Kollektivet via Caroline Oceana Ryan, 4 december

Teamet

Kollektivet, 4 december 2015
via Caroline Oceana Ryan

Var hälsade vänner! Vi är glada att få möjlighet att tala med er denna vackra dag.
Det är många kraftfulla förändringar som sker nu, både på och runt er jord.
Även om det verkar vara mer störningar än vanligt, i form av vad som kallas ”masskjutningar”, ska ni veta att dessa former av våld förekommer på många ställen på Jorden varje dag.

Och att ni brukar höra talas om dem och reagera med chock och oro på grund av att medias uppmärksamhet belyser vissa händelser, medan de avsiktligt ignorerar andra.
Det begås många brott mot mänskligheten nu, och har begåtts, runt Jorden, vilket är oacceptabelt för er.
Och ni kommer att märka att endast vissa orättvisor uppenbaras för er medan andra är dolda, beroende på vad som stöder de mörka hattarnas ändamål.
Men vi uppmanar er att lyfta blicken från det som ni är medveten om, och lyfta er vibration från dess omedvetna kunskap om dessa orättvisor som nyhetskanalerna inte tillkännager, och inse att dessa störningar verkar särskilt bistra och svåra nu av en kraftfull anledning.

De energier som når jorden nu, och med dem nivån på det kollektiva medvetandet, har nått en ny och aldrig tidigare skådad högre nivå vilket gör denna tid, vid annalkandet av 12-12, särskilt kraftfull när det gäller eskalerandet av vibrationen hos, inte bara jorden själv men av mänskligheten som helhet.
När de noterar detta ökande crescendo kommer de mörka hattarna vara särskilt aktiva och särskilt desperata, i arbetet med att hålla mänsklighetens vibration så låg som möjligt.
Och den lägsta möjliga vibrationen? Rädsla. Tätt följd av sorg och chock.

De har använt dessa manipulationer för att styra er i många tusen år och är mycket olyckliga nu när de ser att de inte fungerar så bra som de en gång gjorde.
Ni kommer att märka hur världen kom samman efter vad som kallats ”Parisattackerna” (även om attacker förekom på andra håll i världen också vid den tiden).
I likhet med enandet av tanke och känsla som inträffade efter den 11 september, 2001 – medkänslan, beskyddandet, viljan att hjälpa och stödja andra, enigheten som visades i världen efter novemberattackerna i Paris visade en annan värld än mänskligheten har sett på årtusenden.

Ni kommer att märka att man anstränger sig nu för att bevisa att det var just muslimer (eller araber) som attackerade människor i Paris och på senare tid i San Bernadino, Kalifornien.
Detta är ett avsiktligt bedrägeri; ett evigt muslim/kristet krig är en del av den Nya Världsordningens stora plan men planen upplöser sig snabbare än de mörka hattar kan hålla reda på.
De är medvetna om att de förlorar stöd bland de många underhuggare som har hållit deras verksamhet i rörelse så länge, men de är inte medvetna om hur snabbt och hur många av dessa som lämnar eller kommer att lämna företagen, byråerna och bolagsstyrelserna de har varit slavar åt.
De är också okänsliga för den fulla effekten som dessa attacker har på Jordens folk, i den nya miljön på Jorden med dess högre frekvens.
I er nya och alltmer femte dimensionella miljö vinner Enhetsmedvetandet över rädslans medvetande, med stormsteg.

Så medan företagens media och vissa fraktioner inom den amerikanska regeringen försöker få det att framstå som att den stora majoriteten av medborgarna i USA inte vill att syriska flyktingar (eller några invandrare) ska korsa deras gränser, växer i själva verket den motsatta attityden.
Det finns en ökande känsla bland folken i världen att ni är här för att tro på, lita på och bry er om varandra.

Inte för att kontrollera, manipulera, döda, eller ignorera varandras situation, utan för att erbjuda stöd, komfort och medkänsla där det behövs.
Denna stora våg av medkänsla och omsorg – som uppmuntras desto kraftigare för varje tragisk händelse – är i sig själv nog för att kraftigt flytta Jorden från den tredje dimensionella malström som höll er planet i karantän så många århundraden.
Så varför, kanske ni frågar, hör jag bara ansatser till krig överallt – experternas samstämmighet i att även om det är lönlöst, behövs fler soldater, vapen och bomber för att ”svara på” eller ”lösa” galenskapen på våra gator, i Mellanöstern och på andra ställen?
Vi skulle säga, ni gör er själv en mycket stor tjänst – och räddar er vibration från en farlig dip nedåt – när ni undviker och vänder er bort från nyhetsinslag och mediediskussioner av alla slag, förutom de ovanliga rapporter som vidarebefordrar de andliga/vibrationshändelserna på er planet, och förklarar dessa störningar som yttre tecken på dessa.*
För här är er sanning: Ni är inte längre en planet med varelser som endast tar hänsyn till det yttre och det uppenbara.
Ni är inte längre beredda att manipuleras av de vibrationer som överförs av vissa ljud och bilder på skärmar och sidor, och att bortse från er intuitiva vetskap om att vad ni matas med är en stadig diet av förtvivlan, så att de som en gång hade kontrollen kan fortsätta att skörda er rädsloenergi för sina egna syften.

Ni gör klokt i att undvika gudstjänstlokaler som lär ut en teologi för rädsla, för separation, för förlust och offer.
Undvik manipulationerna av den kommersiella världen som försäkrar er om att den enda trösten i allt detta kaos står att finna i en större tv-apparat eller en ny dator.
Välsigna och släpp de personer som muttrar rasistiska kommentarer grundade på den okunskap som rädslan föder.
Och släpp era egna behov att vara arga och känna er separerade från andra, även de som främjar dessa trender och de åtgärder som härrör från deras egen desperation.
För de har förlorat sin kamp för att behålla kontrollen och i ert hjärta av hjärtan vet ni detta.

Och så flyttar ni längre in i denna mirakulösa tid – inte bara en säsong av givande och medkänsla, men ett mirakulöst astrologiskt ögonblick, när individen och gruppen båda har befogenhet att skapa högre vibrationsstrukturer i både hjärta och yttre värld än ni har sett på årtusenden.
Detta är anledningen till att ni kom – för att känna och fira detta häpnadsväckande, vackra, bortom-befogenhetens ögonblick.

Låt ingen ta det ifrån er.
För ingenting är utom kontroll i detta universum.
Allt utspelas på perfekt tid och sätt, även passagen av några själar från deras Jordeliv till livet i de högre dimensionerna.
Skicka dem det Gudomliga Ljuset och Kärleken som ni dagligen lär er mer och mer om, och vet att Allt är Väl.
Kom ihåg att ni är aldrig ensam, aldrig övergiven på någon del av er vackra Uppstigningsväg, oavsett hur brant eller skrovlig den kan kännas vissa dagar.
Namaste! Förena er med oss ​​i de högre världarna i era dagliga meditationer, medan legioner av Änglar sjunger om er planets frihet!
Vi är med er, alltid.

[*Highly recommend the BBSRadio.com news updates from the Rainbow Roundtable crowd — click onto Radio tab at http://2013rainbowroundtable.ning.com/ for days and times.]

Copyright 2015, Caroline Oceana Ryan
If you repost, please maintain the integrity of this information by reprinting it exactly as you find it here, and incluerg the link to this original post. Thank you.
HTTP://CAROLINEOCEANARYAN.COM/2015/12/04/A-MESSAGE-TO-LIGHTWORKERS-DECEMBER-4-2015/

Översättning Ann-Sofie Forsberg – www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...