Merlin via Galaxygirl, 28 oktober 2022

 

Merlin via Galaxygirl, 28 oktober 2022

 

Merlin 10 oktober 2022

Hej elever, vilket nöje att se er alla i kväll! För det är kväll där galaxygirl är, och det är nästan dags för era lektioner, eller hur? Har ni studerat och förberett er? Varför ja, det har ni verkligen gjort, varje dag här på ert jordfält är ibland mer av ett minfält och så självklart lär ni er att arbeta med dessa mycket kosmiskt laddade energier! Det är uppfriskande, eller hur? Den här tog precis ett bad med Epsom-salter och njöt av en shot whisky. Även om det kanske inte är den mest moderna metoden för rensning, så fungerade det! Vi ser kreativiteten hos er Ljusarbetare på vår sida av ridån och det är mycket underhållande! Er uthållighet, er beslutsamhet att lyckas och att sprida ljus var ni än är och i vilken situation som helst. Det är verkligen mycket anmärkningsvärt.

Det är därför jordskolan är en så fantastisk spelplan, och det är ett hologram, och vi tittar på från holodäcket på ett sätt, även om det finns så många holodäck som tittar på just nu att det skulle vara förvirrande för er. Och är inte det ett underbart ord? Förvirrande (Mind boggling). Att boggla. Att förvirra sinnet. Hm. Mycket intressant. Ord fascinerar mig. (Han sitter i sin höga läderklädda stol och pillar med sin långa trollkarlspipa, som han alltid verkar ha med sig.) Jag har den absolut inte alltid med mig, galaxygirl (han blinkar) men jag gillar min pipa. Det ger mig tröst och ger upptagna händer något att leka med medan mitt sinne håller på att reda ut livsmysterier. Herregud, jag fortsätter.

Var var jag? (Han blåser upp lila glittrande rök i ett moln ovanför hans huvud. Bilder börjar formas. Han visar mig en ung planet, jorden. Jag ser fredliga galaktiska civilisationer landa sina farkoster och kärleksfullt ta med sig växter och andra plantor från sina egna stjärnsystem, och de visar mig böcker, inkodade med sina växter. Jag ser att detta är som ett genetiskt bibliotek från kosmos, det är därför vi har så många varianter av arter. Jag ser mänsklighetens tillväxt och Lumeriens och Atlantis fall. Jag ser en grå smog fylla himlen och känner en dykning in i mörkret. Jag ser Yeshua och andra komma som kometer av ljus från stjärnorna och de lyser upp sina områden runt omkring dem på planeten. Jag ser en stor ljusblixt kastas ut från solen och bada jorden i ljus. Jag hör jubel, ett stort firande. Den lila glittrande röken börjar blekna bort.)

Nu då, galaxygirl, var det för extravagant för en gammal trollkarl? Se, den här pipan kan vara ett ganska användbart undervisningsverktyg. (Hans ögon rynkas runt kanterna och han ler mot mig.) Ni Ljusarbetare har inte mycket kvar att gå, vet ni. Och ändå i den eviga planen av oändligheten, varför bråttom? Varför brådskan? Åh många av er kommer att rynka sina fjädrar om detta, men verkligen, varje dag, varje ögonblick är så värdefullt. Det är trots allt en gåva från den Store Vetenskapsmannen. Det finns så många frågor att fundera över, det är härligt att ha tid. Jag finns här om ni har ytterligare frågor efter lektionen. Era lektioner ikväll börjar prick i tid. Men jag ser att ni alla är väl förberedda. Ni kanske lär mig en sak eller två? (Han puffar på sin pipa och jag ser en blå lysande fjäril med rosa kanter bryta fram följt av en till och sedan en till. De landar på pannan på dem som välkomnar dem. En liten present från Merlin. Tack Merlin.)

Hela nöjet är mitt, det är en fröjd att tillbringa tiden tillsammans. Era kroppar och sinnen måste uppgraderas för den stora upplösningen. Erfarenhet är den bästa läraren. Och ni har upplevt så mycket på jordens planet. Så mycket sorg för dem som är så små. Men bara i mörkrets djup kan man verkligen se deras ljus. Jag ser många ljus lysa starkt för ni har hittat er själva och ert syfte.

 (Han blåser ut ljuset i en antik hållare på sitt skrivbord och ställer sig för att gå, pausar och tänder sin pipa som ett ljus. Jag ser hans upplysta, rynkiga ansikte.) En avskedsanmärkning, som de utmärkta studenter som ni är, ni är väl förberedda. Ni har studerat och övat. Många av er undrar vad som väntar? Vad kommer att hända? Varför tror ni att jag skulle veta det? Jag bevittnar er examen, och examen från allt vi har känt, verkligen. Det är en fantastisk tid att vara vid liv, underbar. Oroa er inte, ni har tagit många tester och gjort det mycket bra. Ni kommer att göra bra ifrån er, och som alltid är jag tillgänglig för handledning, även om ni vet att ni kommer att bli handledare för oss alla, det är sant. De upplysta väcker de andra, Och så är det. Jag är Merlin. Tack för att ni lyssnade på en gammal mans tankar ikväll.

~ galaxygirl

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...