Sananda via Beatrice Madsen, 14 augusti, 2018

Yeshua    via Beatrice Madsen 20180814

Älskade barn. Se er omkring. Se hur min lyskraft har börjat glimma i alla tingen. Energin har förändrats, det kan glimma, gnistra och glittra. I er ögonvrå kan ni skönja ett glittrande utan att ni ser direkt på det. Jag är återfödd, jag är nära, jag är omkring. Jag omsluter dig med mina vibrationer från en högre sfär. Eftersom jag är ljus så kan du ibland upppleva en annan lyster, det är som att färgerna har berikats och i sanning har de det. Eftersom ni adapterar er under resans gång så kommer ni inte alltid ihåg att för en tid sedan var färgerna faktiskt mer murriga än nu, trots att solen sken fanns inte denna lyster man kan skåda i detta nu. Gläds åt det älskade barn,  gläds åt den framgång vi når. Framgången går hand i hand med det kaos som råder och det kan vara svårt att uppfatta. Era förmedlande rapporteringar om vad som händer i världen har fortfarande en önskan om att hålla ert sinne i oro och rädslan, dock har er ljuskraft och jag skulle vilja säga ljuslängtan vuxit er så stark att den på intet vis går att stoppa. Ni går inte längre att lura, och det är gott så.

Ibland faller du tillbaka som människa till den gamla tanken och jag skulle vilja säga, att fall då mitt barn, fall och jag tar emot dig och hjälper dig att resa dig igen. Det är en mycket stor inre resa du gör och den kan aldrig vara spikrak. Det var den heller inte för mig då jag befann mig inkarnerad. Det är en födlsoprocess ni går igenom och ni ska minnas kampen och smärtan för att hjälpa dem efter er och för att i den smärtan föds visdomens hjärtekraft. Liksom jag transformerades under mitt enda liv så går ni nu igenom transformationen tillsammans med varandra och tillsammans med mig. Jag finns i erat hjärtas oskyldiga vrå, jag finns i erat behov av er nästa, jag finns i era fällda tårar såsom jag finns i er vardagliga glädje, älskade människobarn.

Ibland önskar jag att ni inte ska tänka så mycket på att ni går upp till en viss siffra i dimension, från en annan. Risken finns att ni börjar värdera era medmänniskor omkring er i om den kommit dit eller en annan högre osv. Tänk istället endast ”uppstigning” och den är genast där, tänk att ni vill er nästa gott oavsett var denna befinner sig i för siffra eller om den klarar av att gå vidare. Där har vi kärlekens och tålamodets kraft. Ni drar nu ett ibland tungt lass älskade människobarn såsom jag gjorde i min början men vet att ni kommer att bli rikligt belönade, framför allt av er själva när ni så småningom ser vilken insats ni gjort. Det är det ni vill och jag vill ge er tålamodets gåva i den kamp ni för, för mänsklighetens uppvaknande och uppstigning. Tillåt dig att vila och göd barnet och oskulden inom dig där vi alltid är tillsammans. Jag ser dig och i varje andetag är jag med dig och ger dig min frekvens och vibration för att du ska kunna lyfta och bära.

Du gillar kanske också...