Matthews budskap via Suzy Ward, 3 september 2021

 

 

Matthews budskap via Suzy Ward, 3 september 2021

 

3 september 2021

 

Med kärleksfulla hälsningar från alla själar på denna station, detta är Matthew. Massmedia rapporterar dramatiska händelser i er värld, och även om de är av monumental betydelse för alla som är direkt drabbade, och för alla personer som är omtänksamma, har det som pågår tyst bakom kulisserna stor betydelse för hela befolkningen.

Vi har inte befogenhet att tala om handlingar som förstör mörkrets sista fotfäste – de kommer att bli kända genom lämpliga individer när tiden är inne. Det vi kan berätta för er som är mycket uppmuntrande, är vad vi ser i jordens energifält av potential, vilket återspeglar civilisationens kollektiva tankar, känslor och handlingar, samt energin som emitteras ut från alla andra livsformer på planeten.

Det intensifierade ljuset ryckte orubbligt upp rötterna på Illuminati, tills de släppte Covid-19. Hårda restriktioner, nedläggningar av företag, ekonomiska svårigheter och en enormt uppblåst statistik, producerad av massans rädsloenergi vilken gav bränsle till de mörka grundarna, och energifältet blev till ett trassligt kaos, genom de ljusa och mörka streamarna som kämpar om dominansen.

Även om det inte försenade Jordens framsteg för uppstigningen, så fanns det ingen klarhet om när i det tumultartade fältet, de ljusa streamarna skulle återfå sin styrka och stiga framåt igen för att höja befolkningen. Men helt klart är – ljuset vann, Jorden återställs till sin ursprungliga hälsa och skönhet, och den fredliga civilisationen frodas i glädjen med hälsa och välstånd.

Men när kampen för att manifestera den ideala världen gick tillbaka med full styrka på planeten, för mer än ett och ett halvt år sedan, kastades ljusarbetarna tillbaka till de känslomässiga skyttegravarna, så att säga, och många av er började undra om ni verkligen hade gjort någon skillnad. Vaknar Jordens folk, förbättras situationerna, övervinns verkligen mörkret?

Kära familj, ni har absolut gjort och gör skillnad – bokstavligen! Ja, folket vaknar, situationerna går mot en väsentlig förändring och mörkret besegras definitivt! Istället för att ha blivit en seger för de med ”pandemin”, så blir det deras undergång.

Nu återvänder vi till det viktiga fältet, för där bröt sig nyligen streamers skimrande av ljus ut ur trasselhärvan, och börjar nu få riktig fart. De sicksackar sig fram med en ostoppbar fart, allt eftersom mörka streamers snabbt minskar i antal och styrka.

Även om Illuminati är ihärdiga så kan de inte förbli dolda, eftersom ljuset som exponerar dem fortsätter att växa sig starkare och starkare. De – och deras spridning av lögner – kan inte fortsätta utan att en skrämd befolkning tror på det de påstår, och ett tag gjorde de det. Vad de har nu är ett växande antal orädda, trotsiga människor som ifrågasätter, och inte går med på fler nedstängningar, fler masker, fler vaccinationer, ingen mer kontroll över oss.

Vi önskar så att vi kunde berätta när sanningen om de så kallade vaccinerna, den så kallade ”Delta-varianten” – allt som rör ”pandemin” – kommer fram. Illuminatis grepp om massmedia och internetcensuren knakar, men det är ännu inte tillräckligt för att fakta ska kunna ersätta den falska ”officiella” informationen.

Var så säkra, den kommer. Och till alla som har vaccinerats säger vi, att ni inte ska vara rädda för framtida hälsoproblem. Det är sant att det finns en viss risk, men tänk på att ljuset är ert immunsystems bästa bundsförvant, och som Gud sa till min mor, det är lika enkelt att absorbera ljus som att vara snäll.

Världens ögon är riktade mot den humanitära krisen i Afghanistan; hjärtan runt om i världen är med folket i det landet. Situationen hade verkligen kunnat hanteras mycket annorlunda, med visdom, framförhållning och medkänsla. Det som händer är en stor sorg för oss, eftersom folket i det landet står inför svåra levnadsförhållanden, med sträng kontroll och för vissa blir det avrättningar.

Nej, det här handlar inte om att slutföra utvalda karmiska lektioner. För vissa individer kan flexibiliteten i själskontrakten tillämpas, men de flesta är och kommer att befinna sig i upplevelser de inte valde, och ingen av dem kommer att veta förrän de är i Nirvana, att detta gav dem ett steg framåt i själens utveckling.

Det är sant att den korrupta regeringen var tvungen att avsättas och att trupperna som ockuperade landet skulle dras tillbaka, så att Afghanerna skulle kunna sätta kursen mot stabilitet, samarbete och välstånd i en fredlig nation. Det verkar inte så hoppfullt just nu, och det kommer inte snart, men det kommer. Kraften i ljusets vibrationer kommer så småningom att läka såren och förena medborgarna i deras gemensamma intresse, kärleken till familjen och landet.

Alla människor måste förstå, att när någon regering skickar in trupper till ett annat land för att ”säkra friheten för dess medborgare” eller för ”nationens uppbyggande”, så är det alltid för ett självbetjänande ändamål. Det sker aldrig utan blodsutgjutelse och exploatering, och när trupperna dras tillbaka lämnas landet i förödelse. Ständigt stigande vibrationer säkerställer att detta aldrig mer kommer att hända på Jorden!

Betydelsen av de bevis som kommer fram, om det bedrägliga presidentvalet i USA har två skäl. Samhället behöver få veta att valen är manipulerade av Illuminati så att de kan styra regeringarna, och under två århundraden har valen i landet och i många andra, stulits på ett eller annat sätt. Det är därför livet på Jorden har varit i överensstämmelse med Illuminatis mål om världsdominans.

För det andra, och detta har också en världsomspännande påverkan, så kommer det att förändra formen av styre i USA. Kort efter att kolonierna enades, så gjorde Brittiska kungligheter och andra av Rothschild-fraktionen i Illuminati, i hemlighet den framväxande nationen till ett företag som de äger. Efter att en republikansk form har upprättats i enlighet med landets konstitution, kan lagstiftningen som ursprungligen kallades NESARA, nu G/NESARA eller GESARA, implementeras. Genom att avsluta utarmningen av massorna med stora förmögenheter för några få, så blir detta den ekonomiska grunden för världens transformation.

I tidigare meddelanden har vi sagt att vi inte är finansiella rådgivare, och det är sant. Men till viss del kan vi svara på era frågor om vad som kommer att hända när det globala ekonomiska systemet baserat på ädelmetaller tas i drift. Vi vet inte när det kommer att ske, men vi vet att övergången från det nuvarande systemet till det nya, kommer att hanteras så smidigt som möjligt, för att minimera besvär och förvirring.

Pengar på check- och sparkonton i banker och kreditföretag, kommer att vara säkra eftersom de finns i ”fysiska” institutioner, så att säga. Även om det stora banksystemet finns i Illuminati-händer, så skulle det kräva mer tid än de har att avsluta dessa otaliga konton. Det är troligt att dessa institutioner stänger kort under implementeringen av det nya systemet.

Arrangemang kommer att göras så att arbetarnas inkomster som betalas in på statliga pensionskonton skyddas, och att betalningarna görs till berättigade mottagare, och medel kommer att finnas tillgängliga för handikappade och till välfärden. En kort fördröjning kommer sannolikt under behandlingen av alla dessa betalningar.

Vi vet inte exakt hur investeringar och pensionsfinansiering som är kopplad till börsen kommer att påverkas, eftersom den strategiskt och kontinuerligt manipuleras upp och ner av Illuminati. Ett betalningsavbrott är troligt, eftersom marknaderna tas ur deras kontroll och stabiliseras.

Kreditkort med oskäliga räntor är ett annat verktyg för Illuminati, för de är avsedda för att man ska spendera mer än man har råd med, och det skapar en befolkning som är stressad av stora skulder. Vi vet inte säker om kort kommer att fortsätta att vara ett betalmedel – det är bekvämt när det används förnuftigt – annars så ersätts det av av något annat.

Kryptovaluta utvecklades också av Illuminati och ligger under deras kontroll. Med några få knapptryck på datorn så kan alla former av denna valuta tas bort – förlita er inte på ”garanterad anonymitet” för att ha kvar dessa konton. Det vore klokt att överväga att använda dessa medel till det som kommer att tjäna er bäst, istället för att vara beroende av dem under lång tid.

Ytterligare en notering om GESARA. Dess syfte är att inrätta ett rättvist, hedervärt globalt ekonomiskt system och skapa välstånd i hela världen. Det är inte utformat för att ge varje individ på planeten en stor summa pengar, vilket viss desinformation framhåller angående lagstiftningen. [26 augusti 2017:s meddelande har en omfattande förklaring av lagstiftningens ekonomiska bestämmelser.]

”Hjälper ekologisk mat och vegetarisk eller vegansk kost vid personlig uppstigning?” Personlig uppstigning, framsteg i andlig och medveten medvetenhet, kommer med absorberandet av ljus, så låt oss prata om hur kosten påverkar. Livsmedel som odlas utan kemikalier i gödning eller insektsmedel är verkligen mer hälsosamma, men de som känner sig stressade av kostnaden för dessa livsmedel, motverkar dess fördelar. Stress orsakar obalans i sinnet, kroppen och själen –  den dämpar ljuset i kroppen och sänker immunförsvaret.

Färska grönsaker och frukter är de mest näringsrika, eftersom de innehåller mest ljus, och om säd males och baljväxter behandlas utan giftiga kemikalier, så innehåller de också mycket ljus. När den önskade kosten och plånboken inte drar jämnt, tacka då istället för allt ni äter, och tänk att det tjänar er.

Vissa människor känner att deras kroppar behöver kött, skaldjur och mejeriprodukter för att bibehålla hälsan, medan andra känner att deras kroppar blir friskare utan dessa livsmedel, men långt bortom kosten gäller hur djuren behandlas. Djur i näringskedjan har ett avtal på själsnivå med mänskligheten, för att ge näring mot att få tacksamhet, respekt och omtänksam behandling under sina liv, och att få dö i stillhet och värdighet. “Fabriksuppfödning” har Inte bara brutalt brutit mot människornas del av det avtalet, genom tiderna har även andra djur, tama som vilda, också behandlats brutalt. Det var människors obevekliga omänsklighet mor varandra och djuren, som fick planeten Jorden att spiralisera ner sig från en hög femte till en låg tredje densitet, och fastna där under årtusenden.

Själar som förkroppsligar sig som djur, har ett brett spektrum av intelligens och känslor, och deras familjer älskar varandra precis som ni älskar era. När de upplever trauma under levande eller döende omständigheter, stannar den energin kvar i deras kroppar och psyken, och när de kommer till Nirvana behöver de, och ges, samma skräddarsydda healing som traumatiserade människor behöver och får.

Som en integrerad del av Skaparens ovillkorliga kärleksenergi, är varje liv i era djur- och växtriken, själar med varierande grad av medvetande. Bland alla arter så är valarna de mest medvetet och andligt utvecklade själarna på Jorden – de erbjöd sig frivilligt att inkarnera där i stora kroppar, för att i havsdjupets ljus förankra det som strålade från avlägsna civilisationer. Tänk bara på växtriket. Varje frö vet när det ska börja växa och vad det ska bli – gräs, träd, blommor, frukt, grödor eller grönsaker – och alla tillför omåttligt med kvalitet till ert liv och till alla andra själar där.

Under särskilt oroande tider, så som nu, kan det vara lätt att glömma att ni påverkar och påverkas av allt annat liv på Jorden. Att leva i samklang med denna medvetenhet, bidrar till förbättringen av allt liv som ni delar planeten med – detta är en personlig uppstigning och utveckling av civilisationen!

Älskade systrar och bröder, er orubblighet i ert uppdrag, har varit ovärderligt för att hjälpa Jordens folk att ”se ljuset”, så att de kan manifestera den värld de vill ha, en där livet är fridfullt, harmoniskt och kärleksfullt.

Alla ljusvarelser i detta universum hedrar er och stöder er med kraften av villkorslös kärlek.

 

______________________

 

KÄRLEK och FRID

 

Suzanne Ward

 

 

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...