Meddelande från Änglarna via Ann Albers, 16 april

Anglarna Ann Albers

Meddelande från Änglarna

16 april 2016

Kanaliserat av: Ann Albers

Mina kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket,

Ta ett djupt andetag, just här och just nu. Fråga era hjärtans hjärtan en enkel fråga, ”Vad är det jag vill ha mest just nu?” Vänta tills ni ser, hör, känner eller vet svaret.

Det kan vara så enkelt som att behöva en kram, behöva ett glas vatten eller att behöva lite lugn och trygghet. Det kan vara så stort som att önska att ni kan omforma hela era liv! Vad än det är som finns där, låt det finnas. Säg Ja. ”Ja, kära Gudomliga Källa, jag ser vad du har sått i mitt hjärta. Jag kommer att lita på att detta är vad du önskar för mig också. Jag förbinder mig till detta. Jag kommer att leva i glädjefylld förväntan att vid rätt tid och på rätt sätt, kommer detta att föras in i mitt liv. Vad är nästa steg?”

Och förbind er sedan. Engagera er i er själva, era hjärtan, era drömmar. Ge er själva ett löfte att oavsett om ni ser bevis eller inte i era liv så kommer ni att tro på drömmen. Påminn er själva att oavsett om ni vet hur ni skall skapa detta eller inte, så vet Gud. Lova er själva att även om alla runtom kring er tvivlar på att era hjärtans önskningar kan förverkligas, så kommer ni lugnt att behålla hoppet.

Engagemang, kära vänner, är ett medvetet val att rikta energierna hos ert sinne, kropp och själ i en riktning. Engagemang är som att ta en trädgårdsslang och vattna en enda planta, snarare än att vårdslöst låta slangen vifta omkring och vattna på måfå. Engagemanget vi talar om kräver inte att ni kämpar, tänker för mycket på problem eller att trycka på er själva. Det kräver bara ett beslut om att ta kommando över ert sinne och att bara tänka tankar som är i enlighet med era drömmar. Det är ett beslut om att älska er själva i alla känslor som uppstår, medan ni mjukt försäkrar er själva om att ni är älskade.

Engagera er i er själva, kära ni, på det sätt som ni vill att universum engagerar sig i er, för ni är sannerligen de som får bestämma vilken sorts och hur mycket energi som riktas mot era hjärtans önskningar. Ett lugnt, engagerat, självsäkert sinne och hjärta är så mycket kraftfullare än att trycka på er själva in i intensiva, rädslo-baserade ageranden. Ni har styrkan av skapandet bakom er…ni behöver bara hålla i den stadigt.

Gud Välsignar Er! Vi älskar er så väldigt mycket.

Svensk översättning: Mahlin Larsson – www.st-germain.se

 

 

You may also like...