Meddelande från Änglarna via Ann Albers, 8 juli 2017

Mina kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket.

Förändringen, kära ni, är oundviklig, och det är också en stor gåva till er. Kan ni föreställa er om allt förblev oförändrat på er jord? Även om ni befann er i de bästa av tider skulle ni tillslut bli uttråkade. Lyckligtvis, när ni befinner er i svåra tider, som ert talesätt säger, ” Även detta kommer att gå över”. Till och med era kroppar är temporära. Inget förblir förutom er eviga själ och era erfarenheter. Det enda som är konstant i universum är Kärlek.

”Så vad är allt värt då,” frågar så många av er. Varför skulle jag göra något om inget består? Man kan ge mat till de fattiga och hjälpa dem växa i sitt själv-värde men det kommer finnas fler fattiga i de kommande generationerna. Man kan heala jorden till en viss gräns men man har ingen kontroll över vad andra gör i framtiden. Man kan laga sig själv en fantastisk måltid i kväll men ni måste ändå göra frukost imorgon… När man tänker från ett mänskligt perspektiv kan allt verka meningslöst.

Det är därför, kära ni, som vi uppmanar er att alltid arbeta med kärlek. När ni arbetar med  kärlek så kommer alltid kärleken som ni lägger ner bestå, men kanske inte era skapelser. Kärleken glöms aldrig. Kärleken påverkar liv, och hjälper själar att utvecklas till större förståelse om sin natur. Så om ni ger mat till de fattiga med kärlek känner de sig älskade. De växer. Om ni ger er själva kärlek känner ni er älskade. Ni växer och utvecklas. Om ni bygger de mest magnifika byggnad, men gör det utan kärlek kommer den att falla sönder och inte leda till något, men om ni bygger ett skjul i kärlek kommer detta bli något ni bär med er som en enorm bedrift i evighet!

Kära ni, gör era minsta uppgifter i kärlek. Borsta era tänder med kärlek. Diska er disk med kärlek. Tala till främlingar i affären med kärlek. Gör ert arbete med kärlek om ni inte kan älska det, älska er själva tillräckligt genom att be om ett arbete ni kan älska. Älska ljuset inom alla mänskliga varelser till och med dem ni inte tycker om. Utmana er själva att fylla så mycket kärleksfull energi som möjligt i varje handling ni gör.

Om ni kammar ert hår med kärlek kommer ni känna er lika älskade som om ni blev smekta av en älskare. Ni har förmågan att tillåta kärleken flöda i varje stund, varje andetag, i vardagslivet. Ni har förmågan, kära ni, att leva och arbeta med kärlek som förblir i all evighet. Gör dagen idag meningsfull. Gå och gör något och gör det med kärlek.

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så väldigt mycket.

-Änglarna

Svensk översättning: Åsa Kock www.st-germain.se

You may also like...