Meddelande från Änglarna via Ann Albers, 30 april

Anglarna Ann Albers

Meddelande från Änglarna

30 april 2016

Kanaliserat av: Ann Albers

 

Det finns många facetter i den vackra diamant ni är! Det finns många aspekter av er mänskliga natur som längtar efter fullbordande. När ni börjar föra upp er sanna natur till ytan i livet, så börjar ni lysa! Ni är gladare, friskare och era liv börjar att återanpassa sig själva för att föra in människor, omständigheter och situationer som ”passar” er.

Har ni någon gång sett någon bära vackra kläder, men som inte ”passar” dem ordentligt? Kläderna ser fantastiska ut men de ser inte fantastiska ut i dem! Eller ni kanske har köpt en uppsättning kläder som ni avgudade, men som aldrig passade er…och när ni gjort det, så varje gång ni tar på er den, så kanske ni önskar att det hade sett bättre ut, men det gör det inte. Ni är er obekväma i dem och känner er därför aldrig så attraktiva i den uppsättningen som ni önskar. I realiteten ser ni alla bättre ut när ni känner er bättre! Ni ser lyckligare ut när era kläder och era LIV passar er!

Försök, under bara en dag att komma på er själva, när ni försöker att ”passa” in i världen. Försök fånga er själva när ni kommer överens med någon som ni inte är överens med. Försök att vara mer ärliga eller åtminstone tysta. Försök att se när ni bär något, äter något, gör något som inte känns 100% underbart och naturligt för er. Se om ni kan hitta något mer fantastiskt och naturligt. Tittar ni på program som ni har glädje av? Läser ni material på ert INTERNET som hänför er? Genomför ni era saker på ett sätt som känns naturligt för er?

Kära ni, ju mer ni kan återvända till ert naturliga tillstånd att vara, desto gladare, friskare och mer stärkta kommer ni att vara. När ni är ni, kommer världen att anpassa sig runt er! Det som inte passar er kommer att falla bort och det som passar kommer att dras till er som genom magi.

Gud Välsignar Er! Vi älskar er så väldigt mycket.

Svensk översättning: Mahlin Larsson – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...