Kollektivet via Caroline Oceana Ryan, 8 januari, 2018

Kollektivet

via Caroline Oceana Ryan

8 januari, 2018

Den senaste vägledningen från de Uppstigna Mästarna, Jordens Elementaler, Älvornas Äldste, Änglarna samt Ärkeänglarna, kända som Kollektivet:

Hälsningar, kära Ni och välkomna till det häpnadsväckande och sam-Skapande året 2018!

Vår skrivare har en fråga att ställa, som är ytterst relevant för alla Ljusarbetares situation för närvarande: COR: Mina vänner, under det senaste året har jag fått ta emot flera e-mejl från människor som varken vet ut eller in.

De känner sig så sjuka och utmattade på grund av en åkomma eller sjukdom, som ofta inte är ordentligt diagnosticerad, att de säger att de är redo att bara släppa taget om sin fysiska kropp. Eller de är så nedtyngda av ekonomiska skulder eller bristande ekonomi, så oförmögna att manifestera vad de behöver ha för att leva sina liv på en grundläggande nivå, så att de känner att de i allt högre grad blir desperata och känner att de dag för dag sjunker allt djupare.

Eller deras självkänsla och känslor av självuppskattning och avskärmande från sitt livssyfte är sådant att de känner att de inte har någon talan, ingen vision, ingen anledning att vara här.

Jag känner att allt detta på något vis hänger ihop, fastän dessa förefaller vara separata sjukdomstillstånd. Det värsta är när de säger att de fortsätter försöka lyssna på sitt Andliga team, men att de inte förmår göra det och muskeltestning förefaller inte heller fungera för dem.

Vänligen ge oss er åsikt om vad som sker!

Kollektivet: Det som är fascinerande för oss och rätt positivt och spännande, är att allt som du beskriver här, kära du, är exakt de upplevelser som får genomlevas av en människoras som passerar från en era av utveckling och medvetande till en annan.

Vi är medvetna om att ni ofta har fått höra människor referera till ”Uppstigningssymptom”, och vi skulle säga att man kan kalla dessa det, om man vill.

Men det som vi kan se överskrider långt symptomen, i bemärkelsen av ”att någonting är fel, och jag behöver fixa till det”, och till och med bortom behovet av att skylla allt på Uppstigningsprocessen.

Ingen, och vi menar Ingen av de situationer som du beskriver, har mycket att göra med vad de skenbart handlar om.

För flera år sedan läste ni en deklaration som var skriven av en underbar LjusKrigare, känd för er som Louise Hay, som sade: ”Problemet är aldrig problemet”, och vi måste verkligen instämma i det!

Vi ska ge er ett exempel: När du ser två barn som är ute och leker och det ena helt klart mobbar det andra, så kan du ifall du vill, gå emellan och få slut på bråket.

Men inom ditt hjärta, så vet du att det finns en mycket större fråga till hands, än det yttre manifesterandet i vartenda ögonblick av mobbande.

Inombords vet du att detta barn har ett internaliserat destruktivt beteende från någon hemifrån, eller från bilder i media, eller en kamrat.

Eller så har man burit på tendenser från tidigare liv in i det här livet och dessa är en del av de lärdomar som man kom hit för att få uppleva i detta nuvarande liv. Eller flera av dessa orsaker.

Så du har tillfredsställelsen att vara medveten om att du har räddat ett barn från en olycklig situation, men du har inte lurat dig själv att din roll som fredsmäklare är fullbordad och klar, som en som kan inge ett högre självförtroende, en större medkänsla och empati i ungdomar.

Det finns långt mer gällande din roll än vad du uttryckte i detta enda ögonblick, precis som det finns långt mer gällande bägge barnens livsvägar.

På samma sätt, så är de frågor som du nämner inte ”enstaka” – de handlar inte bara om pengar eller hälsa eller kärlek eller ett livssyfte, hur stora dessa frågor än kan vara.

Alla dessa är yttre tecken på ett större energimönster som står i färd med att bli utvärderat inifrån och ut – tidvis, på tusentals eller till och med miljoner av Jordvarelsers vägnar, och inte bara för denna enda person.

Den person som är involverad kommer att uppleva den gropiga åkturen i denna transformation i och med att den vecklar ut sig, tills man vänder sig om och helt och hållet ser till de djupare frågorna och accepterar den förvandling som transformationen för med sig.

Detta är varför, när en sjukdom har botats, eller en sats skulder har betalats av, ytterligare en skuld eller sjukdom med tiden kommer att ta de tidigares plats – för de djupare frågorna har fortfarande inte uppmärksammats.

Låt oss ta oss en titt på dessa frågor – pengar och hälsa och självkänsla är några av de väldigt stora ”triggers” som varnar människor till det faktum att deras hela varelse, från den eteriska essensen till hjärtat-sinnet, till den cellulära strukturen, genomgår en förvånande, mirakulös omdaning.

Men ifall man plötsligt står utan pengar och utan någon ny inkomst i sikte, eller upplever en utdragen, allvarlig brist på pengar, som om självaste Bristen har dragit fram en stol till bordet och gjort sig själv permanent hemmastadd, så kommer den personen inte att uppleva sig som ett vandrande mirakel.

Man känner bara att man befinner sig i en hemsk situation som man inte förmår skaka av sig, oberoende av hur hårt man försöker, genom att använda sig av tekniker för manifesterande, meditation, visualisering eller bara hårt arbete, för att omvandla situationen.

Allt detta inre och yttre arbete är bra, men det är inte självaste resan.

Självaste resan har att göra med att blottlägga den essens gällande utmaningen, som bristen på pengar representerar.

Ni kommer inte att bli förvånade när vi talar om den livsviktiga betydelsen av att ha ett flöde gällande tankar, objekt, känslor och energier i livet – att släppa taget om behovet att hålla fast, att klamra sig fast vid någon yttre omständighet.

Om det livsviktiga behovet att förlåta er själva för de gånger när ni tog på er rollen av angriparen eller ett offer i livet.

Om det livsviktiga behovet av att släppa dem som var tillräckligt tappra (på en högre nivå) att vara villiga att spela en hemsk, tät, impopulär roll i ert liv.

Ni kommer inte bli förvånade (för ni vet det redan), när vi talar om behovet av att vissa dagar bara Tillåta – att sitta tillsammans med problemet och sända Kärlek och tack till det, till och med innan ni drar ut positiv betydelse och tillväxt från det.

I detta ögonblick inser ni att det som ni har kallat ett problem inte är ett problem.

Det är helt enkelt bara en yttre omständighet, ett uttryck för något som för er känns som om det var en energimässig obalans och en blockering mellan vad ni föredrar att ha och vad ni nu har.

Och detta, liksom alla yttre omständigheter, omvärderar ständigt sig självt.

Så i samma stund som ni slutar upp med att kalla det Dåligt, eller ur balans med vad ni vil ha, befriar ni er från att känna er besegrade av det.

I samma stund som ni välsignar och tackar det och slutar upp med att beskylla er själva för det, så befriar ni denna omständighet till att få lämna er, för den har inget ytterligare att visa er.

Fastän det är fint och bra, för det mesta, att få uppleva rikedom, kärlek och yttre prestationer, så kom ni inte hit för deras skull.

Ni kom inte hit för att få beundra de yttre omständigheterna i ert liv, såsom varande jämna och tillfredsställande.

Ni kom hit för att kasta er huvudstupa in i de yttre omständigheter som skulle kräva av er att förlåta och älska dem, oberoende av hur svåra och påfrestande de skenbart var för den logiska hjärnan.

Oberoende av hur irriterande och otänkbara de är för ert egobaserade behov av att överleva, för ert behov av att urskilja er själva som ”separata men trygga”.

Samt till ert behov av att med yttre termer ”uppnå något”.

Därför är vi villiga att slå vad, som man säger, om att de som är olyckliga med sina finanser, inte på den senaste tiden har lagt en hand över sitt bankutdrag eller sin plånbok och förkunnat: ”Jag älskar dig och jag tackar dig för allt som du gör för mig! JAG ÄR välsignad bortom mina mest underbara visioner. Mångdubbla dig och var fruktsam, min vän!”

Vi är villiga att slå vad om att den som är olycklig med sin kropp inte på den senaste tiden har välsignat och tackat kroppen för allt som den gör för en, tillbringat hela dagar med att koncentrera sig på vad som GÅR BRA med hälsan, i stället för att investera ständig energi och fokus på vad som inte går bra (och därmed förlänger tillståndet).

Vi känner att dessa uppfattningar, som dagligen utövas och ofta under dagen, i huvudsak inte har testats av dem.

Likaså att säga till den kroppsdel eller sjukdom eller det system som förefaller svikta: ”Vad har du kommit hit för att berätta för mig, min vän? JAG LYSSNAR. Vilket budskap har du med dig?”

När man ständigt ställer sådana frågor, hör hjärtat-sinnet dem och avslöjar svaren.

Nejdå, svaret kommer inte alltid att vara ögonblickligt. Det kräver en del övning, samt ett stillsamt sinne som aktivt förväntar sig, samt som är mottagligt för, högre visdom.

Vi garanterar att var och en av er har ett underbart Andligt Team, fyllt av Kärlek och empati för allting som ni färdas igenom inom detta liv, och som ständigt sänder er uppmuntrande budskap, med visdom och förståelse vilket ni naturligt inte skulle komma att tänka på.

Vi säger ständigt till Ljusarbetarna: ”Ifall ni inte kan höra ert Team inombords, be dem sända er Yttre tecken, symboler, signaler och meddelanden.

Yttre indikationer på vilken väg ni ska ta för att få större Healing eller ökat Välstånd eller uppnå ert livssyfte – samt det tålamod, den själv-Kärlek och tacksamhet som krävs för att Acceptera dessa saker.”

Ni kommer inte att hitta de lösningar ni söker medan ni befinner er i samma sinnesstämning som skapade utmaningen till att börja med, vilket en av era stora vetenskapsmän nyligen noterade.

Ni måste, inombords, förflytta er till en nivå av acceptans, av att inte längre kämpa emot, av att släppa taget om förbittring gentemot pengar eller bristen på livsinriktning eller ert nuvarande jobb eller er relation eller fysiska tillstånd.

Acceptans och Kärlek, med tacksamhet för allt som dessa har givit er.

Dessa utmaningar är inte blockeringar längs vägen, kära ni. De ÄR självaste vägen.

”Men om jag vill ha ett fridfullt liv, fritt från dessa smärtor och distraktioner och känslor av förlust?” frågar ni.

Vi säger att Ni kan få det i samma stund som ni aktivt väljer det.

Är ni villiga att släppa allt drama, all smärta, alla klagomål, alla förväntningar om besvärligheter?

För den tredje-dimensionella människan är rätt självgod och nöjd med att stanna kvar i ett hjulspår på den fronten – ytterligare en anledning till varför dessa problem så högljutt skriar till er nu, nu när er vibration så kraftfullt rör sig ut ur den tredje dimensionen.

Den intressanta och rätt så utmanande biten i att vara villiga att släppa era problem och inte längre kalla dem för problem, är att bråkmakaren bara tappar intresset när den som man försöker få upprörd inte bryr sig, och till och med gillar ens närvaro.

Var ligger det roliga i det?

”Varför skulle jag hålla fast vid och vara en tagg i den här personens liv, när allt man gör är att man Älskar och accepterar mig? Det är en alltför hög vibration för mig att stå ut med – jag ger mig iväg härifrån!”

Älskar era ”problem” eller utmaningar ert motstånd? Älskar de ert förakt och hat för dem?

Helt säkerligen – detta är gåvan.

De kom hit för att avslöja denna vibration, detta motstånd mot Vad som Är, så att ni skulle bli medvetna om det.

Och de kommer att stanna kvar hos er, för så länge som ni vägrar att välsigna och älska dem och släppa taget om dem på sin väg.

För så länge som ni, de kraftfulla sam-Skaparna, kallar dem ”problem”.

Därför ska ni idag inombords ställa en fråga till er hälsa eller kroppsdel, er skuld eller er nuvarande inkomst, era känslor gällande er partner eller älskare, eller någon annan utmaning:

”Vad har du kommit hit för att tala om för mig, kära du? JAG LYSSNAR. JAG ÄR villig att lära mig. Vad jag inte längre tänker göra är att känna mig ha en brist, som om jag vore öronmärkt för bekymmer och lidande.”

”Jag släpper taget om behovet att beklaga mig och motarbeta mina livsomständigheter. Jag lossar på greppet. Jag släpper ilska och motstånd. Jag släpper taget. Jag släpper och flödar längs med Livets ström.”

”Jag älskar och accepterar den här nya vibrationen, och jag hyllar Sat Yuga som en tid då mina högsta visioner kommer till Liv.”

”Samt jag kommer nu ihåg, Varför JAG ÄR här och Vad jag har kommit hit för, i den mest glädjefyllda och uppfyllande bemärkelsen.”

”JAG ÄR här för att bli mitt högsta Själv och jag välkomnar honom/henne nu fullständigt till mitt medvetande. Jag tackar så mycket!”

Och det gör vi alla, kära Ni.

Ni har ingen aning om hur mycket ni är Älskade och som vi många gånger har sagt, nästintill avundade (och högt beundrade) för den tapperhet det krävdes av er att inkarnera under dessa kraftfulla, transformativa, ofta gropiga och spända tider.

Namaste, kraftfulla sam-Skapare i detta Nebadons Universum!

Vi älskar er och vi finns med er, ständigt.

Ni är aldrig ensamma.

 

 


Copyright 2018, Caroline Oceana Ryan

If you repost, please maintain the integrity of this information by reprinting it exactly as you find it here, and including the link to the original post. Thank you.
The Collective via Caroline Oceana Ryan, January 8th, 2018 – Sananda

 

 

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

 

 

 

 

 

.

 

 

Du gillar kanske också...