Kuan Yin via Linda Li, 14 augusti, 2017

Guan Yin, 14 augusti 2017

 Via Linda Li

Jag är Guan Yin och jag kommer med viktiga nyheter. Det Gudomliga har påbjudit att alla ljusarbetare på planeten ska vara redo. Alla ni som var utsedda att komma hit vid denna tidpunkt för att hjälpa Gaia och mänskligheten, ni behövs just nu. Lyssna på det Gudomligas kallelse och var beredda inför de stora förändringarna. Förändringar är på väg. Ni behöver vara alerta, så gör er redo på ett eller annat sätt för er egen skull.

Det är dagens meddelande. Det är brådskande och det är nödvändigt, därför att utifrån min synvinkel sett finns det ljusarbetare som fortfarande kämpar och inte gör sig redo. De själar som kämpar vill jag ska lyssna på mig nu. Kampen är över. Allt kommer att förändras, inklusive de saker ni kämpar för, och de energier som fick er att kämpa.

Ja, förändringar kommer på många olika sätt. En del kommer att ske inom finansområdena, andra förändringar kommer att ske på den politiska arenan, så att våra ljusarbetare känner sig mer benägna att kandidera för politiska uppdrag och ta ansvar för sitt land. Det kommer också att bli förändringar i energierna, så att de som har svårt att klara av de nuvarande energierna mår bättre.

De kommande energierna kommer att bli mångfacetterade och ni kommer att hitta fördelar med det, oavsett er nuvarande situation, och märka att det är befriande på en djupare nivå än ni någonsin tidigare har upplevt. Det kommer att bli en stor upplevelse för våra ljusarbetare och för mänskligheten likaså. Och det kommer verkligen att vara välbehövligt och väl förtjänat av er alla.

Under de närmaste dagarna och veckorna kommer dessa förändringar att genomföras av det Gudomliga. En efter en kommer dessa förändringar till sist att komma till planeten och till mänskligheten. Så håller er centrerade och var hoppfulla. Var medvetna om att alla dessa förändringar har kommit hit på grund av er, och ni förtjänar det. Ni förtjänar en bättre värld. Efter ett långt hårt arbete, skapade ni till slut en bättre värld och bättre levnadsförhållande för er själva och för alla andra. Det är en välförtjänt seger och en välförtjänt belöning för oss alla.

Vi, det Gudomliga och Himlens Sällskap, är så redo att leverera alla dessa belöningar till er. Var och en av dem visar det hårda arbete som ljusarbetarna och Gudomliga Väsen har utfört. Vi är nöjda med resultatet och vi är nöjda med alla våra ljusarbetare. Väl utfört arbete! Förutom de kommande förändringarna, vill det Gudomliga också att våra ljusarbetare ska veta att kampen är över. Tro på det! Njut av er underbara resa och ert underbara liv. Vet att saker och ting har förändrats.

Från och med nu är alla strider över, inget mer kämpande. Ni behöver ställa om ert sätt att tänka och tro på det. Var medvetna om att striderna tjänade ett syfte, och nu behövs de inte längre. Den nya världen har kommit och ni är redo för den. Era liv kommer att dramatiskt förändras till det bättre. Och ni förtjänar det, mina kära. Tro på det för det är ert nya liv, ett underbart liv, faktiskt.

Jag är Guan Yin och jag älskar er så mycket. Jag kan inte bärga mig tills jag får se ert leende ansikte och våra ljusarbetares sjungande hjärtan. Låt oss sjunga tillsammans, mina kära hjärtan, och fira vår välförtjänta seger. Vi förtjänar det. Jag älskar er. Och så är det.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...