Maria Magdalena via Zane ,19 oktober, 2018

Maria Magdalena via Zane

19 oktober 2018

 

Hälsningar älskade, Jag Är Maria Magdalena och är glad att få kontakt med er idag. Jag vill tala om några av de strider ni för närvarande utkämpar. Det finns många av er som strider mot dessa inre demoner, de saker ni inte tycker om hos er själva eller kanske några negativa vanor eller egenskaper ni skulle vilja bli av med. Kära ni, detta behöver inte vara en kamp i uppförsbacke. Ni kämpar alla så hårt mot de saker ni inte tycker om och när ni gör det, är det en sak ni underlåter att göra, ni underlåter att acceptera dessa delar av er, dessa vanor ni inte tycker om eller som ni känner inte är i linje med er själva. N spenderar så mycket tid med att bekämpa dem, så de nöter ner er och de fortsätter att vinna kampen.

Kära ni, istället för att kämpa så hårt mot dessa saker, acceptera dem, acceptera att de är en del av era liv och erkänn att de funnits där som verktyg för lärande och växande. Ni använder och slösar så mycket energi på att slåss mot dem istället för att använda den energin till kärlek och att acceptera dem för vad de är och vad de varit. Mina kära barn, sluta slåss mot er själva och det ni inte tycker hos er själva, utan älska istället varje aspekt av er själva och erkänn de stora lektioner de är som lagts dit för er att lära av och hjälpa er att erhålla visdom. Sluta bekämpa er själva kära ni, använd istället er energi till att älska er själva ovillkorligt, precis som vi gör, därför att ju mer ni kämpar mot dessa saker och er själva, desto mer säger ni att ni inte är hela och att det är något fel på er, ni är Ljusets Barn kära hjärtan, och det är vad ni är här för att göra, ni är här för att älska ALLA aspekter av er själva och växa och lära av ALLA de lektioner ni lagt ut för er själva.

Älskade, stoppa de inre striderna, stoppa den inre konflikten och ÄLSKA er själva ovillkorligt precis som vi alla i de högre sfärerna gör och precis som er Moder/Fader skapade er. Ni skapades som en varelse av kärlek och ljus, så behandla er själva, era situationer och andra precis som det.

Jag Är Maria Magdalena och jag hoppas att dessa ord rör era hjärtan så att ni kan öppna upp för den kärlek ni redan är. Jag älskar er.

 

 

Översättning: Markku

You may also like...