Saint Germain via Susan Leland, 26 april

StGermainVioletGlobe2

Saint Germains budskap om “Gudomlig Politik”
Ashtar On The Road Telefonkonferens: April 26, 2016

 

“Hälsningar! Jag är Saint Germain. Och jag känner med er och den makt som finns inom var och en av oss, som kommer tillsammans i denna storslagna epok av history(hans story)/herstory, (hennes story) på Planeten Jorden! Och ja, det är turbulenta tider och tider av fullbordan. Och stor glädje kommer – sprudlande, spännande – absolut! Men det finns ändå arbete som måste utföras.

“Nu, har de ute i världen ögonen på de politiska kampanjer som äger rum i USA. Men de äger rum i hela världen, denna manövrering till positionen. Dessa politiska arenor finns inte bara i länder, utan i stater, i samhällen och, ja, även i familjer! Och så har det varit under eonerna av tid som har gått.

“Ni behöver inte leta längre än till den eran i Frankrike -” Det var den bästa tiden; det var den sämsta tiden. “* Låter det inte rätt? När ni tittar på nyheterna och ni ser upprörande saker, återigen i de politiska kampanjerna, som i exemplet jag vill berätta om nu – då verkar det vara en önskedröm, men det är det inte, och detta kommer att utvecklas till en enhet, en kärleksfull Enighet, med fred överallt på planeten, och överflöd för alla? Och frihet, frihet att vara, att uttrycka, att göra vad ni i slutändan har kommit hit för. Och det är precis vad som händer. Det är precis vad som händer !!!

“Det är känt att Frankrike är – tillsammans med andra länder och platser – en plats känd för sin goda mat. Och detta är sant, eller hur? Tja, tänker kocken som är på väg att blanda några ingredienser, en del av dessa ingredienser verkar inte passa så bra ihop med varandra. Men voila, när det kommer ut ur ugnen, eller ur skålen, är det en mycket vacker, aptitlig och fulländad rätt som alla närvarande kan konsumera! Det är vad som händer nu!

“Så när ni ser eller hör något som verkar vara disharmoniskt, denna glädje, detta överflöd och allt som ni är här för att delta i, bidrar till att skapa, att få till stånd och att njuta av – kom då ihåg! Det som läggs i bunken eller mixas i skålen är bara ingredienser, det är helheten som kommer ut ur det, som ger det önskade resultatet!

“Men, hur kan jag jämföra ingredienserna i en bunke med mänskligheten och alla riken på planeten jorden? Det är vad mänskligheten uttrycker – och de andra rikena, också, till viss del. Ingredienserna för denna utveckling är det som uttrycks och, i vissa fall, är det de som verkar vara mest disharmoniska. Och ni behöver inte leta längre bort, återigen, än till den politiska arenan. Men jag kan försäkra er att för varje lögnare som har scenen just nu, finns det hundratals eller tusentals Sanningssägare som förstår att sanningen är Kärlek, som vet att sanningen ska komma fram i Enigheten, som vet att sanningen innebär att ansluta Hjärtat – och Sinnet – för allas skapande!

“Kom ihåg att en viktig ingrediens i skålen eller bunken är förlåtelse, att säga förlåt. Och förlåtelse, som kommer av kärlek, är absolut utan villkor och utan dömande – eftersom domen omvandlas som ingredienserna när de åker in i ugnen – domen omvandlas till förlåtelse, vilket betyder frånvaro av dom! Förstår ni? Så tänk att alla uttryck på alla nivåer, i alla varianter, i alla graderingar, läggs i bunken eller skålen. Och FÖRLÅT allt och alla !!!

“Nu, när ni ser dessa kandidater komma fram, tacka dem för att de påminner er om politikens uttryck. Tacka dem för att detta kommer fram i Ljuset. Tacka dem som redovisar, uppgiftslämnarna, de som har stått upp och sagt, “Vilket tillfälle! Människorna behöver få veta det här. De måste veta att denna ingrediens finns i skålen och att den är fantastisk, och den kommer nu att provas tillsammans med de nya ingredienserna. “Tacka de som har Modet att stå upp, eftersom de framträder mer och mer! De ansluter med sitt Ljus. De blir den överväldigande energin som kommer avsätta dem som fortfarande vill ha den gamla politikens mörka uttryckssätt, och de kommer att säga “NEJ!!!”

“När ni går och röstar, oavsett var ni bor, oavsett om ni talar för en grupp, eller ger ut flygblad om NESARA, eller själva kommer och röstar – stå med Ljuset! Rösta med Ljuset! Tala om Ljuset, och berätta om Ljuset på alla tänkbara sätt, eftersom det är vår tid!!! Om ni vill säga, “den bästa tiden,” så gör det!

“Detta är den nya tiden, den nya eran. Detta är den bästa av tider! Som min bror ** har sagt, lita på det! Lita på er själva i att bokstavligen belysa vägen, med er egen Kärlek. Låt det vara er banderoll – ni behöver inget annat. Ni behöver inga flaggor. Ni behöver inga papper på egendomar eller dollar på era bankkonton. Ni behöver er själva, befria er för att vara i Enighet, Enigheten ni förtjänar, och Enigheten ni är här för att vara en del av! Och de som inte talar från de Högsta Nivåerna av Kärlek och Ljus med sina politiska åsikter och agendor – de ska inte ha företräde. De ska inte ha företräde!!!

“Ni har alla hört att det finns en person i USA – och jag tar honom som ett exempel på en ledare. Läs hans ord, hör hans röst. Kontakta honom direkt. Om ni vill kan ni göra en Kärlek och Ljusmeditation *** för att få kontakt med honom. Naturligtvis är det han som kallas, Bernie! Och han har visat intresse för en annan stor person av Kärlekens Ljus, som är med honom, och hennes namn är Elizabeth – Elizabeth Warren! Föreställa er de två. De är NESARA-lagen exemplifierad! De är Anden i NESARA-lagen! De är politiska varelser, ja, eftersom de befinner sig på den politiska arenan, men de är Gudomliga.

“Och det finns sådana som är lika dem – som ni! Ni behöver inte vara en kandidat för att vara MED en kandidat, utan det kan ni göra var som helst i världen. Vem som helst, som talar från sitt hjärta och uttrycker sina politiska drömmar, önskningar, och ja, dagordningar, när det gäller NESARA-lagen, den SANNA NESARALAGEN – utan några villkor som, “ja, jag gillar detta, men jag gillar inte det eller det – ni förstår vad jag menar – var bara för och med dem! Stöd dem över hela världen!!! Gör övningen. *** Låt de som är på den politiska arenan lysa för alla i Världen – De är där!

“Eller som den vi tidigare berättade om, som skrev”. . . den bästa tiden, den sämsta tiden”* under de politiska omvälvningarna i Frankrike, som spred sig runt om i världen. Som vår hjälte **** brukade säga, “Jag är här, jag är där, jag är överallt!” Ja, och det är ni också!!! Ni kan bo i en stad i Australien. Ni kan bo i en by i Sydamerika. Ni kan vara i själva Ljusets Stad. Det spelar ingen roll var ni är! Ni är här, ni är där, ni är överallt när ni delar ert Kärleksljus med världen!!!

“Lys på dem som står på den politiska arenan, och för dem som ännu inte vaknat upp, eftersom de är ledare som har visionen, som känner igen NESARA-lagen – oavsett om de är medvetet medvetna om den eller inte – och de har en önskan om att införa reformationen, för att säkra Styrningen i sitt Gudomliga Ursprung!

“Och så, Uppskattade och Älskade familjemedlemmar, jag, Saint Germain, uppmuntrar er att fortsätta att stödja NESARA och, faktiskt, alla dess anhängare, varav de flesta ***** inte ens vet namnet, men ändå, kommer det politiska programmet att tydliggöra NESARA, från de högsta nivåerna av Kärlek och Ljus för alla i Världen att njuta av – Frihet för alla, med allt Ljus och Kärlek som ni kom hit för att uttrycka, att stödja och att leva! Så är det. Namaste!”

 

Översättning: Margareta och Hans Jonåker

 

* Från Två städer, av Charles Dickens

** Ashtar – Vi kommer att publicera en utskrift av hans budskap i en kommande e-post och på vår hemsida – “Stay tuned!” Här är inspelningen:

https://www.freeconferencecallhd.com/playback/?n=RYHyA/jNZml

*** Sananda Healing händer LoveLight Meditation:

http://www.ashtarontheroad.com/group-session-with-sananda.html

**** The Scarlet Pimpernell, av Emma Orczy

***** Politiska ledare och kandidater som är under en mycket strikt gag order.

http://www.ashtarontheroad.com/st-germain-divine-politics.html


© Ashtar On The Road Publications 2004-2016. All rights reserved; however, this is a gift to all of us and it may be distributed freely on condition that all accreditation is acknowledged and that no part is altered or deleted.

 

 

 

 

 

 

 

You may also like...