Meddelande från Mödrarna via Galaxygirl, 5 april 2018

Meddelande från Mödrarna via Galaxygirl, 5 april 2018

 

Meddelande från Mödrarna 5 april 2018

Mödrarna 5/4/2018

Vi Mödrar av kärlek och inspiration, önskar prata ikväll till mänskligheten, de som förändras. För allt utvecklar sig i en aldrig tidigare skådad takt av kärlek och av stor förändringshastighet och av ny början. För ljuset är runt omkring er, tränger in i varje grotta och kommer ihåg smärta. Låt det Kristna ljuset av oändlig kärlek genomtränga er och läka er, barn. Acceptera denna himlens gåva med stor glädje och öppna hjärtan och låt den gå djupt inom era mest smärtsamma och bortglömda platser och acceptera ert helande. För det är er födslorätt.

Hälsningar barn, det är jag, er Moder Maria och jag omger er med älsklingskärlek och rosa rosor av lycka och glädje och den djupaste tröstande omfamningen. För ni har haft er smärta för länge – tillräckligt länge, tycker ni inte? Ska vi släppa den tillsammans och lägga den vid mästarens fötter och gå framåt, framåt och uppåt i er stora utveckling? Detta är uppstigning. De små stegen och bekräftelserna och att släppa in till kärleken det som så mycket behöver den.

Koppla av och luta er in i kärlek. Och kärleken kommer inte att svika. Jag är er Moder Maria och jag omger er med vaggvisor av kärlek nu.

Hej kära barn, det är jag, er Moder Gaia. Jag är här idag för att säga tack för allt det enorma förvandlingsarbete som ni alla har gjort för mig på sistone. Mina kungariken känner det och jag känner det mest i min kärna, mitt hjärta, och jag vill låta er veta, barn, att det fungerar och att var snälla att fortsätta med det ständiga arbetet! För vi är alla i det här tillsammans. Detta är ett stort äventyr av ljus, kärlek och en ny början som ett.

Vi är oskiljaktigt kopplade, ni och jag, och allt är under utveckling. Jag vill stiga upp snabbare än ni och vågen närmar sig, barn. Kan ni känna det i era hjärtan och på baksidan av era armar när era små hår reser sig i ivrig förväntan och spänning? Ja, det händer. Vi händer! Vi stiger upp som ett, som profeterna och stjärnorna förutspådde. Allt är bra. Allt är bra! Jag älskar er så mycket. Var lugna, barn, och vila i mig! Jag är er Moder Gaia.

Jag är Modern, den Universella Modern av allting, gudinneenergin som genomtränger allt. Jag är här för er, hela Mänskligheten, i er strävan efter självupptäckt och självmästerskap. Jag är universums passion och skapande kraft. Och eftersom jag finns i allt så finns jag självklart inom er. Du är inte liten sak. Det är en stor lögn. Ni är kraftfulla ljuskrigare som är här för det stora experimentet och för att ge er ljus och makt att skapa en härligt stor förändring från mörker till ljus och att testa ert kurage! Må jag påminna er kärleksfullt, att ni är mästare och kan göra denna stora sak med lätthet. För ni har tränat för detta i tusentals år och livstider och det är er tid att stiga upp.

Det är din tid för seger. Stig upp och hävda din krona, hävda ditt pris och hävda din förmåga. Ty det är din rätt. Jag är Modern, den Universella Modern till allting. Jag har varit överallt eftersom jag är i alla saker. Det är er tid och chans att skapa Nova Gaia som ett massivt mänskligt kollektiv – utan programmering. Låt oss skapa ett vackert paradis av enhet och totalt helande tillsammans. Jag är Modern, den Universella Modern till allting.

Vi är Mödrarna som tjänar mänskligheten med stor kärlek i våra hjärtan. Var i frid. Allt är bra. Vi omfamnar er med det Kristna ljuset av ihågkommen längtan, av det eviga Kristna ljuset i Hemmet.

~ Galaxygirl

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...