Maria Magdalena via Beatrice Madsen, 13 april, 2020

Maria Magdalena via Beatrice Madsen 20200413

Kära ni, känn att ni befinner er i stormens öga. Där kan ni vila, fullständigt vila trots att stormen rasar för fullt. Där finns ett space av ljus och lugn såsom en livmoder.

Ni har farit mellan polerna så länge. Ni har testats och och frotterats, slipats och tumlat runt inkarnerade i en kroppar på jordeplanet.

Nu har ni blivit en lysande diamant. Ett stycke kol som under lång tid utsätts för mycket tryck och press blir till slut en diamant. Det kära människor är eran process.

Det har aldrig tidigare varit en så turbulent tid på jordeplanet och det paradoxala är att ni kan känna absolut stillhet om ni inser att ni är i stormens öga. Känn hur lugnt det är och hur oändligt stilla. Tillåt dig att le och att pulsera ut ditt inre ljus , koppla ihop det med dina medmänniskor, djur och natur.

Bara var den du är. Du behöver inte prestera för att vara bra eller värdig. Det räcker så bra att du just är den du är. Kreativiteten visar sig när den är redo. Ideér om hur ni kan göra på ett annat vis med olika saker, projekt eller arbetsområden. Om du har svårt att bara vara så låt djuren vara din vägledare. De är i ett absolut nu, fullständigt närvarande. De är inte upptagna av igår eller vad som händer imorgon. djuren är bland de bästa läromästare vi människor har, direkt sända av Moder Jord. Be det djur du har i din närhet om vägledning och du ska se att du får respons. Dess kärlek och tillgivenhet är omdelbar och vilkorslös. Moder Jord gläds och fröjdas över relationen mellan människa och djur och natur. Så innerlig den är , så ren och så ljus. Den kan också vara spännande, magisk och mystisk.

Var inte orolig eller rädd. Vet att du är beskyddad. Tänk att ni måste gå igenom detta nålsöga för att komma till större vidder.

Ni har suttit i fängelse. Ni har trott att ni varit fria och haft möjligheten att välja men det har ni egentligen inte. Fängelsecellerna raseras nu. Det är inte konstigt att det är mycket bök och stök. Byggdamm virvlar runt er. Det tar ett tag så klart, men nedmonteringen är aktivt igång av det som tidigare höll er så noggrant inlåsta, i en illusion om vilka ni egentligen är och vad ni behöver.

Se dig i en guldkapsel i stormens öga. Vila i den stillhet som finns där. Det kommer att blåsa omkring det, det kommer att storma. Allt som är byggt på lösan grund kommer att rasa, torn efter torn. Men DU kommer inte att rasa, du kommer att lysa allt klarare i takt med att det falska ljuset klingar av.

Vet att du är buren och du är väntad. Äntligen ska du snart få använda hela din potential min vän. Se att dina egna vingar utvecklas och tar form. Tillåt dina känslor att flöda och bär barnet inom dig. När du låter din känslokropp få framträda utan förbehåll och pekpinnar, så helar du också planetens djupa sår. Tillsammans bär ni varandra och vet att ni behöver varandra. Din själ har lånat sitt hölje av Moder Jord. Det är tid för er båda att läka så ni kan leka och frambringa den ljuvaste av världar tillsammans.

You may also like...