Mästaren i Kristallriket via Carina Davidsson, 17 augusti, 2020

Mästaren i Kristallriket via Carina Davidsson

 

Kära Ljusvarelser, kära människor på jorden,

Det gamla kolbaserade energinätverket som funnits på jorden har fallit samman och det har sedan länge ersatts av ett kristallbaserat nätverk som gör att ni kan kommunicera er emellan på en helt ny frekvens. För att börja kommunicera via det kristallina nätverket behöver ni öppna upp era hjärtan för er själva och finna den självkärlek som finns naturligt inom var och en av er.

Ni har alla upplevt att ni har ifrågasatts av er själva och av andra runt omkring er. I sanning har ni bara ifrågasatts av er själva och det har i sin tur reflekteras av att andra människor sagt eller gjort saker som fått ert lägre jag att tro att det är de som får er att känna er misslyckad eller oälskad. Som ni säkert redan minns ska ni inte alls ta illa vid er när någon i er omgivning får er att känna er dålig eller fel. Ni ska tacka den personen för upplysningen och genast gå hem till er kammare och titta närmare på er själva för att ta reda på vad det är i er själva som ifrågasätter eller tar ifrån er er självkärlek. Minns att ni alltid har makten i era egna händer. Minns att det är ni som ifrågasätter er själva när ni upplever att någon annan gör det. Ta dessa situationer som en guidning från er själv, en värdefull upplysning, för att ni ska kunna komma närmare er själva med kärlek.

Världen är nu uppdelad i olika paralleller. Ni kan hur lätt som helst välja att kliva från den lågvibrerande parallellen, där världen som byggts på det kolbaserade nätverket just nu rämnar och ställer till fysiskt kaos, till den högvibrerande parallellen, där det kristallina nätverket nu strålar starkt och klart. Ni har tidigare kallat dessa paralleller den gamla tiden och den nya tiden då ni levt med en stark uppfattning om att den linjära tiden för er framåt mot det nya och att ni lämnar det gamla bakom er. Ni är nu mogna att se och förstå att ni har dessa tidslinjer parallellt med varandra och att ni när helts ni önskar kan byta upp er eller gå tillbaka och uppleva något gammalt lågvibrerande minne igen för att sen gå tillbaka till den kristallina parallellen och växa ytterligare som människa.

Det samhälle som nu öppnas upp för alla dem som önskar vibrera på en kristallin nivå kommer att växa fram i takt med att de gamla kolbaserade nätverken faller samman. I den nya tidens högvibrerande energi finns ingen pandemi, ingen svält och ingen fattigdom. Och entrébiljetten hit är helt gratis. För att kunna leva fullt ut i de kristallina energierna måste var och en göra upp med sina egna tillkortakommanden som hindrar dem från att älska sig själva. Det är det enda som ni behöver ha fokus på, gå till botten med era djupaste sår, läk er själva så att ni kan känna kärleken till er själva.

Att leva i fullkomlig kärlek till er själva gör er helt oberoende av andras agerande och andras uppfattningar om er och om livet på jorden. När ni läker alla era gamla sår, som ni genom ett antal liv i de lägre energierna dragit på er, kommer ni att kunna älska er själva fullt ut utan ifrågasättande eller krav på att ni ska klara av att vara på ett visst sätt. Gå inom er själva varje dag och sök efter er själva i ert hjärta. Var medvetna om att den mest fantastiska kärlek till er själva är ert naturliga jag och att ni bara glömt bort den när ni landat i de lägre delarna av er själva här på jorden. Ta varje tillfälle i akt att gå till botten med det ni känner som gör er ledsna, arga eller rädda. Dessa känslor är bara låg energi som behöver älskas bort av er. Allt är helt i sin ordning. Era liv på jorden har varit svåra, hårda och mycket tuffa. Det är inget som är fel på er, ni är bara naturligt utmattade och sargade av det ni gått igenom.

Vi är många guider från de kristallina världarna som har tillträtt nya tjänster på jorden nu. Sträck ut er hand mot oss och vi hjälper er med glädje. Vi älskar er och vet vilka underbara varelser ni är. Ni har glömt det men vi minns. Vi minns!

Tack modiga själar för att ni orkar fortsätta denna tuffa resa. Tack för att ni tillåter oss hjälpa er att älska er själva. Vi älskar er alla innerligt och vet hur ni ska komma vidare in i det kristallina riket på jorden.

Du gillar kanske också...