Mästaren i Kristallriket via Carina, 5 augusti, 2021

Kära Ljusarbetare, kära människor på jorden,

Ni befinner er i en kraftfull reningsprocess. Det är ett mycket starkt ljus som öppnat upp sig i den universella atmosfären och som sänks ner i var och en av er för ett mycket starkt upplösande av det gamla som ni inte längre behöver bära på i den Nya Tiden.

En del av er mår bättre än någonsin. Ni har i stunden rensat det som ska rensas och kan nu surfa på det kraftfulla ljus som drar in och ta er till era nya destinationer och mål. Till er önskar vi säga lycklig resa! Njut av den enorma våg ni för närvarande befinner er på och tillåt den föra er dit ni önskar och är redo för i ert liv. Vi älskar er och vi finns vid er sida för att njuta tillsammans med er.

För andra är denna tid mycket smärtsam och det är till er som vi vänder oss i detta meddelande.

Denna kraftfulla rensning gör er ont på flera vis. Många av er känner sig kraftlösa när det gamla plockas bort och det nya, som ni ännu inte uppfattar, träder fram. Hjärnan tappar tillfälligt riktningen och vet inte längre hur den ska vägleda er att gå. En del av er har ont i kroppen då vissa av era uppfattningar om livets rätt och fel suttit så länge i er att de liksom en murgröna på ett träd vuxit sig fast i er och när det nu ska lämna er är det fysiskt smärtsamt för er kropp när det plockas bort. Många av er har trauman som sitter i era cellminnen från tidigare liv. Kanske har ni varit sjuka och burit mycket smärta i ett tidigare liv varför den smärtan nu dyker upp i er kropp för att helas och lämna er för gott.

En del av era har tappat hoppet då era gamla vägar plötsligt suddats ut av den nya energin som likt en stor våg dragit upp över er strand där ni ritat er karta. Allt detta gör ont och det gör extra ont i de stunder ni blir rädda och försöker hålla fast det gamla. Älskade vänner, släpp det gamla, låt processen ha sin gång och försök att känna tacksamhet eller åtminstone acceptans att ni får rena er själva på detta kraftfulla sätt för att ni ska bli redo för en helt ny tid där allt är byggt på mera kärlek, mera ljus och en mer harmonisk tillvaro för er alla.

Öppna upp ditt hjärta för din själs sanning. Öppna upp dig för den information som just din själ har till dig där du just nu befinner dig. Tillåt dig själv att känna exakt de känslor som just nu existerar i dig. Slut fred känslorna genom att se dem som vilsna barn inom dig själv som just nu behöver mer kärlek än någonsin. Ni har alla dessa känslor inom er och ni kan hela dem genom att tillåta er att sända dem er kärlek.

Era liv på jorden har aldrig varit ett misstag och det ni upplevt i era inkarnationer har aldrig varit fel. De frekvenser som ni levt har naturligt hjälp er att skapa det liv som var möjligt för er att uppleva som en motsats till rent varande och ljus i den högsta aspekten av er själva. Inkarnationerna i lägre dimensioner har hjälp ert högsta ljus att uppleva sig själv som en polaritet och det har varit själva poängen med er fantastiska resa. I denna inkarnation har ni alla valt att göra bokslut, hela, rena och gå vidare in i en tid där allt gammalt mörker försvinner, suddas ut från ert medvetande, för att ni ska få frid i ert fortsatta fysiska liv på jorden och uppleva er själva med mera kärlek.

Det är fantastiska tider på jorden just nu och era rensningar kommer att föra er framåt på ett sätt som ni just nu inte kan förstå. Ni har valt att helas, ni har valt att renas från det gamla, ni älskar er själva mer än ni just nu kan uppleva och förstå.

Tillåt era hjärtan att öppna upp sig för kärleken i och till er själva. Det är ur den ni hämtar meningen med livet, kraften och tilliten till att ert liv på jorden är en fantastisk resa. Det ojämna underlaget på er resas väg kommer att plana ut och er resa kommer att bli mer och mer angenäm för varje steg ni tar.

Älska er själva! Älska er själva!

Vi älskar er kraftfullt, innerligt och helt utan villkor och krav.

 

 

Tack för att Kristallriket och jag får komma igenom till dig!

Jag heter Carina och har under några års tid kanaliserat en mycket ljus och kärleksfull entitet i Kristallriket som kallar sig för Mästaren i Kristallriket. Om du tycker om våra meddelanden är du välkommen att följa vår nystartade FB-sida:

Kristallriket vägleder

www.facebook.com/Carinakanaliserar

Här kommer alla våra kommande kanaliseringar från Kristallriket att publiceras och sparas.

Tack!

Du gillar kanske också...