Maria Magdalena 15 januari

Maria Magdalena: Ni är Ren Gudomlig Kärlek

15 januari, 2015

Kanal: Fran Zepeda

 

Hej Ni Älskade!

Det är jag Maria Magdalena, som kommer till er med behagliga nyheter och Kärlek i överflöd till alla som i dag tonar in sig till min energi. Jag ÄR fylld av Kärlek för er Alla. Jag ÄR djupt inne i era hjärtan i detta Ögonblick som är Nu.

Jag önskar idag tala till er om Kärlek. Om Kärlek i Överflöd till vilken ni alla har utvecklat ett djupare band och en djupare förståelse för under den senaste tiden. Ni har nu en större förståelse för den på ett mycket djupare plan, eller hur?

Förstår du djupt inne i dig att DU ÄR KÄRLEK? Då du tar emot de oavbrutna gudomliga energierna som ständigt flödar in i dig, så upprättar du utan tvivel en mycket djupare förståelse för det. Som en del av Källan är du också essensen av Källan: Kärlek.

Detta är utan tvivel inte nytt för dig. Men jag vill utforska det vidare och djupare tillsammans med dig.

Kärleken bygger upp varje partikel i din Varelse. Den genomsyrar dina allra minsta partiklar och allt i dig, till den grad som du tillåter den att göra det. Du är ett vandrande, talande väsen av Kärlek, en bärare av Kärlek, ett perfekt Manifesterande av Kärlek för alla som håller på att vakna.

Det här kräver såklart av dig att du inte enbart demonstrerar det för andra, utan också att du skall känna det djupt inuti din kärna – i varje cell, och ständigt i varje minsta lilla partikel i varje cell och energisystem i din varelse. Du är ett fordon av Kärlek som svävar, frodas, genomlyser och pulserar.

Då din kristallina kropp blir alltmer `direktansluten´, blir detta mera uppenbart för dig. Det är nödvändigt att du inte nu separerar dig från din Kristallina Kropp, ditt Kristusmedvetande och din Kärleks essens, i hur du ser på dig själv. Det är inte längre något att försöka uppnå. Det är det som du är NU.

Ju mer medveten du är om detta i varje Ögonblick som Är Nu, desto mer kommer du att kunna förverkliga ditt Sanna Gudomliga Innersta Väsen, och sålunda också allt du drömmer om.

Nu kan du bygga upp dina drömmar med denna Kärlek som pulserar i varje partikel i ditt Väsen. Och när du gör det så blir du en förebild för andra.

Kärleken kan användas till att lösa upp varje negativ del av er själva helt enkelt genom er avsikt och er bekräftelse på att varje negativ erfarenhet, sida av er, känsla, och tanke enbart är en tankeskapelse, en föreställning, som väntar på att bli hel och ren i och med att ni till den förmedlar Kärlek, Förlåtelse och Medkänsla för er själva och till varje del av era Varelser, till varje del av andras Varelser.

Förstår ni att detta Kärlekens redskap kan utövas med ren kraft och frigjordhet, i och med att ni vet att med varje slag som ni drämmer till med det så blir ni helare, mera förankrade i er gudomliga natur – helare inom alla delar av er och mera förmögna att ta in och integrera alla delar i er själva, på ett multidimensionellt sätt, lika väl som med alla delar i Kristusmedvetandet/Gudsmedvetandet?

Genom att absorbera och påvisa alla de vibrationsmässiga egenskaperna i de gudomliga aspekterna/De Kosmiska Strålarna, kan ni helt behärska dem och ni blir mera integrerade i hela er gudomliga utstrålning. Gudomlig Kärlek, som vi talar om idag, är bara en av dem. Gudomlig Harmoni, Nåd, Gudomlig Vilja och Frihet är några till, vilka jag kommer att tala om en annan gång.

Så ta helt in denna underbara Gudomliga Stråle av Gudomlig Kärlek, alltmer för varje ögonblick, och använd den för att öka vibrationerna i allt, för att skapa era drömmar och för att upprätthålla och höja det underbara Enhets Medvetandet så att det nu blir alltmer övervägande och på ett gudomligt sätt förankras i er värld.

Inbjud alla era celler, och varje partikel i dem, bjud in alla delar i era Varelser att bli fyllda av Kärlek och låt Kärleken fästa samman alla delar av er i perfekt Harmoni då ni går, talar och lever i Kärleken.

Jag har i detta meddelande kodat in den oändligt lilla Kärleksessensen. Låt den vibrera inom dig och låt den sålunda färga allt som du tänker på och allt du gör från och med detta ögonblick. För detta är din födslorätt. Detta är din natur. Detta är ditt innersta väsen. Detta är ditt syfte.

Förstora upp denna dos av Gudomlig Kärlek jag här ger dig och genomsyra hela din Varelse med den, och genomsyra sedan alla delar av dig som inte är av Kärlek och Harmoni och se hur du kommer att känna dig mera hoppfull och varande i Kärleks Zonen – där den tar över alla dina tankar och ger näring åt dina drömmar, formar dina drömmar och gör det möjligt för andra att göra likadant.

Namaste.

Jag ÄR Maria Magdalena i Ren Gudomlig Kärlek.

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

 

Du gillar kanske också...