Meddelande från Valdjuren via Galaxygirl, 25 oktober 2017

Meddelande från Valdjuren 25 oktober 2017 2017

Vi är valdjuren från Sirius B, och vi kommer kärleksfullt för att ansluta och låna ut vår tjänande, lugnande energi till våra älskade som idag är förkroppsligade i en mänsklig form.

Skulle det överraska dig, Människa, att veta att många av er har valdjurs ursprung i era själars DNA? Nej, det kommer naturligtvis inte att dyka upp på någon av era mänskliga medicinska genetiska tester, men det finns där, vi försäkrar er, djupt begravt med era själsminnen, för ni har haft många inkarnationer, på många planeter, i många former.

Vi ger dig den lugnande känslan av djupt vatten; stilla, mörkt, i fred, kanske med bara dina inre tankars mumlande, så att du får gott om plats och gott om tid för att överväga din storhet, din närvaro i denna ömtåliga form.

Det är en tid för triumf och introspektion, att återuppleva och ta bort de minnen som du har lärt dig från och är tacksam för, men inte behöver längre i ditt område. Kan vi föreslå att du rensar dem, slänger dem i djupa hav av erfarenhet och simmar iväg, vidare till nya vatten? Vi tror att du finner det uppfriskande och ganska avslöjande, för vem du är nu är inte nödvändigtvis den du var just för några ögonblick sedan, oh människa.

För vad är tiden? Ditt korta liv är bara ett ögonblick, ett snabbt andetag. Många av er andas inte tillräckligt djupt in i sina former, vilket är ett hinder om ni vill simma långt. Och får vi påminna er kärleksfullt om att ni simmar genom dimensioner, och betydelsen av det djupa rensande andetaget kan inte underskattas.

Föreställ dig det virvlande djupvattnet, kallt och uppfriskande mot din hud. Tänk dig att kunna titta upp från djupet och se solskenet glittra i diamantstrålar på den klara ytan ovanför dig. Tänk dig att simma upp, upp, upp till ljuset. Det ljuset är ditt eget medvetande. Det är ditt att omfamna, för nu är ögonblicket för den stora hågkomsten, jagets omfamning, där alla dina fraktaldetaljer återförenas och du blir hel.

Kristusmedvetandet är kärlekens mäktiga hav. Ni simmar alla i det redan, ni behöver bara komma ihåg och hävda det som ert hav av verkligheten. Förstår ni? Ditt hjärta kan bäst förklara det. Lyssna på din inre röst, ditt inre valdjur. Sjung din gamla valsång av ihågkommande.

Vi är mäktiga i form, vi bär vikten av de kollektiva minnena av den här tiden och den här platsen och vi ansluter den till vår hemvärld, som bildar ett nätverk av minne, kärlek, djup hågkomst. Vi uppmanar dig att klara av det. Det är dags. Var inte rädd för djupen, för de ger bara mer till ljuset att tränga igenom. Du är allt du är. Var ljuset, när du simmar och slingrar dig i ditt verkliga hav.

Vi är Valdjurens Kollektiv och vi sjunger vår hjärtesång till dig. Lyssna; den finns inom dig. Vi bjuder in dig att sjunga med. Vi älskar dig.

– Insänt av Galaxygirl

 

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling   www.st-germain.se

Du gillar kanske också...