Meddelande från Änglarna via Ann Albers, 30 januari, 2016

Anglarna Ann Albers

Meddelande från Änglarna

30 januari, 2016

Kanaliserat av: Ann Albers

 

Mina kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket,

Ni är trygga, älskade och alltid för evigt guidade mot ett liv i större kärlek! Er vägledning ges aldrig till er som en färdig och tydlig plan. Ni kan få en överblick av era framtida skapelser och till och med idéer om hur dessa kan utvecklas, men er vägledning om ”vad som ska göras i nästa steg” kommer alltid att komma först i varje stund.

Så, till exempel kan ni få en känsla att ”Jag kommer att flytta, skapa ett nytt företag och sedan träffa någon!” Ni kan få en generell känsla kring vart ni ska flytta och vilken typ av hus ni vill bo i. Ni kan ha idéer om typen av företag och/eller relation ni önskar skapa. Ni kan till och med få visioner eller känslor om dessa saker. I mänskliga termer är detta ”förhandsvisningar” – chanser att se på en möjlig framtid och säga, ”Ja, Kära Gud! Detta är vad jag vill skapa,” eller kanske ”Jag skulle vilja ändra några saker innan vi följer den här vägen.”

Dessa idéer, visioner och känslor är era skisser. Justera dem! Anpassa dem. Få dem på det sätt ni vill ha dem och äg sedan era skapelser, kära ni…för när ni har förmågan att verkligen äga det ni vill, det är då vägledningen kommer att börja komma.

Vi vet att många av er kommer att fråga, ”Men om jag inte vet vad jag vill?” Nå, kära ni, i någon utsträckning vet ni alltid! Ni vet hur ni vill känna. Till exempel kanske ni bara vet att ni vill bo på ett ställe som har en småstadskänsla, men nära en stor stad. Eller ni kanske vill leva på landet, eller mitt i en stad. Ni kanske inte bryr er om placeringen – ni kanske bara vet att ni vill bo någonstans där ni har råd och som är vackert för er och med trevliga grannar eller inga grannar. Skriv ner det ni FAKTISKT vet. Skriv ner de känslor som är viktiga. Skriv ner allt som ni är klara över. Starta sedan där. Några av er vet exakt vilken typ av relation ni vill ha, vilken typ av företag ni önskar, andra vet bara att de vill vara lyckliga! Ni vill ha ert livs kärlek, eller ett företag som betalar räkningarna och uttrycker ert hjärta. Börja där. Det spelar ingen roll hur detaljerat ni specificerar era skapelser. Det som spelar roll är att ni ”äger” de delar av dem som är viktiga för er!

Sedan, kära ni, lita på varje ögonblick. Tro på när ni känner er hågade att göra någonting, att detta är ett steg på er väg. När ni känner starkt att ni inte vill göra en sak, är det också vägledning…i den stunden. Vi i himlarna guidar er alltid…i ögonblicket…på den större kärlekens väg mot den destination ni har valt.

I verkligheten, oavsett vad ni skapar, strävar ni alla efter att skapa en kärlekfsfull verklighet. Ni väljer bara att uttrycka och uppleva det på olika sätt. Så sluta försöka att räkna ut ”den bästa vägen”, ”den rätta vägen,” ”ert syfte”, ”ert idealiska liv” och sjunk bara in i era hjärtan och se vad ni hittar där inne precis här och nu. Överlämna er sedan till det inombords.

Om ert hjärta precis nu säger, ”Jag vill hitta tid att ta en tupplur,” överlämna er då till detta. ”Kära änglar, hjälp mig att hitta tiden att ta en tupplur!” Om ni vill ha en kopp kaffe, då kära ni, hänge er åt det, ”Kära änglar, jag skulle vilja ha en kopp kaffe…” Ni kanske känner begäret att gå till köket och göra en; att stanna till vid en affär. Någon kanske skänker er en kopp kaffe. Se hur och när den starka längtan dyker upp! Se hur er skapelse får er att känna.

Om ni skulle vilja att hela ert liv förändras så att ni kan bli lyckliga, hänge er åt det. ”Kära Gud, Kära änglar, visa mig hur jag kan ändra mitt liv så att jag verkligen kan bli lycklig.” Ta ett steg i taget när begäret uppkommer. I alla saker, stora som små, när begäret uppstår från ert hjärta, hänge er åt det och ta sedan ett väglett steg i taget när längtan kommer. Gå denna väg. Om ni ändrar er, kommer vi att ändras med er!

Vi älskar er, kära ni. Ni är jämställda med änglarna. Vi är alla födda ur en kärlek. Ni är på jorden och strävar efter att förstå att ni är gjorda av denna kärlek. Ni skapar saker, situationer, erfarenheter, allt för ett syfte – att utforska er relation med denna kärlek. Formen spelar ingen roll…kärleken gör det. Och vi älskar er tillräckligt för att hjälpa er utforska kärleken och vägleda er till den…i vilken form ni än väljer!

 

Gud välsignar er! Vi älskar er så väldigt mycket.

  • Änglarna

Svensk översättning: Mahlin Larsson – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...