Meddelande från Änglarna via Ann Albers, 5 mars

Anglarna Ann Albers

Meddelande från Änglarna

5 mars, 2016

Kanaliserat av: Ann Albers

 

Mina kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket,

Varje ögonblick av era liv är värdefulla. Slösa inte bort det genom att oroa er. Slösa inte bort det genom rädsla, ilska eller något mindre än vad som ger ert hjärta glädje. Vi vet att det mänskliga livet inte är lätt. Vi vet att det kommer att finnas tidpunkter när ni är oroliga, rädda eller upprörda. Men även i dessa stunder, kära ni, kan ni lägga till kärlek. Ni kan trösta er själva. Ni kan be. Ni kan påminne er själva om att ni inte bär ansvar för hela univserum, inte heller kan ni, med den bästa av intentioner kontrollera någon annans val. Ni kan dock välja kärlek. Ni kan välja glädje. Ni kan oavsett välja att leta efter gåvor och välsignelser i varje stund.

Det finns så många saker runt er som påminner er om att ni är älskade. Solen går upp varje dag för att värma er och ge er liv. Skaparen designade ett så enormt och magnifikt universum! Ni kan förlita er på att planeterna rör sig runt stjärnorna i de mönster som är tillräckligt förutsägbara för att odla maten på era bord! Samma skapare kan definitivt hantera era liv. Ge era problem med tilltro till det Gudomliga som älskar er. Ge er oro och rädslor till det Gudomliga. Lätta på bördorna från era hjärtan varje kväll innan ni lägger er genom att prata med själva Kärleken som andas in liv i er. Ni är så omhuldade bortom all mänsklig förmåga att förstå.

Livet händer precis nu. Varje ögonblick är dyrbart. Titta efter gåvorna, miraklerna och välsignelserna. Titta efter det goda i era mänskliga hjärtan. Ni gör alla ert bästa. Föreställ er era nära och kära glada, vid god hälsa och i överflöd. Föreställ er de bästa möjliga resultat för era liv. Varje ögonblick är en gåva. Medan livet kan kännas trist och betungande ibland, kommer ni här i himlarna en dag se varje ögonblicks värde och dyrbara skönhet.

Vi älskar er kära ni. Detta ögonblick i vår konversation med er är värdefull för oss. Nu är allt vi någonsin har. Precis nu, andas djupt…vi håller er alla väldigt ömt i våra hjärtan.

Gud välsignar er! Vi älskar er så väldigt mycket.

  • Änglarna

Svensk översättning: Mahlin Larsson – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...