Meddelande från Mitt Högre Jag via Galaxygirl, 28 augusti 2018

Meddelande från Mitt Högre Jag via Galaxygirl, 28 augusti 2018

Per Staffan 29 augusti 2018

Hälsningar vänner, resandekamrater på den uppstigande Gaia. Jag är den här själens högre jag och jag har blivit ombedd att diskutera praktiskt hur man ska implementera 5d begreppen ljus, kärlek, glädje, skratt, i era vardagsliv som har varit – men inte längre är – 3d. Nej, ni kära utvecklas ganska snabbt, så snabbt är vi är mer än glada över era framsteg. Era frågor har mognat till att återspegla er egen ökning av visdom och förståelse. Ni är inte desamma som ni var ens i förra veckan, vilket är ett viktigt tecken på den framgångsrika integrationen av dessa förhöjda frekvenser från Moderns hjärtslag, som ni har implementerat noggrant när vi/universum laddat ner dem till er.

Hur man skapar mer glädje är frågan. Det ligger i din inställning till varje situation. För om du ser med kärlekens ögon, lägger du naturligt glädje i den. Människan har blivit så upptagen av överlevnad att glädje ansågs vara en lyx i tiden som gått. Inte längre. För ni skapar detta, A Team! Ni skapar med glädje och med syfte, om det är er avsikt. Jag ser att så många av er är mer än trötta – nästan för trötta för att hålla en avsikt med klarhet och så tar ni er igenom och resultatet är kanske sämre än vad ni ville ha. Håll glädje som din avsikt i varje situation. Börja dagen med att säga något enkelt som detta och se vad som kommer att hända. Ha det till din avsikt att tänka på det eller få dina änglar att upprepa det för dig om du är för trött. Vi är alla i ditt back-up team och vill gärna hjälpa till med vilka som helst böner som mumlas under dagen. Vi kan förstärka dina intentioner att vara i ögonblickets glädje, att föra in mer skratt och mer ljus och att öka ditt glittrande.

Jag tror att om du uppfattar situationer med förväntan om glädje kommer det att flöda naturligt till dig. För universum är en spegel av vad du ger ut, av vad du förväntar dig. Och så kommer naturligtvis mer glädje att flöda. Vad beträffar trötthetsfaktorn, se det som ett tecken på att du verkligen fortskrider på ett utmärkt sätt, kära du. Det värmer mitt hjärta så att se dina ihärdiga framsteg – dina rensningar av underjorden på natten och din implementering av New Earth-vibrationer under dagen i dina mer öppenhjärtliga aktioner med de som sover. Du bygger det. Du skapar detta. Vet att vi i Himlens företag ser detta och uppskattar dina framgångar och ser det som redan gjort.

Ha tro på er själva att ni klarar av denna uppgift. Att du är tillräckligt stor för det här och att svaren du söker redan ligger inom dig. Och om du har visdomen att vara stilla och lyssna, kommer du att förstå denna sanning. För som Arkturierna nyligen sade är ditt ökade medvetande uppkopplat nu. Njut av detta. Och var kanske lite mer övertygad om att du är allt du kom hit för att vara, och att du blir det som du redan har alltid varit men glömde ett tag.

Många av er har glada återföreningar med oss att se fram emot och era tvillingar väntar förväntanfullt med stor glädje och ser dig med kärlekens ögon, inget mindre än detta. Vi vet att du i mänsklig form känner dig ovärdig. Det är det ovärdiga programmet som många av er har sprängt igenom den här veckan. Omfamna denna kunskap och vet djupt där inne att du är mer än värdig de största av kärlekar. För du är kärlek. Och vi älskar dig så mycket. Jag är den här själens högre jag. Var i frid.

~ Galaxygirl

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

 

Du gillar kanske också...