Samtal med Ärkeängel Raphael via Jahn Kassl, 25 mars, 2024

Samtal med Ärkeängel Raphael

Jahn J Kassl 2024-03-25
https://lichtweltverlag.at/2024/03/25/es-spiegelt-sich-nichts-mehr/

Inget reflekteras längre!

Det är dags!

Kärleken helar allt, ljuset förvandlar allt, nåden gör allt!
Älskade människa,
överlämna dig till GUD med kropp och själ. Lev ditt liv med vetskapen om att GUD alltid finns vid din sida och att GUD kommer att vägleda dig till rätt beslut. Din själ känner till denna direkta tillgång till GUD. Du har glömt detta faktum, men nu kommer minnet tillbaka. Din själ vet att nu är det dags att återansluta med GUD.
Mitt i dessa dagars liv och rörelse är det dags för dig att gå in i fridens utrymme – den heliga platsen inom dig där du möter GUD.
Du har valet att inombords känna förtvivlan över den här tidens händelser, eller att växa ifrån dem.
Mänskligheten rör sig ur tiden och den gör det genom att sakta bryta banden till denna värld. Fler och fler människor omorienterar sig och anpassar sig till skapelsens ljus. Det gamla kasseras och det nya får allt större betydelse. På så sätt får de gamla härskarna mindre och mindre uppmärksamhet, och stöttas med allt mindre energi.
Människor vänder sig bort från dem och vänder sig alltmer till sina egna helande lysande projekt. Den tysta inre förvandlingen av mänskliga hjärtan som har präglat de senaste åren, börjar nu träda i kraft.
Det är en unik händelse i historien om en planet på en tredimensionell nivå, där allt som tidigare gällde nu kläs av som en gammal rock.
Ingenmansland
Idag befinner sig många människor i ett slags ingenmansland.
De gamla vägvisarna är inte längre användbara, och de nya skyltarna går ännu inte helt att lita på. Att lära sig lita på den osynliga verkligheten som finns inom dig, är det som fler och fler människor står inför idag.
Vid denna punkt av medvetenhet kastas dörren till GUD upp på vid gavel och så, trots alla initiala tvivel, börjar återkopplingen mellan människan och källan till allt liv.
Detta budskap tjänar som en uppmuntran till att engagera dig i din inre transformation, och att lita på din inre röst mer och mer.
Ljudet i det yttre distraherar dig och bara genom att uppfatta den inre rösten kan du stanna upp och fatta rätt beslut. Att aktivera din inre visdom genom att ansluta till själens kunskap är det som gäller nu.
Det är därför jag inbjuder dig att ägna mer tid åt dina egna andliga frågor, tills du helt har befriat dig från gamla influenser, och de andliga kanalerna öppnas.
Hur får man kontakt med själen eller med GUD, frågar du dig? Genom att namnge, känna igen och ta bort bördorna som denna matris har lagt på dig liv efter liv.
Din inre önskan om frid, din önskan om att KÄNNA GUD, kan bara mötas på ett sätt – genom att släppa allt som blockerar den fria synen på din GUDOMLIGHET.
… och ingenting längre reflekteras.
Ärkeängel RAPHAEL
May be an image of 1 person

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *