Mästare St. Germain Ber om Er Hjälp till att Föra Fred, Kärlek, and Harmoni Till Vår Värld NU – Meditation den 2 februari 2020

 

Mästare St. Germain Ber om Er Hjälp till att Föra Fred, Kärlek, and Harmoni Till Vår Värld NU –

Meditation den 2 februari 2020

Det John Lennons ”Imagine” rörde upp inom oss – oh det var för många år sedan – är vi nu klart privilegierade med att hjälpa till förverkliga med ”massor av kärlek.” Vår styrka är vår mänsklighet, vår passion, vår förmåga att se och känna vad vi önskar – Fred, Hälsa, Komfort, Frihet – och hjälpa till att få allt in till formvärlden.

Tisdagen den 7 januari 2020 talade den Uppstigna Mästaren Saint Germain under en kanaliserad Violet Flame-service för mänskligheten och sa: ”Om fler livströmmar tjänade just nu, skulle på mindre än en dags tid världen omedelbart förändras.”

Registrera dig på länken för att delta – Ingen kostnad: http://www.sacredcircle.me/24-hour-circle-a-thon.html

En liten, tyst grupp av Mästaren Saint Germains inre krets har stigit fram för att ge Ljusarbetare Jorden runt möjlighet att gå med den Uppstigna Mästaren Saint Germain och Himlens Kompani för att upprätthålla en Violet Flamma-service i 24 timmar. Vårt mål är att upprätthålla en kontinuerlig strålning av den Violetta Flamman (villkorslös förlåtelse, barmhärtighet, transmutation och eterisering), den Rosa Flamman (ovillkorlig kärlek, vänlighet, tålamod och medkänsla) och den Vita Flamman (uppstigning, rening, illuminering och upplyftning av medvetenhet) i 24 timmar.

Det är enkelt att gå med i denna gratis online-sammankomst: http://www.sacredcircle.me/24-hour-circle-a-thon.html

Den 2 februari 2020 sänds en speciell 30-minuters Violet Flame-tjänst under 24 timmar samtidigt med ett Zoom-webinar och som en Live-Stream på YouTube. Sändningen kommer att pågå kontinuerligt från kl 12.00 GMT fram till midnatt GMT (Greenwich Mean Time). Du kan delta när som helst under 24 timmar så länge du vill. Himmelens Kompani kommer att hjälpa oss; de behöver dock jordiska livströmskroppar att fungera igenom.

  • Tjänsten startar om var 30: e minut under ovanstående 24-timmarsperiod.
    • Registrera dig här för att få länken till Zoom Webinar eller för URL till Live Stream på YouTube.

Den Uppstigna Mästaren Saint Germain påminner oss om att det bara krävs några få för att förändra världen! Många gånger har en liten grupp hängivna människor åstadkommit stora förändringar i vår värld genom att ge sin energi till de förändringar som de ville se.

Det är viktigt att få detta meddelande runt i världen så att vi täcker alla tidszoner under dagen. Dela gärna detta med andra via e-post eller Facebook. Detta är att förändra planeten. Vi kan förändra världen med vår kärlek och vårt engagemang.

Jag tackar dig ödmjukt för din tid och för att du hjälper den Uppstigna mästaren Saint Germain och Himmelens Kompani.

Frågor riktas till sacredheartflame@sacredcircle.me

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...