Meddelande från Änglarna via Ann Albers, 4 juni

 Anglarna Ann Albers

Meddelande från Änglarna

4 juni 2016

Kanaliserat av: Ann Albers

Mina älskade vänner, vi älskar er så väldigt mycket.

 
Det är enkelt att älska dem som är älskvärda och vänliga. Det är inte så lätt att älska dem som triggar er smärta, upprördhet, ilska, rädsla och sorg. Icke desto mindre, fyller även de tätare, mörkare och icke älskvärda själarna ett syfte i era liv.
 
Deras beteende kan vara en spegling av något ni gör mot er själva eller ett rop på att vara vänliga och mer kärleksfulla mot er själva. Omges ni av kritiska individer? Kanske ni vägrar att acceptera er själva på ett snällt sätt. Omges ni av dem som ar arga och fräcka? Kanske är ni arga och bara behöver lära er hälsosammare gränser, eller ta hand bättre om er själva. Kanske lär ni er att röra er bort ifrån människor och situationer som gör ont. Behandlar andra er med annat än respektfullt beteende? Respekterar ni er själva tillräckligt för att röra er bort från dessa?
 
Kära ni, när någon sårar, titta på detta och säg till er själva…
 
Hur belyser denna individs beteende ett behov av att älska mig själv mer, att vara mer respektfull mot mig själv eller att behandla mig själv vänligare?”
 
“Vad behöver jag ändra inuti mig?” “Vilka beteende behöver jag förändra för att antingen kommunicera ett behov av mer kärlek, att röra mig bort från ett icke kärleksfullt beteende, eller att älska mig själv tillräckligt för att undvika att deras ovänlighet upprör mig?”
 
“Hur kan jag använda dessa omständigheter för att motivera mig att skapa större kärlek och välsignelser i mitt liv?”
 
Alla fyller ett syfte i era liv, kära ni. De snälla människorna hjälper er på er stig och de inte-så-snälla visar er antingen var ni har gått iväg från er stig av kärlek och glädje, eller vart ni inte vill gå!
 
Välsigna dem alla och tacka dem, om så bara själ-till-själ, för i sanningens namn så hjälper alla på denna jord er att upptäcka och skapa mer kärlek i era Liv.
 
Gud Välsignar Er! Vi älskar er så väldigt mycket.
 
Svensk översättning: Mahlin Larsson – www.st-germain.se

You may also like...