SaLuSa via Mike Quinsey, 25 september

SaLuSa

SaLuSa

25 september, 2015

Channel: Mike Quinsey

 

Mina Kära, vilken viktig och spännande tid har anlänt, då många bland er kommer att kunna känna av upplyftningen som kommer sig av de inkommande energierna. De bland er som känner av detta kommer att veta utan tvivel att energiändringarna börjar införa de välkomna förändringarna. Ni behöver bara se runt omkring er för att se att mitt i dem finns bevis på förändringar till det bättre. Mycket snart kommer ni att få än mer bevis på det, och det blir helt klart vilken riktning som Mänskligheten går i. Utav nödvändighet så blir det ett utrensande av det gamla som inte längre tjänar er, och samtidigt så etableras de nya energierna. Illuminati kommer att göra sitt sista försök att hålla sig på sin valda väg, men det blir förgäves, då deras makt allvarligt har blivit begränsad av de Galaktisk Styrkorna som omger Jorden. Så var inte rädda då allt går framåt väl, men var tålmodiga då alla fördelar kommer i god tid – ni är i perioden för Stort Uppvaknande.

Ni kan vara säkra på att varje själ som är här vid en så viktig tid kommer att gynnas på det ena eller andra sättet från sina erfarenheter. Ni behöver inte oroa er för deras framtid, då allt kommer att gå som planerat och tillgodo se allas behov. Ni för er framåt som en grupp av själar, där var och en gör sin del för att bestämma era framtidsutsikter. Stora förändringar är på randen till att äga rum och det hela kommer snabbt att föra in den Nya Åldern till er förtjusning. Ni har redan fått en uppfattning om vad som ligger framför er och vi kan försäkra er att ni inte på något sätt kommer att bli besvikna. Vi hyllar er alla för den roll ni har spelat alltigenom många inkarnationer, och det gör inget att ni ibland har tagit en negativ roll som en del av era upplevelser. När ni läser de Akashiska Arkiven kommer ni att finna att ni har haft alla möjliga roller som kollektivt har gjort de möjligt för er att utvecklas. Det har alltid funnits en plan för att hjälpa så många själar som möjligt att uppnå punkten för Uppstigning, och nu kommer fördelarna att ges.

Ni har under en lång tid noga guidats igenom de många utmaningarna ni alla har fått genomgå, och ni har haft visheten och kunskapen från Ärkeängel Michael att hjälpa er. Många andra själar har också guidat er, så att era individuella behov tillgodoses. Vid det har laget så har alla de som har haft en potential att höja upp sig bort göra så och vara på god väg mot Uppstigningen. Vi säger återigen till er att inte oroa er för era personliga framsteg då om ni har gjort genuina försök att höja upp er så har ni säkerligen lyckats. Såsom vi ser det så är det inte svårt att placera era fötter stadigt på vägen som för er framåt mot fullbordan. Om ni känner er redo då är ni säkerligen det, och bör inte ha några svårigheter med att finna vägen framåt och in i Ljuset.

Med det guidande vi har gett er känner vi att ni nu bör kunna gå framåt med självförtroende, och med säkerhet veta att framtiden är gyllene. Även om det inte än är uppenbart så har ni vunnit kampen med de mörka som inte längre kan förväntas att fullborda sin plan för Världsdominans. De är splittrade och letar efter en utväg och klamrar sig fast vid hoppet att de fortfarande kan finna en väg till framgång. Var säkra på att de inte återhämtar sig från de motgångar de har upplevt. Som de tidigare har visat kommer de dock att finna det svårt att acceptera nederlag. Under tiden växer sig Ljusets styrkor starkare och stormar fram med deras plan för en fullständig återgång till Ljuset. En del av er kan redan förnimma ett högre medvetande och förståelse av vad som äger rum, och det skall växa än mer då hindren som placeras i er väg förs bort.

Förändringarna fortsätter att tillta och allt i en högre takt än tidigare, och så kommer det att fortsätta hela vägen till Uppstigningen. Under tiden bör ni hålla utkik efter nyheter om indikationer av förändringar som står nära att uttalas, men försök att förhindra dem kommer att göras som kan försena saker och ting. Eventuella förseningar blir dock kortvariga då de mörka inte längre har makten eller kontakterna för att diktera saker. De har fallit offer för deras egen plan att fängsla andra, som har slagit tillbaka mot dem. Med deras girighet och arrogans så har de aldrig beaktat ett misslyckande, och är nu förvirrade och oförmögna att kontrollera händelser såsom de har gjort i det förgångna. Så vi kan alla koncentrera oss på de kommande förändringarna och hjälpa på många sätt för att göra dem helt framgångsrika.

En del av er som är mer känsliga än andra kommer möjligtvis att känna er lite yra då de högre energierna träffar er. Detta går strax över då ni blir vana vid dem, och i allmänhet kommer folk att känna sig upplyftna på ett antal olika sätt, och så kommer det att fortsätta. Om ni inte känner någon förändring inom er så oroa er inte då det påverkar folk på olika sätt. Vara bara lugna och kom ihåg att ni attraherar energierna till er själva genom Lagen av Attraherande. Så ni går nu in i en händelserik period då många saker kommer att hända, och ofta i snabb följd. Bli dock inte bestörta om en del är gömt för er, då det fortfarande finns de som skulle vilja hålla er ovetandes ,om de kunde. När det gäller oss kommer vi att upplysa er då det är lämpligt att göra så. Så långt som möjligt vill vi se en mjuk övergång från de gamla sätten, men det kanske inte är möjligt tills de mörka är ur vägen.

Vi skulle vilja nämna något om gruppsjälar, och användandet av fåglar som ett exempel kommer att påpeka att de har utvecklats. Då ni höjer er upp kommer ni att finna hur de är begåvade med större skönhet, och som blommor kommer de att ge gensvar till den uppstigna människans energier. Färger kommer att bli mer livaktiga, och sångfåglar kommer att ha utsökta sånger att sjunga. Vad som kommer att vara mest märkbart är renheten och hur allting känns nytt. Djur som ni nu ser som vilda kommer att bli tama och inte längre aggressiva eller köttätande. Tämjda djur som hästar kommer ge gensvar på ett mer intelligent sätt och kommer att kunna konversera med Människan genom tankekraft. Med tiden kommer detta också att gälla för era sällskapshundar och katter som kommer att förbli kvar med er, då det bara är de vilda arterna som går in i en gruppsjäl.

Jag är SaLuSa från Sirius, och väntar såsom ni för att se och njuta av förändringarna som ligger runt hörnet. Allt kommer i god tid och naturligtvis vad vi kallar rätt tid. Vet också att varje själ kommer att befinna sig på rätt plats för dem vid tiden då Uppstigningen äger rum. Förbli lugna oberoende av vad ni stöter på under den sista tiden av de gamla energierna. Det blir en prövande tid i vissa avseenden men vartefter kommer allt att lägga sig och stor glädje uppnås. Ni har förtjänat er plats i historian då ni framgångsrikt har genomgått stora perioder av mörker. Ni har trots det övervunnit försöken att snara in er och förhindra er uppstigning, och ni har gjort det med grace och beslutsamhet. Vi säger Väl Gjort och njut av frukterna av ert som arbete som nu skall komma.

Tack SaLuSa.

Mike Quinsey.

 

You can subscribe to the mailing list for these messages by going to www.treeofthegoldenlight.com/new_subscribe.html Left click on the heading “Subscribe to the Tree of the Golden Light Weekly Messages” and it will take you to the Subscribe pages – go to the bottom and under the heading “etfirstcontact” enter your Email address twice as requested. You will receive a confirmation if you are successful. You can also “unsubscribe” from the same page.

 

Översättning: Per Staffan – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...