Meddelande från Merfolkets Kollektiv på Nova Gaia via Galaxygirl, 22 maj 2019

Meddelande från Merfolkets Kollektiv på Nova Gaia via Galaxygirl

22 maj 2019

Hej mänskliga vänner, vänner av ljuset, väktare av uppstigande Gaia. Vi är Merfolkets Kollektiv på Nova Gaia. Vi är många. Vi patrullerar glädjefullt Nova Gaias vatten och fyller dem med ännu mer ljus. För vi är ljus i fysisk form, precis som ni är, mänskliga beskyddare av Uppstigande Gaia. Er roll ska inte underskattas, eller överskattas. Alla roller är lika, alla roller är viktiga. Allt är perfekt ihoplagda pusselbitar som skapar den vackraste bild av glödande uppstigna Gaia. Ert ljus är mycket behövt. Era trådar av ljus är en väsentlig del av denna kosmiska väv. Några trådar har sytts många, många gånger, representerande många vistelser på jorden i denna en gång svåra terräng, denna plats där mörkret lekte och ljuset försökte förstå det.

Gaia är en av många vattenplaneter. Hennes en gång rena oceaner kommer att bli det igen. Vi kommer att hjälpa till, vi hjälper redan till på vårt eget sätt, vi renar och rensar bort det känslomässiga skräpet i mänsklighetens avfallsprodukter. Vi längtar också efter att Gaia ska bli lika glimrande i ert nu-och-rum som i vårt nu-och-rum. För vi finns i de uppstigna, glittrande, perfekt kristallklara vattnen på Nova Gaia. Mycket snart kommer vi att lätt kunna passera genom många portaler som öppnas överallt i er vattenvärld, likt en Schweizerost, och vi passerar mycket lätt genom. (Vi väljer bilden av en Schweizerost för många av er har ätit sådana animaliska produkter. Vi gör det inte. Liknelsen kvarstår). Portaler som öppnas är inte så sällsynta som ni kanske tror. Tänk på Stargate i era TV-program, på er regerings hemliga rymdprogram som snabbt är på väg att komma i ljuset. Portaler är ett förenklat sätt att böja rymd-tid och i vårt fall, vattnets energier är lätta att manipulera, i ljus, i kärlek. Vi har uppstigit bortom manipulation och makt-över eller kontroll. Flöde, att förstå kärlek, det är de verktyg som intresserar oss mest i detta nu-ögonblick. Att skydda och bevara vår planetära moder, Gaia, vår sfär av perfektion, är vårt viktigaste uppdrag i detta nu.

Vi är vattnets förvaltare. Vi är i partnerskap med valarna och de andra vattendjuren som har sin egen unika skapelsesång, skapande havssymfonin av många harmonier. Det är dags för människorna att finna sina egna harmonier och att skriva sina egna symfonier av segrar, av återförening, av salighet, av glädje. Vi ser glädje explodera i fickor på er planetära yta likt glädjefyllda fyrverkerier av ljus. Vi ser salighet bli det normala status quo för många av våra uppstigande, våra Nova Gaianer med en fot i varje sfär av världar. Ni är mycket upptagna när ni slumrar. Ni kanske ber om att få simma med oss i era drömmar på er resa till er nya uppstigna värld. Energierna skiftar, stiger, klättrar och mänskligheten, de som valt det, reser upp tidvattnet av detta massiva utbrott av kärlek från vår kära vän Alcyone, och det är högst magnifikt. Harmonierna, energierna i er Gaias vatten förändras, klättrar. Lägre energisignaturer såsom radioaktivitet kommer inte att vara förenliga med denna ökning av energin. Det är en bra sak, för era vatten är mycket förorenade, och sanningen har inte till fullo delgivits er som bor på ytan. Tiden är ni inne för sådana avslöjanden, upptäckter av detta finns nu i er verklighet. Stå fast i er sanning. Stå i ert ljus. Simma i strömmen av dessa högre energier och bli omfamnad av Gaia själv. För kom ihåg, vänner, portalerna håller på att öppnas, stor förändring sker. Ni kan tacksamt och glädjefyllt förvänta er och delta i stor förändring i positiv riktning.

Vi är det Uppstigna Merfolkets Kollektiv. Vi har utkämpat många av våra egna krig genom tiderna, med många av vår egen sort. Vi har varit misstroende mot människor och avlägsnat oss från er, om det så är på de planetära djupen, eller er inre jord, eller högre dimensionella platser. Vi är redo att åter simma med våra mänskliga vänner. Vi är hominoider anpassade till vattenmiljöer, och vi ser till de djupa vattnen med stor omsorg, medkänsla och kärlek. Vi är fredliga. Vi har lagt undan våra treuddar till förmån för verktyg av frid, av musik, av havens harmonier, för dessa är underbara verktyg av enorm förändring.

Vi är det Uppstigna Merfolket på Nova Gaia. Stor förändring kommer att krävas för att hela er Gaia, och mycket hjälp kommer att erbjudas. Men den ingrediens ni främst kan erbjuda är passion för förändring, passion för fred, passion för Gaia och hennes varelser. Att städa upp hennes miljö är ett naturligt yttre uttryck för en inre förändring. Många händer gör ljusarbete. Många händer, alla typer av händer och teknologier kommer att gripa in i denna massiva planetära ansträngning. Våra sista ord skulle vara att lita på ert hjärtas ögon; lita på ert hjärtas ögon mycket mer än vad ni sett, eller visats, som sanning. Det är hög tid för frisk syn, för klarsynthet, för djup medkänsla, för förändring. Se på Gaia med ert hjärtas ögon, hjälp henne och förändras tillsammans med henne då hon sakta skiftar till de högre vibrationella kodningarna som kommer att välsigna er och alla på henne som valt ljuset. De som inte valt ljuset har valt en annan väg. Det kommer att hedras. Tiden för obeslutsamhet är för länge sedan ute. Tiden för den nya dagen är här. Nova Gaias dörrar är lysande, öppna, gnistrande, rena, redo för er att energetiskt träda genom. Himlen, uppstigning, är ett tillstånd av varande, en vibration. Var uppstigna nu, precis där ni är och var mästare av form för denna sfär och förändra den till det bättre. Förankra ljuset. Var i frid. Vi är ivriga att träffa och tala med våra mänskliga vänner igen, som vi gjorde i gamla tider när vi var vänner i Lumerien. Vi är det Uppstigna Merfolkets Kollektiv på Nova Gaia. Vi är, precis som ni är.

-galaxygirl

 

 

 

Översättning: Markku

 

Du gillar kanske också...