Sjöjungfruarna via Beatrice, 20 augusti, 2021

 

Sjöjungfruarna via Beatrice Penninger 210820

Vi kommer med glädje och sång. Vi sjunger i kör och en och en. Vår sång stämmer jordens leylinjer, precis som att er sång bidrar med frekvenshöjning. 

Vi finns i de stora haven och vi förbinder Agartha med jordytan. Vi är glada, vi har en stor uppgift i den nya tiden och vi kan fara fram med rasande fart, så att det bildas små krus-bubblor av glädje bakom oss. Bubblorna är ren energihöjning från Agartha. 

De negativa krafterna som är ute för egen vinning och makt, makt, makt är också i de stora haven med sina ubåtar och försöker att förmörka vårt ljus. Vi skrattar nu , för de kan det inte. Vi är så snabba och lekfulla. De far fram med sin tyngre magiska energi men de kan inte hitta oss, för vi är snabba som blixten, lekfulla och till och med retsamma. De tror iblande att de har fångat oss men så tittar vi fram, säger ”tjoho” och försvinner igen. Det är väldigt retfullt för dem, hihi. 

Vi finns också på ett eteriskt plan, precis som ni människor finns på ett jordiskt plan och ett eteriskt plan. 

Ni drömmer om oss ibland, och då träffar vi er eterkropp i den dimensionen. Många av er har faktiskt varit sjöjungfruar, eller är i en annan aspekt av er. Det är ni som är det som har den djupaste förståelsen för oss dom mytologiskt väsen. Många tror att vi är en gammal relik från ett trossystem som fanns för länge, länge sedan. En livlig fantasi som fanns då, men ack nejnej. Vi finns och vi existerar som allt annat i er mytologi; enhörningar, drakar, troll och knytt bl a. Det är bara så att vi finns i en annan dimension. 

Som kollektiv har ni blivit så strängt hållna att inte tro på oss men om ni frågar era fantasifulla barn så har de oftast en direktkontakt med denna dimension. Säg inte åt dem att de har fel, att vi inte finns eller att vi var ett påhitt från en svunnen tid. Fråga dem istället hur de upplever oss? Var ser de oss och be dem förklara och rita. Är du en klok förälder så kanske barnen kan ha kvar kontakten när de blir större, eller möjligtvis återknuta den. 

Ni lever egentligen i en magisk värld men den har slumrat in för den får inte finnas. Hur glada är vi inte att somliga är på väg att plocka upp spår av den och är villiga att väcka sitt tidigare sovande sinne för kontakt. 

Om du frågar efter oss, och ber om kontakt, så bli inte förvånad om vi retar dig lite. Vi gör det kärleksfullt och kanske hör du ett litet porlande, klingande snabbt skratt. Vad var det, undrar du, vänder på huvudet och hinner notera en liten blinkning i luften.

Du gillar kanske också...