Maria Magdalena via Zane Morgan, 12 december, 2018

Maria Magdalena via Zane Morgan

Hälsningar mina kära, JAG ÄR Maria Magdalena och jag hälsar på er idag, eftersom mitt hjärta svämmar över av kärlek för er och de som gör ett strålande arbete på uppdrag av Moder Jord och det mänskliga kollektivet. Jag kommer idag med några värmande och inspirerande ord, eftersom ni alla håller på att ta nästa steg på er resa, och ni håller alla på att uppleva en massiv förändring i era liv. Tro mig när jag säger att den här förändringen är till stor nytta för er.

Det är början på en ny era, en ny tid, en ny tidsålder – en Gyllene Tidsålder på Gaia. Det kommer att bli fantastiskt när ni ser era skapelser manifesteras framför era ögon. Precis som när en blomma vecklar ut sina kronblad för att ta emot solens strålar, kommer ert medvetande att öppna sig för att skörda kärlek, visdom och ljus från Källan. Det är dags att vara det strålande ljus för dem som håller på att skakas om för att vakna, och det finns många som nu kommer att söka er vägledning och kunskap.

Vila mina kära, tiden för att allt ska bli känt är nära. Det kan inte döljas längre. Det har påbjudits att allt ska avslöjas, och till dem av er som följt dessa meddelanden, och de många andra, under ganska lång tid, ni vet att det finns mycket att avslöja. Så stå i ert ljus, i er kärlek och var redo att kliva fram som de ljus ni är.

Nu är det härliga tider, mina kära, så agera som om de är det! Fira, dansa, hoppa i glädje! Allt dessa saker ni gör för att uttrycka frihet, kärlek och glädje – gör dem i ert dagliga liv för de hjälper till att jorda de energier som dessa känslor bär på. Sträck er efter stjärnorna barn, och innan ni vet ordet av behöver ni inte längre sträcka er efter stjärnorna, för ni kommer att vara en stjärna och ni kommer att resa till stjärnorna.

Var i glädje barn, var förälskade i livet, i Jorden och mest av allt älska varandra, för det är så ni blir en enhet, genom att älska alla utan att döma, precis som vi älskar er villkorslöst. JAG ÄR Maria Magdalena och jag lämnar er nu, men var medvetna om att i kommande tider skall vi vara tillsammans oftare än ni kan föreställa er. Jag är bara en viskning bort när ni behöver mig. Jag älskar er.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...