell Lag, behöver ni inte undsättning.

Ni befriar faktiskt er själva från orättvis tyranni, från teknologiska system och mental programmering, som har desarmerat ert medvetande, förnekat ert rättmätiga 12-strängade DNA, och tränat er att tro att ni är maktlösa, när ni i själva verket är ytterligt kraftfulla varelser, då ni blir alltmer medvetna.

Ni bad inte, och Jorden bad inte, om att bli räddade.

Ni bad att borde handlingarna, då de mörka hattarna bryter Universell Lag, i den meningen att förneka fri vilja och att förneka Jordens grundläggande rättigheter, utöver en klar och viss punkt, att vi ingriper på nivån av att inte längre tillåta dessa handlingar.

Vi har, och uppfyller denna roll.

Till exempel: Ni ser inte en markant kärnvapenarsenal bli utplacerad.

Ni ser inte en upprepning av händelserna den 11 september.

Ni ser inte att tredje Världskriget har brutit ut i Mellan Östern.

Ni ser inte en fortsättning på vissa nivåer av massprogrammering, i den utsträckningen som ingen vågar tänka bortom vilken kyrka, tempel eller synagoga talar om för dem, är naturen av livet eller Gud.

Ni ser inte de gamla formerna av mörkläggande fortsätta, på sätt som gjordes för århundraden sedan – om Edward Snowden’s och Julian Assanges’ avslöjanden inte hade visat er detta, titta på Panama Pappers ”läckan” som den kallas.

Ni ser inte förgiftningen av städerna från luften, vatten och mat gå utan att noteras, med bara små isolerade protester, som snabbt skyls över eller ignoreras.

Inget av detta är på grund av brist på försök – de mörka hattarna har försökt att anta dessa och många andra former av förtryck under de senaste få decennierna.

Men energierna av högre medvetenhet, det växande Ljuset i mänskligt medvetande, den växande utvecklingen runt planeten, har inte tillåtit det.

När era egna resurser inte har varit tillräckliga, har vi klivit in för att påminna er om dessa ”ansvariga”, vad detta Universums Lagar är.

Antingen det var ett regeringssammanträde, ett industriellt möte, eller en privat sluten diskussion, vi är där – St Germain är där, Moder Sekhmet är där, Lord Sananda är där, bland andra – och de mörka hattarna är inte kapabla att konfrontera någon av dessa, för att inte tala om alla av dem, och allt som de representerar.

Detta för oss tillbaka till det faktum att det har varit ett kraftfullt skifte på planeten under de senaste få månaderna.

Ni är knappt medvetna om det, förutom i ert eteriska tillstånd, så vi vill påminna er om vad ni redan känner, om vad en viss vithårig gentleman som kandiderar till president i USA påminner er om, även om han bara kan säga så mycket, utan att yttra ordet ”NESARA”.

Och det är att de mörka hattarna inte längre har kontroll över planeten.

Alla ni, som del av Ljuskrafterna, och varje nyfött barn som kommer in i denna värld, varje träd och blomma, varje vackert djur som betar på marken, eller fångas i en liten fålla – ni är alla ansvariga nu.

Gör anspråk på och förverkliga fullt ut er självständighet, som dagligen växer!

Hävda och förverkliga fullt ut er vackra själs kraft, för att skapa och återskapa vad ni än behöver, för er själs väg i det här livet, för era samhällen, för ert eget glädjefyllda uttryck på den här Nya Jorden.

Kräv och förverkliga fullt ut er plats i den Integalaktiska Konfederationen av Världar!

Sluta titta i skyarna, som om skeppens landning var er enda tillflykt.

Ja naturligtvis, vi är här – vi är era själsfamiljer, era Skyddsänglar, era guider, era högre jag och tvillingflammor.

Vi är inte tillfälliga eller oviktiga.

Men ni är våra modiga kaptener, som frivilligt kom fram – tror ni att det var de svagaste eller de minst kapabla av oss som skulle göra så?

Vi försäkrar er, ni är våra modigaste och mest kraftfulla.

Kom ihåg er Gudomlighet!

Hävda er förmåga att skapa världar, för ni återskapar den här, till nya och nästan oigenkännliga höjder.

Tro oss! Och ja, ”Förvänta oss” – men vet att dessa som ni ”väntar på” kommer vid tidpunkten för er födelse.

Namaste, mina kära! Ni är aldrig ensamma.

 

 

 

 

Copyright 2016, Caroline Oceana Ryan

If you repost, please maintain the integrity of this information by reprinting it exactly as you find it here, and including the link to this original post. Thank you.

http://carolineoceanaryan.com/2016/04/21/message-to-lightworkers-apr-21-2016/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...