Rådet via Ron Head, 11 februari

Ron Head

Rådet, 11 februari 2016

Via Ron Head

Urskiljning och hur det tillämpas i dessa tider

Vår kanal har fått frågor om urskiljning och hur den tillämpas i dessa tider. Vi kommer att ta det som en indirekt fråga till oss, så att säga. Ron la fram ämnet och vi var överens om att det är en viktig fråga.

Vi har tidigare talat om detta ämne, men det är okej att ta upp det igen. Er ”programvara” uppdateras varje gång ni läser om något igen. Det är ungefär som när ni övar på ett musikinstrument eller tränar i någon sport. Delar av ert nervsystem byggs upp, förstärks och korrigeras varje gång. Så vi uppmanar er att inte strunta i saker bara för att ni är bekanta med dem. Upptäcker ni inte nya saker varje gång ni läser er favoritbok? Det händer eftersom ni är annorlunda än ni var när ni läste den förra gången.

Ni håller på att gå in i mycket kritiska tider, både för mänskligheten och för er själva. Detta kommer att visa sig olika för var och en. Men det kommer också att lyfta fram de hängivna ljusarbetare som på allvar avser att höja sina frekvenser och lära sig att älska sig själva och andra, och att bidra med vad de personligen kan för att höja det kollektiva medvetandet.

Det kommer också att aktualisera många som har utnyttjat andra för ”snöd vinning”, som ni säger. Det kommer att finnas information för dem som behöver det, som är baserat på kärlek. Det kommer också att finnas mycket som är baserat på rädsla. Det är därför det kommer att vara så viktigt för var och en av er att finslipa era inneboende urskiljningsförmågor.

Utskiljning är en inneboende förmåga som var och en av er har. Men som ni väl vet finns det många inneboende förmågor som ni kanske inte personligen har finslipat till deras bästa förmåga. Så frågan är: ”Hur kan jag förbättra min urskiljningsförmåga?”

Låt oss först och främst påpeka att om ni bestämmer en saks kvalitet med ert intellekt använder ni inte er urskiljningsförmåga – ni dömer. Det betyder inte att ni inte kan hitta det bästa valet. Inte heller betyder det att ni kommer att göra det. Det finns en uppsjö av information och möjligheter som er inkarnerade hjärna inte ens har börjat få grepp om. Ni har en underbar mekanism där, men ni har fått lära er att lita på att den kan göra saker som den inte var skapad till att göra.

Vi vill så gärna att ni ska börja förstå att det finns oändligt mycket mer av er som en varelse, än ni för närvarande är medvetna om. Det är vad vi vill att ni ska lära er att lita på. Och det är den urskiljning som vi pratar om. Om ni är en av dem som lever sitt liv i samförstånd med sina guider, då vet ni hur ni ska göra det. Om inte, tänker ni säkert att ni inte vet hur man gör det. Det är inte så svårt. Det behövs bara lite uppmärksamhet och lite övning, inte så mycket övning för att göra det bättre, men tillräcklig övning för att införliva det i ert dagliga liv.

Vad vi föreslår är att ni börjar filtrera allting, ja allt, genom ert hjärta. Ert hjärta är er förbindelse med er högsta version av er själva. Det är också er förbindelse med oss. Ert hjärta har tillgång till kunskap som er hjärna aldrig kommer att få. Ni kommer sannolikt att ”höra” dess råd som känslor. Om ni läser, lyssnar eller tar beslut baserat på vad ert hjärta känner, och om ni inte ”kör över” det med ert intellekt – kommer det att vara urskiljning. Och det kommer inte att leda er fel.

I framtiden kommer det att vara viktigt för er och för dem omkring er, att ni kan välja klokt och med urskiljning. Fortsätt att utveckla er inre vetskap. Och om ni någonsin är osäkra, fråga oss. Vi finns alltid med er och det är vårt nöje att hjälpa. Ni kommer att ”höra” svaret i era känslor. Ni kommer att veta.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

 Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link: http://ronahead.com/

FacebookTwitterGoogle+EmailShare

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...