Ljusfederationen via Blossom Goodchild 25 juni 2023

 

Ljusfederationen via Blossom Goodchild

25 juni 2023

God morgon, jag har ingen aning om hur det här kommer att bli. Jag hade planerat att göra min månatliga video, men hur jag än försökte föreställa mig att jag skulle göra den, kändes det bara inte rätt. Jag befinner mig på en så ”orolig plats” denna morgon. Mitt sinne verkar inte komma till något beslut. Då tänkte jag att jag skulle försöka med er istället, på det vanliga sättet varje vecka, och det verkade passa … Så, här har ni mig!

Och, Käraste Blossom, vi är mycket glada över att du är här. Vi välkomnar alltid, oavsett läget … vår kommunikation med dig.

Energierna nu orsakar kaos. På så sätt att då de Högre Energierna emitterar Högre Vibrationer å ena sidan … låter de Själen … Andens Energi … kännas närmare och mer ansluten Hem, men å andra sidan … stör de energierna som är av sådant dunkelt Ljus, och de som Vibrerar i denna dimma rör upp mycket förvirring och förlust inom sig.

Därför pågår det en mycket stark konflikt inom samma utrymme.

Det var intressant.

Fortsätt uttala Mantrat

JAG ÄR LJUSET

JAG ÄR KÄRLEKEN

JAG ÄR SANNINGEN

JAG ÄR.

Det finns så mycket hjälp inkodad i dessa ord, som du vet.

Och vi menar verkligen ”hjälp”.

Använd inte dessa ord bara som något att falla tillbaka till när ni befinner er i nöd.

UTAN ANVÄND DEM NÄR NI KÄNNER ER SOM ALLRA STARKAST.

När ni befinner er i nöd kommer de att stötta och hjälpa er till rätta …

När ni befinner er på en plats av Glädje och STYRKA och uttalar dem … skickar de ut en stridssignal över landet.

Åh ”hallå” … Askungen, stig in! Inte illa menat, men det låter som om ni är i en saga.

Dina ord är riktigare än du vet, Blossom. Och är det inte som i alla sagor, att alla sedan lever lyckliga i alla sina dagar?

Verkligen. Är dessa starka inkommande Energier förbundna med det som synts på Schumann-Resonansen? Det är många som skickat mig bilder på ett ovanligt beteende där.

Ja, Blossom. Energierna av den graden bara betonar/uttalar det man känner inombords.

Många upplever något nytt i självet … en upptäckt av självet och förmågor. Som vi har sagt skulle bli fallet.

Tack vare dessa Energier som kommer in?

Tack vare dessa Energier som kommer in och går samman med ens Själs Energier, vilket över tid har förändrats till en mycket lämpligare plats att Vara på.

En plats där man nu är förberedd på det som kommer att hända.

Gäller detta alla?

Till viss del. Hur än ”blockerad” man förefaller vara … vara fast på sitt sätt … så ”smälter” dessa Högre Vibrationer ner sådana blockeringar, sakta men säkert. Fler och fler Själar håller på att vakna upp … för det är Universell ”tid” att göra det.

Jag tittade på en 3 timmars konferens med Dr. Steven Greer. Enligt mig en modig och hängiven man. Han säger att sekretessen kring UFOs kommer att släppas under de kommande sex månaderna, tack vare all bevisning som kommer fram och som inte längre kan ignoreras. Känner ni att det stämmer?

Det gör vi.

Det kommer verkligen att få bollen i rullning. Det som fördes fram förvånade mig inte, men det känns som det finns så många olika världar som alla vistas på samma Planet.

Vi förstår Blossom, att du med detta menar de olika ”livsstilarna” … i brist på bättre ord.

Tja, som att … här är jag … i mitt härliga lilla hus, med en ljuvlig liten trädgård … och talar med er en gång i veckan … några utomjordingar från någon annanstans … men … skulle ni kalla er själva ”Utomjordingar”?

Det skulle vi inte. Men det är en etikett som betyder att vi inte är från Jorden, så vi kan acceptera det.

Vad skulle ni kalla er själva?

Ljus.

Ljusvarelser?

Varande Ljus.

Är det samma sak?

Egentligen inte. Men det spelar ingen roll. Avsikten med att förstå/veta vad vi är, är densamma.

Jag avviker från ämnet. Så jag sitter här och talar med er … men en annan ”livsstil” för någon oskyldig man som gick in i militären för att stå till tjänst … blir inblandad i, ofrivilligt, i de mest känsliga hemligheter som sedan förstör hans liv. Två helt olika scenarier … skilda världar, men på samma Planet, liksom involverade i samma sak … på något sätt!

Blossom, En och Alla … Var och en har en roll att spela. Det är klokt att acceptera andras roller att vara ”Deras roller” och för dig att acceptera din.

Med det inte sagt att man inte kan sända Kärlek och styrka till dem i ”farligare positioner”.

MEN DET ÄR MYCKET VIKTIGT ATT KVARSTÅ I FÖRSTÅELSEN ATT ÄVEN OM ERA VÄRLDAR VERKAR VARA ÅTSKILDA … SÅ ÄR NI INTE DET.

NI, VAR OCH EN AV ER, ÄR DELAR AV ETT TEAM.

ETT TEAM SOM ÄR AV DET STÖRSTA LJUS.

DÄR VAR OCH EN SPELAR SIN ROLL.

Vi talade nyligen om att man inte kan jämföra Tjänstgöring i termer av att det ena är bättre än det andra.

EN TJÄNSTEHANDLING ÄR EN TJÄNSTEHANDLING.

Så vi ber de Själar som känner sig otillräckliga, kanske som om deras särskilda uppdrag är av litet värde … att ändra sin syn på detta.

Ja … vissa roller kräver enormt mod, enorm beslutsamhet och styrka för att vara väldigt tillbakadragna då de går ”inombords” i många timmar och sänder sin Kärlek till Planeten och alla inom och på henne … för att göra skillnad … för att göra den förändring som krävs.

Vissa roller förefaller ganska ordinära och man önskar göra mer. Men när man VERKLIGEN inser att man valde att vara här för att göra precis det man gör … PRECIS det man gör … då kommer en Frid över en, i vetandet att man är precis det man avses att vara … och gör precis det man avses att göra!

Vi kan ge ett exempel, om vi får? Sångarna i kören bakom huvudartisten är den uppbackning som artisten behöver för att få ut det bästa ”soundet” från sitt nummer.

Varje röst blandas med de andra för att åstadkomma det Bästa resultatet

I en tidigare livstid kanske de som nu väljer att stå i kören var de Största Krigarna. Ljuset från deras Varelse lyser Starkast i en ”baksätes” position den här gången … Eftersom Själen kanske är trött.

Med respekt, om så är fallet, skulle det inte ha varit bättre för sådana själar att vara kvar i andra sfärer, och ta det lugnt, och låta de som vill och vågar gå på dem, ta deras plats?

Blossom, vi förstår hur du tänker, men vissa sådana Själar har FÖRTJÄNAT sin plats … sin position på PÅ Planeten. En hedersbetygelse, skulle vi säga.

Skulle en operasångerska i den vackraste dräkt ”hänföra publiken” med resonansen i hennes röst … så är det hon som tar emot alla applåder. Men det är sömmerskan som ägnat många, många timmar åt att Kärleksfullt sy varenda söm på den dräkten … VETANDE ATT … hennes bidrag till helheten … är precis lika viktigt som ”stjärnans”. Ändå valde hon att i denna livstid förbli ”okänd … osedd”.

Vi säger er … Var och En … oavsett om ni valde att vara därute i strålkastarljuset, eller valde att vara del i teamet bakom kulisserna …

SÅ SPELAR NI DEN ROLL NI VILLE SPELA.

Vi ber er släppa alla ”om jag bara” … och ”när är det min tur” … och erkänna att ni är där ni avsåg att Vara … eftersom ni är där det är meningen att ni ska Vara.

Och från den platsen … gör det ni kom hit för att göra.

LYS … VAR … ERT LJUS.

För, att ni överhuvudtaget alls befinner er på er Planet i detta NU, är en position av Hög respekt.

Det är många som inte blev valda.

GÖR DET MESTA AV ERT VAL.

Vi ber er sluta klaga på väntandet på att något ska hända …

Sluta klaga på att ni är trötta och vill åka Hem …

Vi säger er … om ni kom hem … och såg vad som är på väg att hända på Planeten … skulle de FLESTA AV ER be om att skickas tillbaka direkt för att få vara med om det … att få ta del i det som händer … och Lita på oss när vi säger … det kommer att bli massor av action!

Allt vi kan göra är att be er känna denna Sanning inom er.

Det händer redan …

DENNA TRANSFORMATION.

När en fjärilslarv är gömd inne i en kokong … så är ni bara medvetna om kokongen … för det är allt som syns.

MEN, PÅ INSIDAN … PÅ INSIDAN AV DET YTTRE … FINNS EN GUDOMLIG VARELSE … SOM SAKTA TRANSFORMERAS … FÖRBEREDS OCH GÖRS REDO … SÄTTS I LÄGE … FÖR DET ÖGONBLICK DEN NÅR SIN FULLA STYRKA … FULLT UPPVAKNAD … HELT UTKOMMEN … TILL DEN VACKRASTE VARELSE AV LJUS MED VINGAR FÖR ATT FLYGA … FLYGA HÖGT I SIN HÖGSTA VERSION AV SIG SJÄLV.

Det krävde mycket tålamod för denna övergång att ske.

Men … det hände hela tiden … och sedan …

VAR DEN REDO ATT … flyga iväg.

Ja, jag är säker på att varje larv här på Planeten Jorden … vi fortsätter att sakta utvecklas … var och en i sin egen takt … på sin egen plats … och vi tackar er för den visdom ni erbjuder, vilket hjälper så många av oss att ha kvar en inre önskan att fortsätta. I Tacksamhet … I Kärleksfull tjänst … JAG ÄR.

Översättning: Markku

 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *