Meddelande från Änglarna via Ann Albers, 23 april

Anglarna Ann Albers

Meddelande från Änglarna

23 april 2016

Kanaliserat av: Ann Albers

Era hjärtan, kära ni, är fyllda med önskningar från det Gudomliga. Ni frågar ofta er själva, ”Är det jag önskar OK? Är det jag vill ha i livet i mitt högsta bästa? Kommer det som jag önskar ha i livet att skada någon annan? Om era önskningar är rena, kommer de från hjärtat, utan baktankar, utan annat syfte än den rena önskan om att få en erfarenhet…då kära ni så kommer de från Gud. Men om era önskningar istället finns där för att ni tror att de kommer att hjälpa er att uppnå något annat, gå då in i era hjärtan en gång till och gå djupare.

 

Till exempel så säger de flesta av er att ni vill ha pengar. Men i sanningens namn skulle ni kunna sitta i en lagerlokal fylld med pengar och det skulle inte göra er lyckliga. Ni skulle kunna ha bankkonton fyllda med pengar och detta skulle inte betyda att era drömmar skulle uppfyllas. Istället så består era djupare, sannare önskningar i vad ni kan göra med pengarna. Kanske vill ni få uppleva ett hus, en semester, en känsla av frid och trygghet. Dessa är era rena önskningar. Dessa är de saker och situationer som det Gudomliga önskar åt er.

Istället för att fråga efter och be om pengarna, fråga efter och be om vad ni verkligen längtar efter. Fokusera på det med förväntan, glädje och en känsla av förundran…som i ”Jag undrar hur det här kommer att komma in i mitt liv! Jag vet att eftersom det Gudomliga har sått fröna av längtan i mitt hjärta, så kommer alla medel, resurser, etc. för att föra in detta i mitt liv att tillhandahållas. Jag vet att jag kommer att behöva växa utmed vägen men jag hänger mig med glädje till resan!” Sedan, kära ni, omfamna resan med hela ert hjärta! Vet att allting utmed er stig är en perfekt trampsten utmed vägen till era drömmar, oavsett om det verkar så eller inte. Uppenbara bakslag är bara lektioner som ska läras så att ni verkligen kan tro på och njuta av era skapelser. Tvivel uppstår, så att det kan förvisas av tilliten. Uppenbarelsen av brist, tillåter er att söka med tacksamhet efter det fina, goda som redan finns där!

När ni väl har satt de ordspråksmässiga ”hjulen” i rörelse för er skapelse, förvänta er att det kommer, i rätt tid och på rätt sätt och sänk er sedan in i en strålande upplevelse av att leva, precis här och precis nu! Vi har sagt det här så många gånger…

Skjut inte upp er lycka genom att vänta på någonting i framtiden. Välj glädjen nu och förvänta er mer senare. I detta utrymme stiger er själ utåt.

Mota inte bort den kärlek som är närvarande för er nu, för att ni vill ha mer senare. Välj att se den kärlek som finns runtom er i varje stund. Välj att vara kärleksfulla. I det utrymmet kan ni låta bli att dra till er mer kärlek.

Ogiltigförklara inte överflödet som ni redan har, för att ni inte ännu känner det tillräckligt. Välj att tacka för varje välsignelse i era liv och i detta utrymme av tacksamhet kommer ni att dra till er mer.

Kära ni, de rena önskningarna i era hjärta finns där för att hjälpa er att växa, hjälpa er att hitta mer av det ni letar efter just här och just nu. Ni kommer att veta att ni omfamnar stunden med kärlek när varje stund blir mer magiskt. Om ni ser brist nu, kommer ni att se mer senare. Om ni ser fullständighet i era liv i varje stund, kan det inte låta bli att fylla er hjärtan i en ständigt expanderande spiral av godhet.

Gud Välsignar Er! Vi älskar er så väldigt mycket.

Svensk översättning: Mahlin Larsson – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...