Maria Magdalena via Ann Dahlberg, 7 februari

m_magdalena

Maria Magdalena

Söndag 7 februari 2016

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Maria Magdalena och jag vill prata några ord med Er idag. Healingkrafterna är starka nu, så passa på att hela de spänningar som finns i kroppen som behöver helas. Mycket av detta kan ni göra själva, när ni sitter avspända och mediterar. Känn var spänningarna finns, ta hjälp av era skyddsänglar eller guider och känn hur de löses upp. Är det starka spänningar, så kan de behöva lösas upp lite i sänder. Ge inte upp, kära barn. De försvinner sakta men säkert, hur hårt de än sitter. Tilliten är viktig här.

Be era guider rensa auran och ni kommer att känna stor skillnad när det gäller er energinivå. Jag Maria Magdalena kommer gärna och hjälper Er med detta. När man helar auran så påverkar man hela kroppen. Man förnyar sin energi och känner sig starkare och friskare och mer hel i sig själv. Färgerna blir klarare och starkare. Många går omkring med lite matta auror som behöver fräschas upp lite. Allt vad ni stoppar i kroppen påverkar också auran, då kroppen och auran samspelar.

Allt hör ihop, allt är ”ett” men man kan ibland behöva lite hjälp på vägen, så att man får en skjuts framåt. Har man alltid haft en låg energi, kan man behöva uppleva hur det är att ha en högre energi, så att man vet vad man ska sträva efter. All negativ påverkan i kroppen beroende på olika gifter som finns i vår närliggande miljö, ger ju automatiskt en lägre energi. Detta gör att man medvetet måste sträva efter en högre energi genom att ta hand om sin kropp och ge den, den vila och energi den behöver. Näringsrik giftfri föda balanserad med aktivitet och vila gör att din kropp fortare hämtar krafter och stärker sitt immunförsvar. Alla gifter som ni får i er idag slår tyvärr ut ert immunförsvar.

Det är tacksamt att så många har insett detta och har börjat odla på ett mer ansvarsfullt sätt och ur ett ekologiskt perspektiv. Det här vänder utvecklingen åt rätt håll och ni får en chans att läka era kroppar och låta era barn växa upp i en giftfriare miljö. Barnen har redan för många gifter i sig när de föds idag. Det är tur att kroppen är så konstruerad att den har otroliga möjligheter att läka sig själv bara man ger den förutsättningar att göra detta. Den behöver ren naturlig föda och rena naturliga preparat för att ha möjlighet att läka, helst i ett så tidigt stadium som möjligt.

Det finns många duktiga forskare och läkare som känner till detta och har tagit fram naturliga läkande mediciner. Det finns läkande örter som folk har känt till i årtusenden, som nu åter har tagits upp och bearbetats av dessa forskare. De har också testats på människor med stora ”besvär” med gott resultat. Framtiden ser ljus ut, mina kära barn. Det finns mycket redan som ni har gjort och som snart kommer att avslöjas, så att alla kan ta del av det. Tyvärr har många av de här forskarna fått sätta livet till men andra modiga män och kvinnor har tagit upp deras arbete.

Jag tackar Er alla för ert tålamod och ert mod!

Min kärlek är stor för Er.

Maria Magdalena

Du gillar kanske också...