Mike Quincey Kanaliserar Sitt Högre Jag, 10 januari 2020

Mike Quincey Kanaliserar Sitt Högre Jag, 10 januari 2020

Per Staffan10 januari 2020

Mike Quinsey (channeled information)

10 januari 2020. Mike Quinsey.

Kära Ni, varje ansträngning ni gör nu för att fortsätta utvecklas kommer att vara väl värt det, främst för att varje själ har en möjlighet att stiga upp baserat på i vilken grad de har lyft upp sina vibrationer, för vid en viss tidpunkt kommer de att inse att det ultimata är att inte bara att ha kontroll över sina egon utan att ta full kontroll över sina känslor. På så sätt kommer ni att upptäcka att oavsett vad som angriper er, kan ni bibehålla en lugn och fridfull inställning och därmed säkerställa att ni håller era vibrationer på deras högsta nivå hela tiden. Att glida tillbaka till de gamla sätten kommer att försena framstegen och en stor möjlighet att stiga upp kan gå förlorad.

Förstå att slutet av den sista cykeln år 2012 betydde just detta, och oavsett vilka vinster du kommer att ha gjort kommer de att följa med dig in i nästa fas av ditt liv. Den Stora Solblixten som är på väg kommer att signalera slutet på den perioden, och endast de som har nått den erforderliga tillväxtnivån/utvecklingen kommer att förbli i de högre vibrationerna och gå igenom till den nya Jorden. Så du kommer att inse att det absolut inte finns något urval utan att uppstigningen är automatisk om du är redo. Som med alla aspekter av din utveckling kan du vara säker på att du alltid får hjälp när du visar att du är redo att ta vägen till Uppstigning.

Hjälpen sträcker sig till att ”arrangera” möten med andra själar som kan hjälpa dig på din väg och skydda dig från störningar från de mörka. Det betyder inte att du inte kommer att testas på vägen, men om du är hängiven till att lyckas finns det ingen anledning till att du ska misslyckas. De högre krafterna vill att du ska lyckas och kommer att göra allt de kan för att hjälpa dig att uppnå det, men de är alltid medvetna om ditt livskontrakt och all karma som du fortfarande bär. Faktum är att så mycket görs för att hjälpa dig, att du inte ens är medveten om det mesta av det. Men kom ihåg att du först måste visa avsikten att ta vägen uppåt innan du kan få hjälp, eftersom din fria vilja alltid är i åtanke och försiktighet iakttas för att inte påverka den.

Om du bara kunde tänka dig vilket fantastiskt liv som ligger framför dig, så skulle du inte tveka att lägga all din ansträngning just nu på att uppnå ditt mål. Men bli inte besviken om du ännu inte känner dig redo, eftersom en annan möjlighet att stiga upp kommer i rätt tid. Förstå att alla själar inte utvecklas i samma takt så det finns ingen skam att vara bakom andra som är på god väg till Uppstigning. Dina andehjälpare kommer att ge dig en påstötning om de vet att du har förmågan att stiga upp, eftersom de är där för att hjälpa dig i alla aspekter av ditt liv.

När du börjar lära dig mer om dina kroppsbehov anpassar du din livsstil i enlighet därmed. Förnuftigt ätande, kondition och skötsel av dina kroppsbehov kommer att ge dig basen på en plattform för att starta förberedelserna för dig själv för din upplyftning och Uppstigning. Du kommer att känna dig så mycket bättre med detta och njuta av en god hälsa som hjälper dig att framgångsrikt följa din valda väg. Framgång kommer från hängivenhet till den samtidigt som du tillåter andra att följa sin egen väg som det naturligtvis finns många av. Det finns ingen rätt eller fel väg eftersom vissa själar till exempel uppfostras i religiösa omgivningar men kan ändå hitta vägen till de högre vibrationerna. Normalt kommer en expanderande attityd när en själ kan börja se den större bilden utan fördomar och kan bryta sig ut från alla äldre begränsande övertygelser.

Var säker på att när du är på rätt väg kommer saker att flyta smidigt och vara i överensstämmelse med din nivå av förståelse. Du hittar också en djup tillfredsställelse och frid som inte har några gränser. Du kommer att få tid att utforska andra idéer om ämnen som samverkar med dina egna och utöka din kunskap. Ju mer du lär känna desto mer inser du att det finns så mycket mer att lära. Håll ett öppet sinne hela tiden och om något presenteras för dig som inte verkar passa ihop med det du vet, lägg det helt enkelt åt sidan tills det gör det, och vet att du på ett eller annat sätt hittar de svar du söker.

I vissa avseenden finns det en delning av vägarna. Medan du ständigt lyfter upp dig, kan de omkring dig vara mycket långsammare att utvecklas och se på dig som att du distanserar dig från dem. Detta kan förväntas och du kommer naturligtvis att söka dina vänner bland dem som har utvecklats mycket liknande som du har gjort. På samma sätt som du respekterar andras övertygelser bör du helt riktigt förvänta dig att andra ska behandla dig på samma sätt. Försök att inte gå in i argumentation om din övertygelse och låt andra få sitt, eftersom du inte konkurrerar med andra som också söker sanningen. Det är annorlunda om någon söker din åsikt, men även då gå bara så långt som att svara på deras frågor. Kom ihåg att de också har Guider som hjälper dem och vet hur de kan hjälpa till med svaren på deras frågor.

Allt påskyndas till en sådan grad att Mänskligheten kommer längre efter, men det kan inte fortsätta på obestämd tid och vissa avslöjanden är på väg att släppas. De största pågående förändringarna har gjorts när det gäller robotutveckling och ni upplever några av de första verkliga förändringarna som de medför. Ändå finns kunskapen att göra robotar som helt kan ersätta människor i vissa grundläggande saker. Men inom de kommande tio åren har era framsteg gått framåt så mycket att vardagslivet i stort sett har blivit automatiserat och inte kräver att några människor deltar.

Jag lämnar er med kärlek och välsignelser, och må ljuset belysa era dagar och vägen till fullbordande. Detta meddelande kommer genom mitt Högre Jag, mitt Guds Jag, och varje själ har samma inre koppling till Gud.

I kärlek och ljus.

 

Mike Quinsey.

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

 

Du gillar kanske också...