Plejaderna via L’Au’Ra, 4 december

 

Plejaderna

Förena med sin gudom ~ är Pure Magic

L’Au’Ra

 

Förtydliga saker, som att vara barn och lev i din förundran och magin. Det handlar inte om att söka lycka eller ens vara lycklig. Glädje finner dig, det är ett resultat av att vara i ett naturligt tillstånd (som barn) att göra och vara vad du kom hit för att uppleva, precis som att vara förälskad, du behöver inte hitta den.

Många av er har glömt vad ni älskar, vad som är mest naturligt för er och ert liv kan ha blivit en ändlös vardag för överlevnad och säkerhet, samtidigt som ni försöker uppnå, högre nivåer av medvetenhet, med en stränghet och komplexitet, som bara gör er mer förvirrade samtidigt som ni fortsätter att söka, det som inte är här nu.

Anledningen till detta är enkel, sinnet och egot avgör aldrig nuet ~ för vad som är mest naturligt för dig kommer till dig och genom dig, som att leka. Att leka ger er en naturlig glädje. Egot förbiser vad som verkar vara barnsligt, eftersom det anser oskuld, som oviktigt.

Jag vill vara mycket tydlig med detta, vad jag skriver om är inte språket eller ordens innebörd, det är vad egot gör, eftersom det alltid söker mer, för att hitta mer mening. Att söka i oändlighet, i oändlighet och aldrig komma fram, acceptera, helt enkelt gå in i detta tillstånd av oskuld, där det är ok att inte veta.

Jag vet inte varför jag vill leka så här, det känns bara bra. Det är nonsens för egot.

Jag vet inte varför jag vill göra ….. (fyll i de tomma) och tiden flyger förbi som om den inte existerar.

Döm inte vad ni tycker om. Eller vad andra tycker. För några kan det vara att spela lite golf eller titta på en sport eller för andra stickning, eller dans. Följ det, gör det, som ger er glädje.

Släpp anledningarna om varför.

Egot förstår inte att leka och det är ok, LEK ÄNDÅ.

Acceptera det är ok att inte veta. Att inte veta vad, som finns på lager för er som ert öde.

Egot kämpar med detta. Egot är inte dåligt, det är bara när du börjar leka eller vara, samt accepterar och älskar allt som uppstår när det blir lek. I det läget (igen bara ord) finns det inget ego, bara förundran, glädje, omfamnande av det som är, genom att älska och acceptera, vad ni redan är.

Oavsett om ni är en ängel i mänsklig form (ordet Angel är ännu bara ett ord) eller om ni är källa eller Gud, eller Helig (alla pekar de på det eviga Ni, som inte har något namn för det i dödligt språk). Detta tillstånd av att Vara, är ert tillstånd av oskuld, där ni har släppt egots oro och ni övergår till ett tillstånd av Renhet och Lek, genom att älska allt och acceptera allt, inklusive egot. Ni blir till fullo det som ni redan är.

Så släpp att försöka lista ut, det är egots ändlösa sökande.

Lek och var så oskuldsfull som du är.

Älska vad ni älskar, med odödlig Passion av era erfarenheter.

Låt detta vara det sätt på vilket ni omfamnar det ofattbara, som ett sätt att vara, renheten av er själv.

Till vissa, som fortfarande lever genom egots filter, kommer dessa ord att betraktas som nonsens och ni kommer att fortsätta söka.

Till dem av er som är redo, kommer ni allt djupare in i Magin och skönheten i er själ. Dessa ord aktiverar allt, som är vilande inom er.

Ert liv kommer att vara den lätthet, nåd och under av att bara Vara och leva ert Öde som ni är och alltid har varit.

Evig Kärlek och Oändlig Extas!

 

 

Du gillar kanske också...