Lord Ashtar via James McConnell, 3 mars 2019

Lord Ashtar, 3 mars 2019

Via James McConnell

Jag är Ashtar. Att vara med er i dessa tider, i dessa stunder där det fortfarande återstår att skilja ut dem som är redo och de som inte är det. Med det menar vi inte att säga att många runt om planeten kommer att försvinna genom dödsprocessen, vi skulle aldrig säga det.

Utan vi menar att på grund av de energier som kommer in till planeten tillsammans med de som redan har kommit in, plus de vågor av energi som man har talat om, men som ännu inte har kommit. Men de kommer. Ni kommer att uppleva en stor energivåg inom en mycket snar framtid. Ja, i den månad som ni befinner er i nu. Den är på väg.

Kommer den att skilja agnarna från vetet? Inte som ni förstår det. Men det kommer att medföra en separation. En separation av vibrationer. För dem som vibrerar på de högre nivåerna, och de som vibrerar på de lägre nivåerna, kommer det att bli en separation. Inte så att de kommer att lämna planeten. Det är inte tid för det ännu.

Men det är dags för var och en på planeten att göra upp räkningen med sig själva. Gör en djupdykning inom er själva och se om det finns en genklang inom er som knyter an till, inte bara den här planeten, utan till hela solsystemets planeter, till solen, till alla galaxers centralsolar och till Universums Centralsol – till Källan, detta Universums Jag.

Detta är vad som håller på att hända med dessa energivågor och denna enorma våg som är på väg, och som kommer att påverka en hel del människor, inte som övergången eller den händelse som det har talats om, inte ännu. Men som ett stort energiskifte som kommer att genljuda över hela galaxen, som Melchizedek talade med er om. Ett genljud som förenar er alla, alla ni Vägvisare, förenar er alla som En igen. Och ni är En, mina vänner. Ni är Ett med varandra, med oss i våra skepp. Ni är Ett med invånarna i Agartha, med alla kosmiska varelser som ännu är okända för er. Men ni kommer att lära känna dem, för de känner säkert till er, var och en av er.

Så det är dags nu att nå djupt inom er själva och finna det genljud inom er som förenar er med ALLTET, eftersom ALLTET är förenat med er.

Jag är Ashtar. Jag uppskattar alltid de gånger jag kan vara med er och dela med mig på detta sätt, och att fortsätta att hjälpa er längs vägen för övergången, denna övergång som förbereder var och en av er för den stora uppstigningen på den här planeten.

Må all min frid och kärlek vara med er alla, nu och för evigt.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...