Kosmiska rådet av 12 via Natalie Glasson, 2 februari, 2024

 

Hälsningar och kärlek, vi, Cosmic Council of 12, delar vår kärlek och välsignelser med dig. Vi håller essensen av Skaparens sanning och vi sänder den genom hela Skaparens universum.

Vi laddar hela din varelse med denna sanning, en sanning på många sätt, som bara Skaparen verkligen kan förstå, och ändå är du Skaparens inkarnation. Du håller vibrationen, energin, källan till allt som är, så att du också kan förstå denna sanning – kanske på ett annat sätt än vår förståelse som det kosmiska rådet av 12. Din förståelse kommer att vara perfekt och lämplig för din nivå av tillväxt och din upplevelse på jorden, såväl som vad din själ vill ge dig ut på.

Föreställ dig denna höga vibration av sanning som flödar och syntetiseras genom hela din varelse och hela din existens, såväl som Skaparens universum, i själva verket allt som är Skaparen. Detta skapar ett uppvaknande. Det väcker allt och alla. Inte bara det, inom varje aspekt av Skaparen väcker denna syntes av sanning varje del av den aspekten.

Om vi tar din kropp, ditt väsen, din själ – allt du är – flödar syntesen av sanning in i din varelse. Det har potentialen att väcka varje del av din varelse. Detta kan låta tilltalande, och det är lämpligt vid denna tidpunkt, men det finns också ett behov av att ha en förståelse för att när allt har väckts inom ditt väsen, kommer det att behöva hitta en ny balans. Detta kan vara anledningen till att du känner dig fast eller besviken över din verklighet eller kanske bara aspekter av din verklighet just nu. När denna vibration av sanning kommer fram, med syftet att väcka allt till en viss grad eller viss nivå, måste en ny balans hittas; en ny förståelse, en ny uppskattning av jaget och en ny acceptans av jaget och allt som är Skaparen.

Det finns ett behov av att inse var du känner dig fast i din verklighet och var du känner dig besviken, och ja, acceptans är lämpligt och nödvändigt; acceptera var du är i detta exakta ögonblick av din tillväxt och din verklighet, också acceptera att det finns steg som måste tas för att skapa den balans som behövs.

Du kan fråga dig själv i lugn stund, eller meditation, var känner du dig fast i din verklighet eller i din varelse? Eller besviken?

Kan och är du villig att acceptera att det är här du är vid denna tid?

Kan du överväga ett nytt steg framåt som kan skapa den balans som är nödvändig och nödvändig?
Vad skulle detta steg vara?

Balans behövs så att du sedan kan fortsätta att syntetisera med sanningens vibration som automatiskt och naturligt sker inom ditt väsen och din verklighet. Balans kommer att hjälpa dig att njuta av det uppvaknande som kommer fram och att njuta av uppvaknandet av sanning och minne som kommer att manifesteras.
Vi uppmanar dig att överväga detta. Du kanske vill be oss, det kosmiska rådet av 12, att syntetisera och anpassa dig efter denna sanningsvibration som väcker allt och alla.

Vår kärlek är alltid med dig och vi tackar dig.

Kosmiska rådet av 12

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *