Kollektivet via Caroline Oceana Ryan, 21 mars 2017

Kollektivet via Caroline Oceana Ryan

21 mars 2017

Ett meddelande till Ljusarbetare.

Den senaste vägledningen från Galaktikerna, Jordelementalerna, Uppstigna Mästare, Féers Äldre, Änglarna och Ärkeänglarna, kända som Kollektivet:

Hälsningar, kamrater Ljusvarelser!

Vi är glada att få tid att tala med er idag.

Ni har rest i vårdagjämningsenergierna och skiftet i Ljus som riktiga blivande Jedis!

Ni bevittnar och orienterar er med inte bara Ljus, i den meningen att era celler omvandlas till högre frekvenser, utan med Ljusdata, i meningen att ni ser på er själva och varandra på nya och högre sätt.

Vi är medvetna om att det finns mycket oro, osäkerhet och skuggor av tvivel hos många, inte bara individer, utan hos hela kulturer över hela planeten.

Dessa ska inte betraktas som hinder, utan som en del av detta oerhörda skifte till ett högre plan, både i termer av fysisk materia och synpunkt – massmedvetandet självt.

I dessa tider när Uppstigningsprocessen tar upp så stor del av ens dag(och hela natten), är det naturligt och förståeligt att det kan kännas som om saker ligger lite utom kontroll, att även resultatet av nuvarande skeenden är för osäkra för att kännas pålitliga i frid och ro.

Detta är er stund, kära ni, att komma bort från behovet av resultat, för denna ”osäkra” stund har potential till ett stort språng framåt i er utveckling.

För ni har blivit lärda att processer bara existerar för det resultat de åstadkommer – att ni arbetar för att skapa ett stort finansiellt överflöd till exempel, så att ni ska få det överflödet.

Era själar vet bättre.

Han eller hon vet att ni inkarnerat här, i denna tid, för att utveckla er själva. För den utveckling som framkallas av själva resan, inte bara vad resans mål ger.

Så det måste finnas en kärlek till växande, en minskning av kontrollbehov och behovet av resultat som orsak till att gå framåt, och en ny respekt för och kärlek till själva vägen.

Ni är vägen, vilket ni hört från en mängd lärare.

Ni är farkosten som håller Ljuset som ger inte bara överflödet utan förkroppsligar medvetandet som säger: ”JAG ÄR överflödet självt, då JAG ÄR Kärlek och JAG ÄR Ljus. JAG ÄR både Skaparen och den skapade, och allt är bra.”

Detta är varför ni är här.

Inte bara för att ”komma genom” eller ”klara er” och betala räkningarna, eller att övervinna ojämlikheten och brotten mot mänskligheten som pågått på Jorden i århundraden.

Ni är heller inte här för att få yttre lärdomar och information – inte ens för att tala med oss, även om det kan vara en stor uppmuntran och ett stort steg framåt. Det är ett steg framåt eftersom den stunden av kontakt med någon av oss i de högre sfärerna påminner er om att detta är vem och vad ni själva är.

Ni ”sträcker” er då inte mot de högre sfärerna; ni inser i en enkel stund av syntes att ni själva är det stoff som finns i de högre sfärerna, för närvarande förkroppsligade i en liten mänsklig form.

Så i denna tid av förnyelse och vändning av tidvattnet, inbjuder vi er att inte betrakta er själva som så små och hjälplösa som ni blivit lärda att betrakta er själva, utan att se den vackra kraftfulla ande som inte kan hållas tillbaka, oavsett vad som händer i det yttre.

Ta en stund nu och se på er energi, och att se att auran och de många energikropparna i och omkring den flöda ut från er fysiska form i alla riktningar.

Få en känsla för hur långt era energier sträcker ut sig – se dem sedan fyllas med en ström av högre Ljus som flödar ner från Alcyone, den Stora Centralsolen.

Se Ljuset av er närvaro flöda ut från er kropp i alla riktningar, tills den fyller hela ert hem, sedan hela ert grannskap, stad, region och nation.

Ni kommer nu att se det fortsätter att expandera och flöda utåt tills det omsluter hela planeten, och bortom.

Vi använder denna process i början på de flesta av våra guidade meditationer, för vi vill uppmuntra varje Ljusvarelse, som nu är i mänsklig form, att se hur stor och utbredd deras energetiska närvaro verkligen är.

Sammaledes med dessa energiers påverkan.

Er påverkan – er energetiska närvaro – utbreder sig faktiskt till hela mänskligheten, till hela Jorden, till hela galaxen.

Så när ni är ute och gör ert dagliga värv och ser ett barn i nöd så har ni förmåga att sända Ljus till det barnets höga hjärta, det tröstar och uppmuntrar barnet i dess kärna, och samtidigt förlänga det Ljuset till alla barn och unga på Jorden.

Förläng det nu till alla i behov av uppmuntran.

Därför att många kämpar för närvarande, de känner att den dysterhet eller chock eller oengagemang – den förlust de känner, måste betyda att deras liv är över, eller nästan över, och att det vore bäst om de lämnade sina kroppar helt och hållet.

Det är inte vad dessa känslor antyder, om de så sker i en vuxen eller en ungdom.

Dessa känslor är resultatet av de talrika anpassningarna av sinne, kropp och Ande till det kraftfulla Ljus som flödar till planeten från Kosmos.

Långt ifrån att antyda slutet på något liv, antyder de en vacker ny begynnelse, en introduktion till en hel högre form av mänskligt uttryck på Jorden.

Men först måste en stor avgiftning av lägre energier ske.

Naturligtvis tror ego-sinnet, tränat för överlevnad som det är, att släppandet av dessa gamla tillbehör, identifikationer, böjelser, dömanden, förväntningar och reaktioner, säkert betyder att ”slutet är nära”.

Slutet på det ni inte längre önskar eller behöver är dock inte ett tillfälle för panik eller dysterhet.

Till och med mitt i sorg, ilska eller vägran att gå vidare har det mänskliga hjärtat kapacitet att känna att ett mirakel är i sikte.

Och det ni ser nu, på er planet, är inget mindre än ett mirakel.

Finns det då mängder av rökridåer utlagda framför era yttre ögon och rädslo-tränade sinne, för att övertyga er om att saker går åt motsatt håll mot det ni drömmer om?

Ja, naturligtvis – dessa välplanerade(men skakigt utförda) intriger går lösa.

Men, föreställer ni er fortfarande att ”de som styr” verkligen styr?

Eller har ni vid det här laget korrekt förmodat att ni och era kamrater Ljusvarelser är de med-Skapare som har mest att säga till om?

Att ni och era mänskliga kamrater, även de som precis börjat vakna upp, är de som ska föra denna Nya Jord till en märkbar orientering med det dagliga livet?

Ni har sett mycket förändras, och har blivit uppmuntrade och modigare av det, eller så skulle ni inte ens läsa dessa ord.

Ni skulle kasta denna text åt sidan som om det bara vore ”tramsiga sagor” och gå vidare till de ”hårda nyheter” som bara visar vad det gamla styret bedömer passar er konsumtion och deras syften.

Istället har ni träffats i detta eteriska utrymme för att komma överens med tusentals andra Ljusarbetare( även om bara två eller tre behövs) – om att, ja, ni ska gå ut i världen idag med insikten att som Med-Skapare till detta nya liv kan ni, med bara ett uppmuntrande leende eller ord som vittnar om en högre verklighet, ur det marmorblock som är Universell energi, skulptera en Ny Verklighet.

En där alla har mat, husrum, utbildning och är friska igen.

Där alla lever i en fredlig omgivning och kan uttrycka sina unika och oersättliga gåvor, fulla av glädje i detta.

Där familjer, par, singlar och gemenskaper lever efter sina själars högre syfte, snarare än det som programmerats av den gamla matrisen.

Där Jorden tar sin plats i den Intergalaktiska Federationen av Världar, med ödmjukhet och behag.

Och när kan det ta sin början? Frågar ni. När börjar denna nya Jord?

Men det är vår fråga till er.

För i sanning, ni har påbörjat det, bara genom att vara på Jorden i denna tid och förankra de högre energier som krävs för att den femte dimensionens tankeformer och yttre former ska bli vardag.

Och vi ber er förankra dem för egen del också.

Att ha modet – fräckheten och djärvheten – att stoppa en negativ tankeform i sin linda och att påminna den om att: ”Jag skapar något mycket högre än ditt bekymmer, eller ditt dömande, eller din dysterhet. Kom med eller håll tyst. Det är upp till dig:”

För detta är vad som behövs nu, mina kära!

Detta är därför den gamla frasen ”hoppa i sadeln” behövs nu.

För ingen kan rädda er från yttre omständigheter som ni själva, på en högre nivå, placerat där för att få er själva i en position där ni måste inse och använda er med-Skapande kraft.

Ni måste tro oss när vi säger att vad ni än kanske begåvats med, eller botats från, eller uppfyllts av, kommer ni att skapa samma utmanande omständigheter gång på gång, tills ni verkligen förstår.

”JAG ÄR överflöd! JAG ÄR hälsa och välmående! JAG ÄR själv-kärlek, och kan ge och ta emot andras Kärlek! JAG ÄR. Och det är allt som behövs här.”

Och så är det verkligen, även om ni, de flesta av er, fortfarande inte riktigt förstått det.

Här är er väg, er väg framåt. Och vi är med er i varje ögonblick på den.

Namaste, kära ni! Ni kommer att få se er prakt, och vi gläds att få se den.

 

Copyright 2017, Caroline Oceana Ryan

 

Översättning: Markku Pärssinen – www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...