Meddelande från Per Staffan – Hälsa och Utveckling, 11 augusti, 2020

 

Meddelande från Per Staffan – Hälsa och Utveckling

 

Kära Ljusarbetare,

Vi har alla sätt hur Covid-19 har påverkat oss på det fysiska, mentala och andliga planet. Det är en del av en process där de som ännu inte är vakna blir uppväckta och de som inte är redo att vakna upp i detta liv går över till andra sidan. Detta talas om i många meddelanden.

Ett flertal meddelanden har nu också sagt att det kommer fler virus för att utmana mänskligheten än mer att ”välja sida”, Ett av denna sort av meddelanden kom från Inger Noren –

https://www.st-germain.se/den-galaktiska-ljusfederationen-via-inger-noren-via-inger-noren-9-juli-2020/

Som ljusarbetare skall vi se detta som en del av det kaos vilket är nödvändigt för att en majoritet skall vakna upp och för vissa andra personer lämnar detta liv. Mitt uppsåt här är inte att skrämmas – det gör massmedia så bra. Detta skall ses från ett andligt perspektiv och som en del av vår uppstigningsprocess. Vi har alla haft många liv i 3D och vissa vill fortsätta på detta sätt.

Jag vill nämna att jag själv har agerat i frågan på ett personligt plan. Det finns ett uttryck som säger ”Gud hjälper dem som hjälper sig själva”. Det är något jag har tagit åt mig genom livet.

För ca två år sedan började jag att använda mig av speciellt utvecklande produkter för att kraftigt öka kroppens immunförsvar, mitt immunförsvar var tidigare dåligt. Jag är imponerad av produkten, som säljs via ett personligt nätverk och går inte att hitta på apotek eller hälsobutiker. Jag känner mig skyddad och väl rustad inför denna potentiella anstormning av nya virus. Jag har inte ens fått en förkylning sedan jag började med denna produkt för över två år sedan.

Vi kommer att få nya teknologier på jorden i samband med införandet av NESARA och GESARA. Min uppfattning är detta inte kommer att ske förrän tidigast under 2021. Vi har med andra ord en hel ny vintersäsong att tas oss igenom. Det blir en spännande tid, men vi behöver vara väl rustade för att orka hela vägen igen och kunna hjälpa våra medmänniskor.

RVn kommer inte att genomföras innan valet i USA, förhoppningsvis dock kort därefter. Trump kommer att vinna valet den 3 november, 2020. Det betyder dock inte att den globala kabalen med högsäte i China kommer att upphöra med attackerna mot mänskligheten.

Vi behöver vara väl rustade på det personliga och fysiska planet för att vara de ljusarbetare och vägledare som vi har kommit hit för att vara. Skriv gärna till mig om ni är intresserade att få tillgång till mer information om produkterna och beställa produkterna själva. Mitt mejl – per8208@yahoo.com

Jag önskar alla en fortsatt fin sommar.

Per Staffan

 

 

p.s. Jag börjar nu planera för möten i Sverige under oktober månad. Jag får återkomma med detaljer.

 

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...