Mästarna via Jenny Schiltz 31 mars 2016

 

 

Målning av Lena Tedeblad

Målning av Lena Tedeblad

Djup integration sker nu

Så många vill veta när denna energi ska börja avta. Jag önskar att jag hade ett enkelt svar men sanningen är att det har jag inte. Det som förändras är hur den får er att känna er. Er kropp kommer att anpassa sig till dessa högre frekvenser så fort den förmår. Soleruptioner brukade slå omkull mig, orsakade svår huvudvärk och illamående, men nu kan jag känna dem och inte längre plågas av bieffekterna. Min kropp vet nu hur den ska assimilera koderna mycket snabbare och effektivare.

Energierna just nu är vad somliga kallar ”Återuppståndelse” energier för de är utformade för att hjälpa er få fram ert absolut högsta själv i detta Nu. Inget av detta är definitivt för vi slutar inte förändras och utvecklas. Vi fortsätter att röra oss genom våra lager, uppfattningar och tankar som inte är i linje med dem vi är. Den ni är nu är inte den ni var och inte den ni kommer att bli.

Frekvensen och intensiteten i energierna som kommer till Jorden är enkelt uttryckt häpnadsväckande. Vi har aldrig upplevt en sådan dusch av ljus som hjälper oss att avlägsna den programmering och de filter som hör till livet på jorden. Så mycket förändras så snabbt att många känner sig som puppor som behöver stillhet och meditation när processen går djupare ändå.

Detta är en tid för återfödelse, av att släppa allt som inte längre tjänar er. Det är en tid av val, fortsätter ni att göra det som ni alltid gjort eller släpper ni det och kliver in i det nya? Hur denna återfödelse ser ut och känns som är olika beroende på var ni är i denna process.

Några befinner sig vid ett vägskäl. De visas sina mönster och ombes att medvetet välja en annan reaktion, ett annat sätt att vara. Detta kan vara förvirrande, då att fortsätta som förut kan verka vara den lättaste vägen där dörrarna är vidöppna; medan den nya vägen inte är lika tydlig och definitivt svårare. Det är universum som försäkrar sig om att ni verkligen är mogna för förändring och att ni lärt er allt ni kan från tidigare mönster. Att välja en ny, obekant, väg, kan vara skrämmande och oroande, ändå är det ert sätt att säga ert högre jag att ni är redo för annat varande. När ni väl tar steget mot förändring öppnar universum dörrar för er som ni aldrig trott vara möjliga.

Andra genomgår integrationen av sina högsta aspekter i dessa stunder. För att åstadkomma detta måste allt som håller er fångna(egot) i de lägre känslorna av rädsla, oro, tvivel, ilska och lidande släppas. Varje gång ni förstår syftet, er tillväxt och förmår förlåta er själv och andra minskar egots kontroll. Det är mycket täthet som frisläpps i denna process och ni kanske får känslor ni inte kan placera. Tillåt er själva att känna vadhelst som kommer fram och ta den tid det tar att bearbeta dessa. Det är ok att var ledsen, arg eller bara eländig. Förstå att det ligger en orsak bakom(vi behöver inte veta vad det är) och att så fort det är dags för den att försvinna så gör den det. Det är vårt kontrollbehov som skapar motstånd inom vilket gör att situationen eller känslan dröjer sig kvar längre. Bara släpp taget.

Några i den första vågen och några av vägvisarna arbetar på att integrera deras SOL-aspekt. Många av matris-bärarna rör sig in i denna fas men alla väljer inte denna nivå av integration. Sol-integrationen tillåter att man smälter ihop med källan och mottar koder som aktiveras överallt omkring honom/henne och förändrar allt runtomkring. Detta innebär att man helt kliver in i det okända då det är ett enormt steg av tro. Allt inom er som hindrar er från att stiga in i er fulla kraft måste bort. Ni kan inte längre ha några tvivel på ert egenvärde eller er plats i universum.

Var och en av dessa faser är mentalt, känslomässigt och fysiskt utmanande. Genom allt detta arbetar vi med healing-tidslinjer och tidigare liv. Ni kan uppleva detta i drömmar eller i ett klarsynt tillstånd. Jag förstår att jag integrerar en tidslinje när jag vid uppvaknande ser tusentals ansikten och platser virvla förbi mitt tredje öga. Drömmar är också särskilt livliga just nu. Ni kan uppleva drömmar med personer ni känner i ert liv, men i situationer som inte stämmer med vilka de är för er. Till exempel kan ni drömma om att vara ett barn i skolan som känner sig förödmjukad av läraren som precis liknar er farbror Erik. Lägg inte så mycket tonvikt vid ”vem” i drömmen utan på känslorna som väcks och hur de påverkar er nu. Några har drömmar där de träffar sin klan och hjälpgrupp i det astrala och får glimtar av vilka de verkligen är. Detta är underbara bekräftelser som hjälper er att minnas och återansluta till er själ.

Den fysiska påverkan i detta skede kan inte förnekas. Utmattningskänsla är ett tecken på att er kropp arbetar på djupet, på cellulär nivå, när ni rensar ut täthet och integrerar mer ljus i er form. Många upplever förkylnings- och influensasymptom. Täthet och gamla cellminen kan hittas överallt på era kroppar och rensning av detta kan kännas som maginfluensa, förkylning och bihåleinflammation. Några känner av återväckta kroniska hälsoproblem såsom autoimmuna uppflammanden. Unna er själva all den vila ni behöver och lita på att allt sker för ert högsta goda. Försäkra er om att äta så rent som möjligt och dricka tillräckligt mycket vatten så hjälper det er genom denna process. Det är hög tid att lyssna på kroppen och inte tvinga något på den. En vacker dag märker ni att ni är omåttligt hungriga men att ni nästa dag blir illamående vid tanken på något annat än ananasjuice. Det finns inget rätt eller fel här. När ni känner att ni inte alls kan fortsätta eller att ni återkommer till samma problem gång på gång … lämna då över det till Gud. Överlämna er och be om hjälp att komma genom en speciell fråga. Be att er uppfattning ska förändras, lektionen klargjord, och att ni känner frid även i situationer som inte går att förändra.

Svimningkänsla och yrsel är vanligt när vi assimilerar de högra energierna. Uttorkning och lågt blodsocker gör detta mycket värre. Ära kroppen när den känns instabil och se till så ni inte faller. En annan stor aspekt av denna förändring är känslan av en dimmig hjärna. Det tvingar oss att fokusera på en sak i taget för att kunna göra det ordentligt. Di ni märker att ni måste fokusera och vara helt närvarande inser ni att tiden för mångsyssleri är över. Det är mycket effektivare att vara fullt ut närvarande, engagerad och fokuserad. Då vårt samhälle har minskat sin vidd av uppmärksamhet över åren, känns detta främmande men också väldigt fritt. Det är ok att sakta ned och inte göra allt eller vara allt för alla andra. Ni kommer att se att ert umgänge med andra i ett fullt medvetet tillstånd är mycket mer tillfredsställande, till och med helande.

Det här är ingen enkel process och det sägs mig att integrationen kommer att pågå några veckor till. Sedan på börjar vi uppgiften att förstå och utnyttja allt det som förändrats inom. Ta er tid och skäm bort er själva. Många känner lättnad i varma bad, energiarbete, akupunktur, kiropraktisk behandling och massage. Att vara i naturen och göra sådant som gör er lyckliga är viktiga sätt att ta sig genom denna energi utan att känna sig på väg att drunkna. Rena och skydda er aura och ert energifält, speciellt vid uppvaknande. Be änglarna hjälpa er med detta, det gör de gladeligen. En del av er förmåga att stå i er kraft beror på er förmåga att hantera ert energifält.

Jag hoppas detta meddelande når er vid hälsa och i ständigt lärande. Sänder er all den kärlek och de välsignelser ni klarar att ta emot.

Jenny

To book a Spirit Guide reading or Ascension Guidance session with Jenny Schiltz, please go to jschiltz.appointy.com

www.channelingthemasters.org

Copyright 2016, Jenny Schiltz

If you repost, please maintain the integrity of this information by reprinting it exactly as you find it here, and including all the links above and the link to this original post. Thank you.

Översättning: Markku Pärssinen

 

Du gillar kanske också...